Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pozrel som si tu tak casto spominany a ospevovany Hangover, no som velmi sklamany z celeho filmu. Na to, ze bol ospevovany ako neviem co, ze ma neskutocne hodnotenie na CSFD a ze bol tolkokrat stiahnuty na internete, tak je to obycajna priemerna, ak nie podpriemerna komedia. Filmy o tom, ze sa zabudlo co sa robilo v minulosti tu uz boli, navyse humor v podani tejto komedie mi bol akysi cudzi a cele mi to prislo nudne a absolutne nevtipne. Na celom filme som sa zasmial asi 2x, co je na komediu malo. Na IMDB som klikol pri hodnoteni na 5/10.
R1k1nko: Skludni si laskavo hormony!!!
R1k1nko: Skludni si laskavo hormony!!!
R1k1nko a Old Dirty Bastard, chlapci mohli by ste to brať trošku s nadlhadom, každý má právo na svoj subjektívny názor, pre mňa ten film bol na jedno pozretie a už viac ho nemusím vidieť. Ešte pre R1k1nko mám radšej "stupidné" komedie štýlu American Pie(1-3 viac bol des), na kt. sa aspoň zasmejem, a žial za posledné roky som nevidel komédiu na ktorej by som sa extra smial tak ako ked vyšiel film Wedding Crashers
a aby som nebol OT:
He's Just Not That Into You velmi zaujimavý film, komediou by som to nenazval ale zasmial som sa na to viac ako na Hangoveri, taký zaujimavý romantický film, mňa celkom potešil a spríjemnil mi večer 7/10
a aby som nebol OT:
He's Just Not That Into You velmi zaujimavý film, komediou by som to nenazval ale zasmial som sa na to viac ako na Hangoveri, taký zaujimavý romantický film, mňa celkom potešil a spríjemnil mi večer 7/10
-
lekoklatik
VIP
Tak som si pozrel Bruna. Páčilo sa mi to viac ako Borat a nechápavo sa pýtam, tie veci čo tam stváral neboli dopredu vôbec dohodnuté? Pretože ak nie, tak čapica dolu 
Známku nedávam žiadnu. Neviem to ohodnotiť. Občas sa mi to hnusilo, ale bavil som sa
//ale musíš uznať že nápady mal psychopatické. kks tak oblek zo suchého zipu alebo sexuálne hrátky v hoteli. Proste i dnes sa dá skutočne ešte niečo vymyslieť
Známku nedávam žiadnu. Neviem to ohodnotiť. Občas sa mi to hnusilo, ale bavil som sa
//ale musíš uznať že nápady mal psychopatické. kks tak oblek zo suchého zipu alebo sexuálne hrátky v hoteli. Proste i dnes sa dá skutočne ešte niečo vymyslieť
Vcera som videl The Soloist
CSFD
TRAILER
Film o tom, ako novinar LA Times hlada namet na clanok do novin a na ulici stretne zaujimaveho cloveka - Muza, ktory mal pred sebo buducnost profesionalneho hraca na violoncelo, avsak schizofrenia mu nedovolila v studiu pokracovat a skoncil na ulici.
Film je podla skutocnej udalosti o cloveku menom Nathaniel Ayers
CSFD
TRAILER
Film o tom, ako novinar LA Times hlada namet na clanok do novin a na ulici stretne zaujimaveho cloveka - Muza, ktory mal pred sebo buducnost profesionalneho hraca na violoncelo, avsak schizofrenia mu nedovolila v studiu pokracovat a skoncil na ulici.
Film je podla skutocnej udalosti o cloveku menom Nathaniel Ayers
Bratislava film
9/10
tu som sa trosku sedlacky rozpisal
http://www.hojko.com/post1221100.html#1221100
inac podla mojho skromneho nazoru velmi vydareny film s rozpoctom bliziacim sa k nule
(imho teraz to bude strasne ficat medzi detmi, az to bude trapne)
add: fialova ma sklamala. zahrala to velmi dobre
(cakal som od nej nieco zleee)
9/10
tu som sa trosku sedlacky rozpisal
http://www.hojko.com/post1221100.html#1221100
inac podla mojho skromneho nazoru velmi vydareny film s rozpoctom bliziacim sa k nule
(imho teraz to bude strasne ficat medzi detmi, az to bude trapne)
add: fialova ma sklamala. zahrala to velmi dobre
jj ong bak 2 alebo konstantin alebo diablov advokatSajmon napísal:tak to si nevidel asi ONG BAG 2 respektive Tom yum goong
http://www.csfd.cz/film.php?top=&id=206303 pecka
btw harry potter a polovicny princ je umna fail
-
Grond
Medium Professional
tak pozrel som si nedavno
Bronson
celkom v pohode film 7/10 , Tom Hardy to zahral genialne tie ksichty a niektore hlasky nemali chybu , mrzi ma to, ze som cakal trosku viac tych potycok a bitiek .... ako uz na CSFD bolo spominane film sa oplati pozriet uz len koli tomu ze takyto psycho clovek existuje
Bronson
celkom v pohode film 7/10 , Tom Hardy to zahral genialne tie ksichty a niektore hlasky nemali chybu , mrzi ma to, ze som cakal trosku viac tych potycok a bitiek .... ako uz na CSFD bolo spominane film sa oplati pozriet uz len koli tomu ze takyto psycho clovek existuje
-
Old Dirty Bastard
Guru
13 Beloved
- „To neurobím, ešte stále som človek!“ – „Si si istý?“
Otázka: čo všetko by ste urobili za peniaze?
//pryja: podla mna tam bolo dostatočne množstvo krvi a sem-tam aj nechutnosť (mňamka v reštauracii)
//pryja: podla mna tam bolo dostatočne množstvo krvi a sem-tam aj nechutnosť (mňamka v reštauracii)
-
pryja
Darca
Tak to som tieznedavno videla, tiez odporucam. Cakala som tam nejake ohavnosti typu 'saw', ale zaobislo sa to aj bez hektolitrov krvi. Celkom zaujimavy a napinavy film, dobre sa to pozeralo.Old Dirty Bastard napísal:13 Beloved
-
lekoklatik
VIP