Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
pHysIQ
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Anjeli a demoni 9/10
Sfilmovane dielo od Dana Browna. Knihu som cital skor nez som videl tento film a bolo pre mna zaujimave sledovat a porovnavat moje predstavy vytvorene pri citani knihy s filmom. Kniha bola ovela zaujimavejsia. Dej odohravajuci sa na dvoch dejovych liniach s tym ze kazda kapitola je zakoncena niecim napinavym co nuti citatela "hltat" dalsiu kapitolu. Toto napätie na filme dotvarala kvalitna hudba ktora si zasluzi moje velke plus.
Kniha je okorenena mnozstvom pikosiek a informaciami na ktorymi sa citatel zamyslia ci to vobec moze byt pravda. Toto mi trocha chybalo na filme. Mozno by to len zybtocne predlzilo film (urcite o riadnu chvilku) a mozno by to dotvorilo este viac film a niektore dôlezite sceny. Zaroven si vsak uvedomujem ze pre cloveka ktory necital knihu je to uplne nepodstatne.
Kniha je genialne dielo a aj tento film si zasluzi respekt a mozno aj trocha vysie hodnotenie ako ma na csfd.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dnes sme zabludili do letneho kina na Anjeli a demoni, vobec nas to nechytilo a po asi 45min sme odisli. Skoda penazi. Asi si to budem musiet pustit doma, v klude, pozorne to sledovat od sameho zaciatku a potom uvidim...
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Gepid napísal:Dnes som videl film bruno :D Bolo to ničo ako Borat. Odporúčam pozrieť! :)
Ty brdo, ja cakam, kedy vylezie Borat 2 a zrazu sa tu zjavi miesto toho nejaky Bruno. Ale dik za dobry typ, K+ :)
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

The Hangover - dnes zrána som si to pustil a prebudilo ma to, Allan bol proste božský hehe.. super oddychová komédia, odporúčam všetkým, čo ešte nevideli.. Jednoznačne 10/10.
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

IamMartinQo napísal:Este 2 roky :D a bude Scary Movie 5, ak bude podobna ako 4 tak to uz bude jaka haluska :D
Ty si j*****y??? :evil:

TT:
The Ramen Girl - japonska kultura sa mi paci stale viac a viac a toto bol perfektny filmik na oddych :wink:
Night at the Museum: Battle of the Smithsonian - komedia na jedno pozretie, ktora neurazi a da sa aj dobre zabavit :lol:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

http://www.csfd.cz/film/223460-ils/#

Ils - Them - Oni

skvely film, ktory nebol zbytocne dlhy, urcite nenudil, napatie tam bolo riadne. myslim, ze celkom fajn podanie hereckych vykonov. nanajvys, zalozene na skutocnej udalosti. kto hlada nejaky novy a dobry horor, myslim, ze mozem odporucit a to horory velmi nemusim ;)

...zaujimavosti:
*Skutočný príbeh, na ktorom bol film založený, zahŕňal rakúsky pár zavraždený troma tínedžermi v ich dovolenkovom dome v Českej republike.
*Podľa režiséra Davida Moreaua herečka Olivia Bonamy trpela klaustrofóbiou a pri scénach v tuneloch to bol jej skutočný strach zo stiesnených priestorov.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Potomkovia ľudí 8/10
CSFD
Pre mňa osobne dosť ťažko pozeratelný film ale to asi preto že som pred tým kukal komédiu.Kamera+strih absolútna bomba prišlo mi to tak realistické že tomu dávam 8/10.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Harry Potter 6 ... 9/10

//autoeditácia príspevku ( 16 Jul 2009, 23:01 )
MP4-24 napísal:Potomkovia ľudí 8/10
CSFD
Pre mňa osobne dosť ťažko pozeratelný film ale to asi preto že som pred tým kukal komédiu.Kamera+strih absolútna bomba prišlo mi to tak realistické že tomu dávam 8/10.
Veru..tento film aj na mna posobil tak inak ako ine filmy..:D..tak skutočne:D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

tej inakosti...sa hovori "rezia by cuarón" ..dost dobry film to je...
k veci: nejde o nove filmy, ale na markize tusim bezali vsetky tri filmy zo serie Major League [Prva liga]....nenormalne rehotacky, ak aspon trochu mate vztah k baseballu pripadne sportu celkovo a nejakou uplne debilnou nahodou ste to nevideli...total mustasee... WILD THING!
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

Valkyrie - dopracoval som sa k nemu az teraz ale 4/5 - za poslednu dobu spolu s novym star trekom best film :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Odporucam Ice Age 3, ale asi jedine tak, ako pisal lekoklatik - v partii. Atmosfera v kine bola super, ak by som to pozeral sam doma, tak by som sa urcite az tak nezabavil :)
Navyse to chodi aj v 3D verzii, ktoru vrelo odporucam aj ked je vidiet, ze film bol robeny aj pre 2D, cize 3D moznosti nie su uplne vyuzite, ale ak ste este neboli na 3D film, tak Ice Age 3 je vhodny kandidat na uvod, pretoze uz samotny film je dost kvalitny a nemusite sa bat nudy.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Transformers: Revenge of the Fallen
Optimus Prime na hrad!!!
9+/10
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Hangover - No comment 11/10
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Včera som si pozrel Valkýru (2008) - prvá polovica filmu bola maximálne nudná, takmer som zaspal, samé nudné keci avšak v druhej polovici to už bolo lepšie - dobré scény, kamera, slušná akcia a pre mňa ako záujemcu o WWII zaujímavý obsah. 8/10
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

HANGOVER

10/10 perfektná komedia dávno som sa tak nezasmial.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Potvrdzujem slová všetkých, čo sem napísali Hangover. Veľmi podarený film: Po celý čas som sa dobre bavil, neboli tam žiadne hluché miesta. Zýpletka sa mi zdala originálna, jednoznačne komédia, ktorá stojí za ten čas :wink:
9,5/10
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Muffi napísal:Potvrdzujem slová všetkých, čo sem napísali Hangover. Veľmi podarený film: Po celý čas som sa dobre bavil, neboli tam žiadne hluché miesta. Zýpletka sa mi zdala originálna, jednoznačne komédia, ktorá stojí za ten čas :wink:
9,5/10
k tej originalite by som pomlcal... http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=14756
ale film je to dobry odporucam aj ja..ajked ja som sa na tom tak nenasmial..

trosku starsi ale predsa Munich..dost dlho mi ten film unikal ale je to kvalitka...podla mna posledny dobry spielbergov film. 8,5/10
Deer Hunter velmi dobre hodnoteny stary film ..pre mna velke sklamanie...4/10
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tolko ospevovany Hangover som si teda stiahol a pozrel.. mam rad taketo filmy :) bol podareny, ale niektorymi az moc precenovany... akoze pobavil som sa a nenudil pri nom.. 8/10 si zasluzi
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Neviem či som jediný, kto doposiaľ nevidel Gran Torino, ale ak nie odporúčam ! 5/5
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

kto pozna Ali G a Borat vie ze Sacha Baron Cohen pripravil dalsiu porciu neskutocnej zabavy :lol: menom Brüno
CSFD u mna bezkonkurencne 10/10 pan herec :wink:
Napísať odpoveď