Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Jericho (seriál)
http://www.csfd.cz/film/224201-jericho/
8/10
Oficiálne je to seriál o tom čo by ste robili keby celú vašu krajinu zničila nukleárna apokalypsa.
Kto však dopozerá tento seriál a zamyslí sa hlbšie, príde na to, že vôbec tu nešlo atómovky ale seriál zobrazuje to, ako tento svet ide slušnejšie povedané do sračiek, celé zle....a je veľmi čudné, že sa s tým nič nerobí ale sa o tom točia už aj filmy...
Seriál obsahuje akciu, emócie, romantiku, dá sa povedať že zo všetkého všetko...
prevažuje Drama/Action
Ako mínus považujem zameranie sa na dve hlavné postavy a ich heroické výkony v "bežnom" post-apokalyptickom živote, no budiš...je to tak ako to je a všetko okolo toho, ale nieje to zlé.
Niektoré časti nudili, niektoré sa dali pozerať dookola. Akoby raz boli cashe a scenár, a druhý raz to točil úplne dakto iný bez rozpočtu...
Takisto S1:22 + S2:7 je čudná... Kto tvrdil, že by to chcelo ďaľšiu sériu tak sa mýlil - seriál skočil v pravú chvílu.
Pokiaľ nemáte "do čoho pichnúť" vrelo DOPORÚČAM.
http://www.csfd.cz/film/224201-jericho/
8/10
Oficiálne je to seriál o tom čo by ste robili keby celú vašu krajinu zničila nukleárna apokalypsa.
Kto však dopozerá tento seriál a zamyslí sa hlbšie, príde na to, že vôbec tu nešlo atómovky ale seriál zobrazuje to, ako tento svet ide slušnejšie povedané do sračiek, celé zle....a je veľmi čudné, že sa s tým nič nerobí ale sa o tom točia už aj filmy...
Seriál obsahuje akciu, emócie, romantiku, dá sa povedať že zo všetkého všetko...
prevažuje Drama/Action
Ako mínus považujem zameranie sa na dve hlavné postavy a ich heroické výkony v "bežnom" post-apokalyptickom živote, no budiš...je to tak ako to je a všetko okolo toho, ale nieje to zlé.
Niektoré časti nudili, niektoré sa dali pozerať dookola. Akoby raz boli cashe a scenár, a druhý raz to točil úplne dakto iný bez rozpočtu...
Takisto S1:22 + S2:7 je čudná... Kto tvrdil, že by to chcelo ďaľšiu sériu tak sa mýlil - seriál skočil v pravú chvílu.
Pokiaľ nemáte "do čoho pichnúť" vrelo DOPORÚČAM.
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hangover 2 - tak vcera som bol na tomto filme, je to uplna pecka, fakt, kazdemu odpoucam pozriet tento film, pre mna zatial naj komedia roku, dokonca by som povedal, ze kludne tromfla prvu cast, aj ked v podstate islo v oboch castiach o to iste. hodn. 10/10 a niektore pesnicky zo OST sa tiez dali a este jedna vec, pravdepodobne je tento film adeptom na najviac pouzivane a vysklonovane slovo "f*ck" 
Conviction
príbeh ktorý som už vydel asi v 5tich filmoch , i ked tento bol samozrejme trošku iny, aj napínavý ale celkovo bol film zbytočne dlhy , respektíve, hovoril som si : kedy to už skončí ? nie preto že by to bola nuda, ale preto že to naťahovali a naťahovali ale musím uznať že herecke výkony boli dobre až na nejake malichernosti a celkovo film hodnotím 6,5/10 aj to možno preto že je to podla skut. udalosti
Mechanik - 7/10
fajna akčna strielačka a nesmrtelny Jason , ako vždy
koniec som chcel iny
ale to je detail , samozrejme žiadny extra dej ani nič prekvapivého tam nečakajte , je to proste akčna strielačka s popcornom pivkom a kamarátmi
príbeh ktorý som už vydel asi v 5tich filmoch , i ked tento bol samozrejme trošku iny, aj napínavý ale celkovo bol film zbytočne dlhy , respektíve, hovoril som si : kedy to už skončí ? nie preto že by to bola nuda, ale preto že to naťahovali a naťahovali ale musím uznať že herecke výkony boli dobre až na nejake malichernosti a celkovo film hodnotím 6,5/10 aj to možno preto že je to podla skut. udalosti
Mechanik - 7/10
Spoiler
a to taky že Arthur(mechanik) zomrie na pumpe a a Steve zomre tiež čo sa aj stalo ale Arthur prežil čo sa mi nepáči ked v každom filme musi prežiť 
Landovo Tacho (http://www.csfd.cz/film/269230-tacho/)
kedze Dan nie je filmar, tak to je aj poznat. Bolo par momentov, ktore rozosmiali (MacBook olepeny izolackou kvoli reklame), pribeh, kedze riesim nieco podobne, dal rozmyslat ale u mna stale 6.5/10
kedze Dan nie je filmar, tak to je aj poznat. Bolo par momentov, ktore rozosmiali (MacBook olepeny izolackou kvoli reklame), pribeh, kedze riesim nieco podobne, dal rozmyslat ale u mna stale 6.5/10
A-Team
tento film som velmi dlho odkladal az som si ho vcera pozrel a neolutoval som, akcny film no zasmial som sa neraz, mozem povedat ze mi to pripadalo ako akcna komedia
8/10
http://www.csfd.cz/film/238134-a-team/
tento film som velmi dlho odkladal az som si ho vcera pozrel a neolutoval som, akcny film no zasmial som sa neraz, mozem povedat ze mi to pripadalo ako akcna komedia
http://www.csfd.cz/film/238134-a-team/
Paranormal activity 2 ...strašná kravina,nuda celý film a koniec úplne o ničom...
Moon -8/10- Sam Rockwell a Kevin Spacey, velmi dobre natocene, obcasne sa vyskytla nuda ale v celkovom ponimani si myslim, ze takto risknut cely film, je ted odvaha.
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Limitless - dobry napad, dobri herci, urcite jeden z tych lepsich filmov v poslednej dobe
Source Code jednoduchý, zaujímavý film
8/10
Fast Five po štvorke ktorá bola podla mňa strašná, toto naozaj vyšlo
8/10
Svetová Invazia(LA Battle)
začiatok zaujímavý ale potom to začalo dosť nudiť
5/10
Fast Five po štvorke ktorá bola podla mňa strašná, toto naozaj vyšlo
Svetová Invazia(LA Battle)
začiatok zaujímavý ale potom to začalo dosť nudiť
Na Vlásku- Až na pár vtipov celkom priemerný film, a úplne to dorazil slovenský dabing ktorý mi hlavne vadil pri hlavnej postave "Rapunzel" či ako sa to volala... 6/10
Rýchlo a Zbesilo 5- Podla mna najlepší diel, vtipy, akcia, dobrý soundtrack proste paráda
8/10
Vo štvorici po opici- Ja viem, starší film ale našiel som si nanho čas až teraz a musím povedať že je to najlepšia komédia akú som v poslednej dobe videl a rozhodne pôjdem na dvojku. 9/10
Paul- Tak isto parádna komédia ktorá najviac zaujme ľudí ktorý sa pohybujú v sfére Sci-Fi pretože je tam strašne veľa narážok na filmy typu "Blízke stretnutie tretieho druhu" a podobne... 9/10
EDIT: pre K- spokojný? Neviem aký problém si tie filmy naisť sám ale tak pre tvoju pohodlnosť som pridal aspon odkazy na csfd
Rýchlo a Zbesilo 5- Podla mna najlepší diel, vtipy, akcia, dobrý soundtrack proste paráda
Vo štvorici po opici- Ja viem, starší film ale našiel som si nanho čas až teraz a musím povedať že je to najlepšia komédia akú som v poslednej dobe videl a rozhodne pôjdem na dvojku. 9/10
Paul- Tak isto parádna komédia ktorá najviac zaujme ľudí ktorý sa pohybujú v sfére Sci-Fi pretože je tam strašne veľa narážok na filmy typu "Blízke stretnutie tretieho druhu" a podobne... 9/10
EDIT: pre K- spokojný? Neviem aký problém si tie filmy naisť sám ale tak pre tvoju pohodlnosť som pridal aspon odkazy na csfd
Limitless - velmi solidny, takmer bezchybny film.. az na par momentov kedy sa ten dej trochu stracal
Hangover II - genialna komedia, urcite treba vidiet.. dejovo velmi podobne ako prvy diel, ale stale genialne
The Switch - casto skor trapne ako vtipne
Fast Five - nemam rad tento zaner, ale v ramci neho to bolo OK.. cize ak viete na co idete tak si to uzijete
Unknown - tazko zhodnotit, ma niekolko silnych a niekolko slabych momentov... nepotesilo ma herecke obsadenie a zaver
I Am Number Four - ku podivu dobry film, co ma NAOZAJ prekvapilo
Source Code - velmi dobry thriller aj ked tiez s par slabymi miestami
Hangover II - genialna komedia, urcite treba vidiet.. dejovo velmi podobne ako prvy diel, ale stale genialne
The Switch - casto skor trapne ako vtipne
Fast Five - nemam rad tento zaner, ale v ramci neho to bolo OK.. cize ak viete na co idete tak si to uzijete
Unknown - tazko zhodnotit, ma niekolko silnych a niekolko slabych momentov... nepotesilo ma herecke obsadenie a zaver
I Am Number Four - ku podivu dobry film, co ma NAOZAJ prekvapilo
Source Code - velmi dobry thriller aj ked tiez s par slabymi miestami
tropa de elite dobrý film aj ked mal slabe miesta, škoda
ale taky dobry nadprimer 7/10
tropa de elite 2 oproti jednotke to bolo oničom
, chybalo mi tam viac akcie proste od prvej chvile ma to nudilo 2/10
SWAT:pod palbou napriek podpriemernemu hodnoteniu ma to bavilo ovela viac nez predchadzajuce dva filmy, nápad dobrý, občas nuda ale nebolo to až také hrozne 7,5/10
tropa de elite 2 oproti jednotke to bolo oničom
SWAT:pod palbou napriek podpriemernemu hodnoteniu ma to bavilo ovela viac nez predchadzajuce dva filmy, nápad dobrý, občas nuda ale nebolo to až také hrozne 7,5/10
Tropa de Elite: Tak toto ma dostalo. Tak brutálny a naturalistický film som už dlho nevidel. Čítal som, že to ľudia porovnávali s s Mestom bohov, avšak na to si už moc dobre nepamätám, ale toto bolo tuším ešte lepšie.
Prvá polovica trochu slabšia (oproti druhej), takže celkovo 9/10. Odporúčam !
P.S.: Má to aj druhú časť..
Prvá polovica trochu slabšia (oproti druhej), takže celkovo 9/10. Odporúčam !
P.S.: Má to aj druhú časť..
Limitless - vyborna myslienka, napinave az do konca, skvely pribeh, obsadenie, co dodat... 9/10
-
mirak2
Hardcore addict
hangover 2 - hangover 1: dejavu...pozriet sa oplati, ale ci v kine, je to na zvazenie
Frankenstein (1994) - uplne o nicom.
filozofia, myslienka - na nic
ako horor - slabe, nebudete sa bat vobec
ako oddychovy film - ani to, nato je tam dost skaredych veci
cize pohoda, no nemastne, neslane
Stopari (1997), The killing grounds - vynikajuci film, ale treba pozriet cely od zaciatku do konca
asi po 10 rokoch som konecne nasiel na best4you.sk, dovtedy som to musel kukat s polskym simultannym prekladom
myslienka stoji zato:)
filozofia, myslienka - na nic
ako horor - slabe, nebudete sa bat vobec
ako oddychovy film - ani to, nato je tam dost skaredych veci
cize pohoda, no nemastne, neslane
Stopari (1997), The killing grounds - vynikajuci film, ale treba pozriet cely od zaciatku do konca
asi po 10 rokoch som konecne nasiel na best4you.sk, dovtedy som to musel kukat s polskym simultannym prekladom
myslienka stoji zato:)
LIMITLESS - pecka, 9/10..
-
twardykamen
Medium Professional
Biutiful- ako som kdesi cital film o tom ako krasne clovek trpi.Snad najdepresivnejsi film aky som videl. Chlap sa stara o deti po nevydarom manzelstve zivi sa kadeakymi kseftikmi.Zistuje vsak ze je tazko chory a tak sa snazi dat "svoje veci " doporiadku. Film nie je len o hlavnej postave ale prepleta ho viac tazkych osudov jednotlivych postav. Nie je to jednoduchy film ani film pre bezneho divaka(ten pritom urcite nevydrzi. film 2,20hod). Skvele herecke vykony, silna drama- no niekedy az prilis
http://www.imdb.com/title/tt1164999/
U mna 7/10
Unknown- film o chlapikovi ktory sa zabudi po kome a zisti ze mu niekto ukradol identitu.patra po tom co sa stalo a tym aj dobry namet konci....film od polovice ide do cudocudnych konspiracnych teorii a akcneho filmu.radsej nejdem spoilerovat ale vadilo mi tam viac veci.Pre mna velka skoda a 6/10
http://www.imdb.com/title/tt1164999/
U mna 7/10
Unknown- film o chlapikovi ktory sa zabudi po kome a zisti ze mu niekto ukradol identitu.patra po tom co sa stalo a tym aj dobry namet konci....film od polovice ide do cudocudnych konspiracnych teorii a akcneho filmu.radsej nejdem spoilerovat ale vadilo mi tam viac veci.Pre mna velka skoda a 6/10