Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa CheZteR »

The Mechanic 2011
tesil som sa, videl som, bavil som sa, nesklamalo
dalsi z filmov s jasonom stathamom, klasicky akcny napinavy s dramatickym zvratom v deji ku koncu, neviem preco ale mne to pripominalo Hitmana :)
8/10
http://www.csfd.cz/film/254158-mechanic-the/

Just go with it
ach jennifer aniston :smt049 :lol:
celkom dobre na odreagovanie sa, ten herec co hral akoze toho nemca nemal chybu, sandler tiez v pohode, nicole kidman som tam necakal :)
7/10
http://www.csfd.cz/film/273582-zkus-me-rozesmat/
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

Pred chvilou som videl The next three days. Uz si ani nepamatam, kedy som tak prezival film. Russell Crowe to zahral tak, ze som mu to uveril do posledneho slova. Neskutocne napinavy film a moje hodnotenie je 9,5/10. Vrelo odporucam.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak ja som si pocas poslednych dni dal seriu s Harrym Potterom, kedze som z tejto serie este ziadny film nevidel.
Len tak informacne hodnotenia:
Harry Potter a Kameň mudrcov (2001) 4/5
Harry Potter a Tajomná komnata (2002) 4/5
Harry Potter a väzeň z Azkabanu (2004) 5/5
Harry Potter a Ohnivá čaša (2005) 5/5
Harry Potter a Fénixov rád (2007) 4/5
Harry Potter a Polovičný princ (2009) 4/5
Harry Potter a Dary smrti - 1. (2010) 5/5
Zhrniem to: cakal som nieco na styl rozpravky s kopou kuziel a nejakymi vtipmi, tak vyzerali prve dva diely. Potom sa smer zmenil, prisla temnejsia atmosfera, aj herci sa naucili hrat a zacalo sa mi to pacit viac. Najlepsi diel je podla mna 4ka, kde je atmosfera najtemnejsia a este sa tam tak neriesia vztahy. To je tak trochu problem 6ky, ale da sa to v pohode prezit, stale je to velmi debry film :) V 7ke je zas navrat k takmer nonstop temnej atmosfere, kde sa pridava dost emocii a prekvapivo to vobec nie je na skodu.
Tiez plati, ze uz tak od tretieho dielu su kuzla a celkovo prostredie carodejnickej skoly iba kulisami a nevplyvaju na dojem z filmu. Takze s celou seriou som zatial spokojny a na 8ku asi zajdem do kina :)
PS: slovensky aj cesky dabing je hrozny, ak to este niekto nevidel, tak nech si to urcite pozrie v originali.

//o preklad mi neslo, ten som nestudoval, iba som skusil niektore pasaze porovnat a prejav v dabingu bol dost osekany o emocie a spravnu intonaciu. Napriklad ta blondinka hovori v originali trochu zvlastne, akoby bojazlivo, v dabingu sa s tym netrapili a je nahovorena obycajne.
Fikol0
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Fikol0 »

ked si na ten dabing zvyknuty ako ja tak to vobec nevadi :) chodim na to do kina od prveho dielu ,a ak je tam nejake to do pekla tak sa iba nad tym pousmejem
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Conviction 8/10 IMDB | CSFD
True Story? Fuck it...Tak toto keby premna spravila sestra, tak neviem, clovek ju ani ehm nemoze za vdaku..Film podla skutocnosti, ktory dokaze nechat zamysliet cloveka, ci je vobec v dnesnej dobe mozne nieco taketo, ako kedysi. Nechcem spoilerovat, takze iba tolko.

Troll Hunter 5/10 IMDB | CSFD
V polke som zaspal a po dvoch hodinach dopozeral. No celkovo ma to nejako nebavilo. Sice Nori sa ocividne snazili, ale mna tym neohurili. Nemam co viac dodat..
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

Dobrý Ročník CSFD
Milo sa tvariaca komedia. Prijemne pozeranie a ako vzdy skvely Russell Crowe. 8/10
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tak sme došli z Pirátov.
Boli sme na 3D a páčilo sa : )
nič som od toho nečakal a tak som sa nemohol sklamať, nesklamalo ma, dokonca ma príjemne pobavilo, prekvapilo.
3D tam bolo maximálne zbytočné. film ma nenudil, páčil sa mi. 8.5/10
ventilare
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ventilare »

The Mechanic - 8/10 - dalsi dobry film, statham si vybera zatial velmi dobre
Svetova Invazia - 5/10 - cakal som nieco lepsie ale v porovnani so SkyLine je to ovela horsie. Skyline bol lepsi.
Drive Angry - 5/10 - blud.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Pozrel som si tých Troll Hunterov, vyššie spomenutí.

Akože, nebola to žiadna sláva, ale ako oddychovka v pohode. Ja tieto oddychové "horory" mám rád, nič je nič lepšie na odreagovanie.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Upozronujem na film Passion play, taku nenormalnu pi*ovinu som nevidel snad poslednych 10 rokov. Film zalozeny na zadku Megan Fox a charizme Rourkea. Toho prveho je malo, toho druheho je privela. Dejova linia asi ako na 15korunovom DVDcku o stratenom jednorozcovi 3+. Usetrite cas, jedine co stoji v tom filme za pozornost je v prilohe. Hodnotenie asi 1/10 (dal by som 1,5 keby mala aspon cierne gatky)
Prílohy
FoxAss.jpg
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

http://www.csfd.cz/film/282824-bitva-o-hill-60/
austrálsky film o jednotke baníkov v prvej svetovej vojne.... Po dlhšej dobe konečne poriadny film o WWI....
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Piráti Karibiku 4 - Už to tu bolo a nie raz, ale až tri krát. Obrovské chyby v deji, vtipy založené na Sparrowovi už nie sú vtipné (opakovaný vtip nie je vtipom), chýbajú tam ostatné postavy a ja osobne vyložene neznášam Penélope Cruz. Okrem efektov a hudby nič svetoborné, ešte aj to 3D vlastne ani 3D nie je. 4 z 10.

Shaolin - Film ma celkom zaujal, trochu histórie zmixovanej s kung fu starých zlatých časov, na koniec ma to celkom príjemne prekvapilo, hoci dej bol ľahko predvídateľný. 7,5 z 10.

Arthur - Komédie nie sú práve môj obľúbený žáner, niekedy sa však nechám nahovoriť. V tomto prípade to bolo asi kvôli Russelovi Brandovi, ktorý je poriadne strelený aj v reálnom svete. A v tomto filme nesklamal, bol v podstate jeho ťahúňom, na niektorých drístoch som sa dobre pobavil. Arthurovi však chýbala iskrička atmosféry, niečo ako zo Serendipity s Johnom Cusackom a Kate Beckinsale. V každom prípade film pobavil, 6,5 z 10.
gallardo570_4
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa gallardo570_4 »

Last Boy Scout: pre mňa za 8/10 CSFD»«IMDB
Nechápem hodnotenie 6.7..??..Sranda od začiatku dokonca.. :-D Neuveriteľné hlášky kam na to ten scenárista chodí??.. Bolo tam pár nezabudnutelných scén (Ešte raz ma udri a zabijem ťa..Vravel som ti to :-D)
Ale ako celok je to len priemerný akčný film.. so skvele zohratou dvojicou Willis ; Wayans

Sixth Sense: 9/10 CSFD»«IMDb
Nechcem tu spoilerovat hlavne na tento film sa to vobec nehodí..
Spoiler
Celý film sa niesol vo velmi nenápadnom duchu a neposobil ničím výnimočne.. Chlapec kt. vidí duchov a Dr. kt. sa mu snaží pomocť.. ale ten záver posledných 15. min.. ten ma dostal isto jeden z najoriginálnejších a najprekvapivejších záverov histórie filmu..Pointa bolo to hlavné čo dalo tomuto filmu ten pravý Sixth Sense
ventilare
Medium Star
Medium Star

Jursky park 2 - 8/10 - pekne, klasika sama o sebe, zopar javov, ktore su na smiech ale inak velmi dobre.
Jursky park 3 - 8/10 - to iste ako c.2 len akosi to berem z nudze cnost ale urcite to nieje zle. skoda, ze ani 4 diel sa akosi nechysta.
We Own the Night - 10/10 - pozrel som si to 2 krat a stale je to nadupany film. velmi sa mi lubi.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Blue Valentine 8/10 IMDB | CSFD
Hmm..co k tomu dodat. Vacsina skrytu myslienku filmu nepochopi a bude to brat ako bezny film. Nechcem moc prezradzat co sa tyka pribehu atd, ale toto je jednoducha idea, ktora bola zahrana fakt kvalitne. Ked som to tak pozeral, tak mi ten pribeh pripominal vacsinu dnesnych vztahov, ktore koncia napodobne ako v tomto filme. Niektorym to mozno pride po zhliadnuti nudne, ale vzhladom na moje nazory na cele manzelstvo a kadejake tie laskoviny mi to prislo velmi vhod..Netreba sa nato divat len ako na film, ale aj ako na realitu ;) Bohuzial people change :)
PS: Pre tych, ktory podla plagatu usudia, ze tam bude vela trtkacky, tak musim vas sklamat :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Piráti z Karibiku 4: ...škoda času na takú hovadinu...ako bolo napísané, originalita sa vytratila po ceste do strižne, dej je plytký a uspávajúci...bolo to dosť oničom a to 3D naozaj za veľa nestálo...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Unknown bol po vcerajsom trapase (vid. strana dozadu) skutocny liek. Vyborny dej, kt. nebol zas tak predvidatelny, skvela akcia a moj oblubeny Liam Neeson. Film o kt. som ani nevedel ze je, a taka kvalitka. Tse tse 8.5/10 bez vahania.
ventilare
Medium Star
Medium Star

Unknown - 8/10 - no nebolo to az take zle, celkom som sa bavil, niekde v strede to prestalo mat grady ale aj napriek tomu sa oplati cakat az do konca. je pravda, ze ten dej bol nepredvidatelny, velmi dobre to reziser nechal cely cas zavrene.
Just Go With It - 5/10 - pohodovka, ktora sa da aj neda dopozerat do konca. jedine koli Jen Anniston.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

The Next Three Days 8/10

Takéto filmy mám rád, má to švung. A Crowe ako vždy perfektný.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

V poslednom čase som zhliadol pár ľahších snímok.

Battle: Los Angeles - CSFD
Divná skĺbenina Black Hawk Down, Cloverfield, a Deň nezávislosti. Boje spracované celkom dobre, viz. efekty tiež, MZáci nechutní, vlhkí, vydávajúci divné zvuky. Ale to je asi tak všetko - herecké výkony ma nepresvedčili (boli tam vôbec nejaké?), plochý dej bez výraznejšej gradácie, celé sa to dalo predvídať a po skončení som mal pocit - to bolo všetko?
2/5 Zachránilo to ako tak špinavo-prašné pouličné poňatie režiséra, kamera a viz efekty.

Princ z Perzie: Piesky času - CSFD
Toto nejdem hodnotiť nejako moc seriózne - jedná sa o rozprávku s pár dobrými šplechmi, zamilovaným Happy-endom, predvídateľným dejom, zákerným záporákom. Skrátka všetko, ako má byť.
3/5 Film, ktorý sa na nič nehrá, chce pobaviť, nenesie žiadne posolstvo, človek sa nad ním nemusí zamýšľať. Dobrý delax.

Black Death - CSFD
Správna medival sekanica. Dážď, špina, pochmúrny ľudia, mŕtvoly zohavené morom a družina božích "bojovníkov", ktorí sú natoľko posadnutí dogmami, že pre ne neváhajú ísť ani do pekla. Mimoriadne zaujímavé je sledovať rozne etapy ich putovania a kvalitne rýchlo gradujúci dej. Ďalší z filmov, ktorý vo Vás nezanechá dobrý, ani ľahký pocit. O tom však stredovek (zvlášť v dobách morových epidémií) nebol.
4/5 Vynikajúco spracovaný temný stredovek, kresťanský fanatizmus, bosoráctvo, nekromancia. teraz som si vlastne uvedomil, že celý dej sa odvíjal podľa starého známeho "ekokrpka" :)

Solomon Kane - CSFD
Z každého rožka troška. Niečo z Van Helsinga, niečo z Robina Hooda, atď...
Tento film som si pozrel na základe odporúčania môjho bratranca (14r), no v konečnom dôsledku som z tohoto snímku mal lepší pocit, ako z napríklad spomenutého Van Helsinga, alebo ligy výnimočných (Sean Connery mi snáď odpustí). Menej trikov, viac blata, dažďa a Vašuta :D Happy end tu síce máme, no človek pri ňom nechytá glykemické šoky, ako inokedy, povedal by som, že je to spracované všetko tak s mierou. Veľmi triezvo. (až mi je to divnô)
3,5/5 Ďalšia z oddychoviek, nič hlboké, no človeka to ani nenudí, pozrie si to jedným dychom.
Napísať odpoveď