V poslednej dobe som videl viacero filmo, či už v kine alebo doma , tak sem pridám hodnotenie
Everest 3D: Veľmi som prišiel na chuť Gyllenhaalovi, a veľmi sa páčil aj Everest. Videl som tesne pred ním aj touching the void, čo viac umocnilo moje emócie z Himaláj. Pekne vykreslený príbeh tragédie, určite stojí za pozretie. Za mňa 8,5/10
Spectre: Veľmi som sa tešil a ostal som veľmi sklamaný... Asi najhoršia bondovka akú som videl.. Tak nereálna, tak umelé scény, dokonca aj naháňačka na super autách bola nudná. Iskra či vášeň medzi Bondom a bond girl nebola žiadna... Na Evu Green zabudnite. A ani Waltz to nezachránil. Takmer som v kine zaspal. A megalomanský plán zničený za pár sekúnd,to bol len posledný výsmech.. Dávam 5/10 a to má bod pop corn zdarma od kamoša v bufete.
The Gift: Hlúpe postavy, občas nelogické postavy a viem si tam predstaviť aj iných hercov. Ale celkovo sa mi to páčilo a viem tam predstaviť tak 7/10. Stojí to za pozretie.
Mad Max: Príbeh na jedno pozretie, film vo mne nič nezanechal. Vizuálne veľmi pôsobivý ale pre mňa plytký. Viem si ho predstaviť ako ku pivu s kamošmi pozrieť. 7/10 a to bod navyše za Hardyho, ktorého mám rád.
Donnie Darko: Nie je o čom, film ako pre mňa, divný zvláštny so záverom, ktorý si môžete vysvetliť po svojom. Skvelý Gyllenhaal. Za mňa 9,5/10 a zrejme si ho pozriem znova
Prelet nad kukučím hniezdom: Dával som si akosi na čas od tohto skvostu a dostal som sa k nemu len pred týždňom. Veľmi silný príbeh, pre mňa ako v oblasti znalého veľmi zaujímavé, skvelé herecké výkony.. Nemôžem dať inak ako 10/10 a kto to nevidel, tak šup pozrieť
Looper: Tematika cestovania časom je zaujímavá od Back to the future a rád si pozriem také filmy. Nerozumiem tendencii Holy Údu cpať tam nejakú umelú love story ale... príbeh je sám o sebe zaujímavý, kvalitné herecké obsadenie, zaujímavý námet a určite to stojí za pozretie. Dávam 7/10
Hobbit the battle of five armies extended: Predĺžená verzia posledného Hobbita vypĺňa určité hluché mieste klasickej verzie a predlžuje pobyt v Stredozemi. Pre mňa ako fanúšika jednak Tolkiena a aj Jacksona skvelý zážitok a nemôžem to hodnotiť inak ako plnou desiatkou

Síce veľmi subjektívne a zaujaté hodnotenie, ale Stredozem si ukrojila čosi zo mňa a vždy ma poteší.