Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

Everest
http://www.csfd.cz/film/343109-everest/prehled/
3/5 - prvá polovica mi prišla celkom nudná, zato druhá polovica filmu bola akčnejšia. Videl som ale už lepšie filmy s touto tematikou.

Sicario
http://www.csfd.cz/film/371352-sicario- ... h/prehled/
3.5/5 - velmi chladny film, kde neplatia žiadne zákony. Koniec mi prišiel však slabý, ale malo to dobrú atmosféru. Benicio Del Toro to zahral celkom v pohode :)
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

V poslednej dobe som videl viacero filmo, či už v kine alebo doma , tak sem pridám hodnotenie :-)

Everest 3D: Veľmi som prišiel na chuť Gyllenhaalovi, a veľmi sa páčil aj Everest. Videl som tesne pred ním aj touching the void, čo viac umocnilo moje emócie z Himaláj. Pekne vykreslený príbeh tragédie, určite stojí za pozretie. Za mňa 8,5/10

Spectre: Veľmi som sa tešil a ostal som veľmi sklamaný... Asi najhoršia bondovka akú som videl.. Tak nereálna, tak umelé scény, dokonca aj naháňačka na super autách bola nudná. Iskra či vášeň medzi Bondom a bond girl nebola žiadna... Na Evu Green zabudnite. A ani Waltz to nezachránil. Takmer som v kine zaspal. A megalomanský plán zničený za pár sekúnd,to bol len posledný výsmech.. Dávam 5/10 a to má bod pop corn zdarma od kamoša v bufete.

The Gift: Hlúpe postavy, občas nelogické postavy a viem si tam predstaviť aj iných hercov. Ale celkovo sa mi to páčilo a viem tam predstaviť tak 7/10. Stojí to za pozretie.

Mad Max: Príbeh na jedno pozretie, film vo mne nič nezanechal. Vizuálne veľmi pôsobivý ale pre mňa plytký. Viem si ho predstaviť ako ku pivu s kamošmi pozrieť. 7/10 a to bod navyše za Hardyho, ktorého mám rád.

Donnie Darko: Nie je o čom, film ako pre mňa, divný zvláštny so záverom, ktorý si môžete vysvetliť po svojom. Skvelý Gyllenhaal. Za mňa 9,5/10 a zrejme si ho pozriem znova :-)

Prelet nad kukučím hniezdom: Dával som si akosi na čas od tohto skvostu a dostal som sa k nemu len pred týždňom. Veľmi silný príbeh, pre mňa ako v oblasti znalého veľmi zaujímavé, skvelé herecké výkony.. Nemôžem dať inak ako 10/10 a kto to nevidel, tak šup pozrieť :-)

Looper: Tematika cestovania časom je zaujímavá od Back to the future a rád si pozriem také filmy. Nerozumiem tendencii Holy Údu cpať tam nejakú umelú love story ale... príbeh je sám o sebe zaujímavý, kvalitné herecké obsadenie, zaujímavý námet a určite to stojí za pozretie. Dávam 7/10 :-)

Hobbit the battle of five armies extended: Predĺžená verzia posledného Hobbita vypĺňa určité hluché mieste klasickej verzie a predlžuje pobyt v Stredozemi. Pre mňa ako fanúšika jednak Tolkiena a aj Jacksona skvelý zážitok a nemôžem to hodnotiť inak ako plnou desiatkou :-) Síce veľmi subjektívne a zaujaté hodnotenie, ale Stredozem si ukrojila čosi zo mňa a vždy ma poteší. :-)
susko8
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa susko8 »

Kolja - až dnes som sa dostal k tomuto skvelému filmu a nerozumiem tomu, že som ho doteraz nevidel. Pre mňa jeden z najlepších filmov vôbec a Sverák za to dostal aj Oscara. Naozaj odporúčam :) Aj keď väčšina z Vás to už asi videla. (10/10)
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

The Road Within - netradicny road trip s anorektickou, chalanom s Touretteovym syndromom a dalsim s OCD (jeho nastupovanie do auta nema chybu :) ). Komedialna zlozka sa postupne vytraca a prechadza to do dramy. Za pozretie urcite stoji, davam 7/10
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Vcera som bol v kine pozriet The Hunger Games: Mockingjay - Part 2. Mam velmi rad tuto seriu, ale posledny film ma sklamal. Cakal som trosicku lepsie vyvrcholenie celej serie - nedostavilo sa mi. Privela dialogov, menej akcie, dlho rozhodovanie, ktory je ten pravy pre nu. Menej zamerane na celkovu tyraniu distriktov, atd. (aby som nesiel do spoilerov). Som rad, ze to uz ukoncili, ale proste som cakal viac.

CSFD: 3*
IMDB: 7.0
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

cital si knihu? mne to prislo uz v knihe take nemasne neslane ten koniec. film bude asi podobny, este sme nevideli, mozno pojdeme cez vikend.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Beasts of no nation http://www.imdb.com/title/tt1365050/
- pribeh jedneho z milionov detskych vojakov v blizsie krajine rovnikovej Afriky. 10/10
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tiez som nedavno videl Beasts, ale az 10 by som nedal. bol to velmi dobry film, mam rad Idrisa Elbu (gooosh dufam, ze bude novy Bond), ale celkovo mi na tom filme nieco chybalo este.
ja by som dal tak 7,8/10
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

aacid, mam ju rozcitanu, ale nedocital som este.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 - Mna osobne bavilo, zaver bol velmi predpokladany, knihu som necital, na to ze hovorite ze malo akcie, tak ste asi nevideli predchadzajuci diel :D vsetko bolo vyvazene, dokonca celkom aj napinave v urcitych castiach (mutants). Davam tomu tak 7/10.
miho2910
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miho2910 »

Durak (Дурак) http://www.csfd.cz/film/387008-durak/komentare/ Skvela ruska drama v ktorej kraluje korupcia a prehnitost ludi bez akehokolvek prikraslenia. 8/10
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Vcera som si konecne nasiel cas a pozrel Ted 2. MacFarlene zase spravil celkom zabavny film s vela hlaskami. Mohol byt mozno kratsi o 20 minut, ale zasmial som sa celkom kvalitne. Niektore sceny budu pre slovenskeho/ceskeho divaka nepochopitelne, ak nerozumie na co narazaju, ale pre mna to bola zabava.

CSFD: 3*
IMDB: 7.5
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Cez vikend som si sadol do kina na Spectre ( http://www.imdb.com/title/tt2379713/ )

podla mna este lepsia cast ako Skyfall, ubehlo to velmi rychlo, akcie bolo dostatok (niekto tu vycital, ze len v prvej polovici).

Davam 7.9/10
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Steve Jobs: Velmi dobry biograficky film, taky vysek zo zivota Steva Jobsa, dozvedel som sa nove veci, a aky vlastne Jobs bol ako clovek. Zo zaciatku dost dlhy dialog, ktory ma trosku nudil, ale casom sa to rozbehlo. 7/10

Black Mass: mafianske filmy mam proste rad, tak isto ako The Legend, aj Black Mass ma velmi bavil, Johny Deep hral perfektne, bol v niektorych scenach az nechutny, ale taky mal byt, podarilo sa mu to. Takze tiez pecka 8/10

Bridge of Spies: Najlepsi film za posledne mesiace, parada, ten film mal vsetko, skvely pribeh, skutocne udalosti, paradne herecke obsadenie (neviem ci sa mi nepacil viac rusky spion ako Tom Hanks), nechybalo napatie, kus politiky..proste paradicka, nenudil som sa ani minutu, jeden bod strhavam za to, ze z toho bolo trochu citit ten americky patriotizmus. Ja patriotizmus nemozem citit 9/10
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tak na Bridge of Spies si ma dost navnadil teraz. V sobotu na to idem. :)
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

Stanford Prison Experiment - celkom slusne, ale popravde cakal som este viac. Ked spomenul "flip coin", cakal som uplne iny spad.
kutya
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutya »

Amy - dokumentarny film o uspechoch a hlavne padoch Amy Winehouse. Je to z dielne rezisera dokumentu Senna, ktory bol vsak podla mna lepsi. Nato ze vobec som nikdy nepocuval Amy Winehouse ma tento film dost zaujal. Davam 7/10
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

Room - Prave som sa vratil z kina a mozem spokojne povedat, ze toto bol jeden z najlepsich filmov na aky som kedy bol v kine. Vobec som taketo nieco necakal. Emocne silny zazitok. Kvalitne herecke vykony, dobra hudba. Tiche sceny umocnovali citovy zazitok a par krat som mal aj sklenne oci, kedy sa tlacili slzy do oci. Brie Larson a Jacob Tremblay si urcite zasluzia nominaciu na oskara. Ja som im to cele zozral aj s navijakom. Som vdacny kamaratovi, ktory mi daroval listky. Urcite na tento film v blizkej buducnosti zoberiem aj priatelku. Davam 9/10.

Bridge of Spies - V tomto sa dokazem stotoznit s Lub0$-om. Spielberg ma v tomto nesklamal. Za mna 8/10.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Podobne, ako chalani nadomnou, bol som si pozriet Bridge Of Spies a musim povedat, ze Spielberg s Hanksom ma neslamali, prave naopak. Ale s tym som tak nejako aj pocital. Film je od prvej minuty napinavy. Je velmi dobre, ze medzi tymi vsetkymi diskusiami okolo vymen, atd. sa im podarilo skombinovat aj to vojenske, co prinasa do filmu viac atraktivity, a samozrejme je to aj sucastou pribehu. Pre mna dokonale spojenie.

IMDB: 8,5 z 10
CSFD: 4*
Spoiler
Scena s preskakovanim muru a naslednym zastrelenim pre mna bola velmi silna a naozaj skvelo ukazana vo filme, ked to podla mna nikto necakal.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Sleeping with Other People 7/10
Popravde dosť príjemná (miestami síce romantická) komédia, od ktorej som si nesluboval vôbec nič, ale nakoniec ma to v jeden nudný večer celkom pobavilo. Navyše Alison Brie tu je úplne super a celý film pozdvihla už len svojou prítomnosťou tak o 50%. Ak sa budete nudiť a nebudete vedieť čo so sebou niekedy na hodinku a pol, tak je to slušné vyplnenie času.
Napísať odpoveď