Fitko

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Chodite do fitka???

1 x do tyzdna
8
6%
2 x do tyzdna
12
8%
3 x do tyzdna
19
13%
4 x do tyzdna
10
7%
5 x do tyzdna
9
6%
..::viac::..
1
1%
Vobec nechodim
83
58%

Celkom hlasov: 142

t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

najprv si zistite co sposobuje cvicenie vasemu telu. Odj*bane klby, pomalost atd atd.. Dakujem neprosim. A to nehovorim o powerlifteroch ale o normalne cviciacich ludoch
dOg
VIP
VIP

Príspevok od používateľa dOg »

Ja chodim tak 3x do tyzdna ked nemam ucenie tak aj kazdy den ale zevraj by sa nemalo lebo na rast svalov treba odpocinok 24 alebo 48hodin.A ja vytlacam tak 55kg a este hram basketball a to mi bohate staci :wink:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

t0m4s3 napísal:najprv si zistite co sposobuje cvicenie vasemu telu. Odj*bane klby, pomalost atd atd.. Dakujem neprosim. A to nehovorim o powerlifteroch ale o normalne cviciacich ludoch
tak o tom asi vela nevies...pozri si napriklad sutaz fitness kategoria muzi-volna zostava-to su ludia co posiluju a nepovedal by som ze su naki pomali,dokonca stylom akym cvicis mozes ovplyvnovat svoju "rychlost" tym mam na mysli rychle a pomale svalove vlakna ale kedze si odbornik tak ti to vysvetlovat urcite nemusim.
a k tym klbom:k zraneniu prides pri nespravnej technike cviku,a tiez borci co sa chcu pred ostatnymi ukazat zazivaju podobne traumy,no ked svoje telo poznas vies co si mozes dovolit a znizis pravdepodobnost zranenia na minimum :roll:
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

Dušan napísal: k zraneniu prides pri nespravnej technike cviku,a tiez borci co sa chcu pred ostatnymi ukazat zazivaju podobne traumy,no ked svoje telo poznas vies co si mozes dovolit a znizis pravdepodobnost zranenia na minimum :roll:
Suhlasim, pokial dodrziavas spravnu techniku, jest vela bielkovin a vitaminov, mas riziko zranenia velmi male...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

a povedz mi ze kolko z tych "gelov" co chodia do posilky a nejde im o nic ine ako byt nabuseny pred zenskymi dodrziava spravnu zivotospravu a pozna svoje telo?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no pokial sa nemylim tak si adresoval ludom co pisu sem,takze ked myslis konkretne ich ze su "gelovia" spytaj sa ich...ale urcite neplati vo vseobecnosti tvrdenie :cvicenie sposobuje:blabla....
len tolko :?
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody a cvicenie nie je vynimkou... No pokial idete do vsetkoho s mierou, nic sa vam nestane
ado
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ado »

drakeman napísal: Ja som dal daco cez 300 a mal som dost. A to som aj tak nesiel hned natraz. Som postupne zvysoval vahu... a pochybujem, ze aj ty si dal hned 690 :P . Tam kde som chodil ja, chodil aj Jano Cierny (SK kulturista) a tan si daval tiez tak dako, ale isile na to s rozumom..

BTW. co sa ti stalo? Namal si dostatocne pevne kosti?
No 690KG nie je az tak vela, kulturista sice nie som a Jana Cierneho nepoznam, ale poznam takych chalanov, o ktorych sa tomu Janovi Ciernemu ani nesnivalo, priklad: CHALAN - cca 85KG - bic. zdvih 40KG jednorucka a ani ho nelame?! A ta o tlaku nehovorim, ked si dava len tak 150-tku na benc. Neviem, ci poznas Janka Germanusa, je to aj moj kamos, ma nieco nad 90kg a bencol 305KG?! (Oficialne) (Neoficialne 315KG)

A este nieco o mne, cele styri roky cvicim podstivo nohy, v 16-ke som drepol 250KG, co si myslim, ze je dost uctihodny vykon v tomto veku... Ale nikdy som nesutazil s nohami, lebo to sa nikde nedostanes, ked mas slabe ruky a silne nohy. Ja mam slabe ruky, myslim oproti noham. A tych 250 dam v poho jednou nohou v serii...

A inak btw, co vyhral ten Jano Cierny? Kulturista - Powerlifter je rozdiel
Jano C. - Kulturista
ADOXtreme - Powerlifter
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa LubosZ »

Vôbec nechodím.
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

sice teraz cez leto nechodim,ale davam 3 , lebo od jesene zase zacnem.. 8)
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

No ja do fitka nechodim ja idem radsej na bike a spravim 60km a este vidim aj kus krajiny nie ako vo fitku iba stenu a tak. Navyse je lepsie sa hybat vonku ako dakde dnu hlavne teraz ked je pekne. Horsie to bude v zime ale asi ostanem len pri posilke v skole. :twisted: :twisted:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no jo leto ma dobre znicilo...stale brigada,este som aj fajcil k tomu...som dobrych 7 kil schudol,ale teraz zase 4x do tyzdna,musim to vsetko dohnat,uz mi chyba poriadna svalovica :D
djsuja
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djsuja »

Ja do posilky nechodím, ja len tak večer pár klikov.
Keď som bol malý, robil som bojové umenie, potom došli prachy a skončil som s tým. Bike je fakt super vec, ale 60 KM- uff tak 3,5 hodiny+- málokedy.
kobe
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kobe »

ja chodim do fitka 2 rok ... 5x v tyzdni ...
ale teraz cez leto mam pauzu ale uz sa zacne spolu zo skolou makat :D
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

no ja akurat zacinam 2x do tyzdna. potrebujem nejaku svalovu hmotu nabrat . bo to je fakt bieda :P..
scortyak47
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scortyak47 »

ja nechodim, ale chodil som. Vzdy ma to tak po mesiaci alebo aj skor preslo takze asi tak... ale chcel by som byt trosku viac vypracovany ale tak nestazujem sa...
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

djsuja napísal:Ja do posilky nechodím, ja len tak večer pár klikov.
Keď som bol malý, robil som bojové umenie, potom došli prachy a skončil som s tým. Bike je fakt super vec, ale 60 KM- uff tak 3,5 hodiny+- málokedy.
60km v pohode do dvoch hodin ak nie su velke kopce. Horsia bola trasa LM>ZA. 5 hodin dokopy
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kobe napísal:ja chodim do fitka 2 rok ... 5x v tyzdni ...
ale teraz cez leto mam pauzu ale uz sa zacne spolu zo skolou makat :D
podla mna je chyba ze si cez prazdky prestal na sebe pracovat. kludne ti stacilo byt 2 tyzdne doma ako ja bolo bo fajn. teraz sa tes aky bude spekvapeny ze o kolko si siel dole...

4 Nymphested> 2x do tyzdne je malo. chodievaj kazdy druhy den a daj si tvrdsi trening a uvidis ako pojdes hore
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

drakeman napísal: 4 Nymphested> 2x do tyzdne je malo. chodievaj kazdy druhy den a daj si tvrdsi trening a uvidis ako pojdes hore
thank u my friend ... asi pocuvnem.
Kaliovic
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Kaliovic »

Pre vsetkych, ktory zacinaju, alebo chcu o posilovani co-to vediet:

Kód: Vybrať všetko

http://www.kulturistika.sk/index_go.html
Moja fit-biblia 8)
Napísať odpoveď