Fitko
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tak o tom asi vela nevies...pozri si napriklad sutaz fitness kategoria muzi-volna zostava-to su ludia co posiluju a nepovedal by som ze su naki pomali,dokonca stylom akym cvicis mozes ovplyvnovat svoju "rychlost" tym mam na mysli rychle a pomale svalove vlakna ale kedze si odbornik tak ti to vysvetlovat urcite nemusim.t0m4s3 napísal:najprv si zistite co sposobuje cvicenie vasemu telu. Odj*bane klby, pomalost atd atd.. Dakujem neprosim. A to nehovorim o powerlifteroch ale o normalne cviciacich ludoch
a k tym klbom:k zraneniu prides pri nespravnej technike cviku,a tiez borci co sa chcu pred ostatnymi ukazat zazivaju podobne traumy,no ked svoje telo poznas vies co si mozes dovolit a znizis pravdepodobnost zranenia na minimum
Suhlasim, pokial dodrziavas spravnu techniku, jest vela bielkovin a vitaminov, mas riziko zranenia velmi male...Dušan napísal: k zraneniu prides pri nespravnej technike cviku,a tiez borci co sa chcu pred ostatnymi ukazat zazivaju podobne traumy,no ked svoje telo poznas vies co si mozes dovolit a znizis pravdepodobnost zranenia na minimum
No 690KG nie je az tak vela, kulturista sice nie som a Jana Cierneho nepoznam, ale poznam takych chalanov, o ktorych sa tomu Janovi Ciernemu ani nesnivalo, priklad: CHALAN - cca 85KG - bic. zdvih 40KG jednorucka a ani ho nelame?! A ta o tlaku nehovorim, ked si dava len tak 150-tku na benc. Neviem, ci poznas Janka Germanusa, je to aj moj kamos, ma nieco nad 90kg a bencol 305KG?! (Oficialne) (Neoficialne 315KG)drakeman napísal: Ja som dal daco cez 300 a mal som dost. A to som aj tak nesiel hned natraz. Som postupne zvysoval vahu... a pochybujem, ze aj ty si dal hned 690. Tam kde som chodil ja, chodil aj Jano Cierny (SK kulturista) a tan si daval tiez tak dako, ale isile na to s rozumom..
BTW. co sa ti stalo? Namal si dostatocne pevne kosti?
A este nieco o mne, cele styri roky cvicim podstivo nohy, v 16-ke som drepol 250KG, co si myslim, ze je dost uctihodny vykon v tomto veku... Ale nikdy som nesutazil s nohami, lebo to sa nikde nedostanes, ked mas slabe ruky a silne nohy. Ja mam slabe ruky, myslim oproti noham. A tych 250 dam v poho jednou nohou v serii...
A inak btw, co vyhral ten Jano Cierny? Kulturista - Powerlifter je rozdiel
Jano C. - Kulturista
ADOXtreme - Powerlifter
-
aquafresh1
Star
-
Nymphested
Zablokovaný
-
scortyak47
Medium Star
-
ROKI49
Medium Professional
60km v pohode do dvoch hodin ak nie su velke kopce. Horsia bola trasa LM>ZA. 5 hodin dokopydjsuja napísal:Ja do posilky nechodím, ja len tak večer pár klikov.
Keď som bol malý, robil som bojové umenie, potom došli prachy a skončil som s tým. Bike je fakt super vec, ale 60 KM- uff tak 3,5 hodiny+- málokedy.
podla mna je chyba ze si cez prazdky prestal na sebe pracovat. kludne ti stacilo byt 2 tyzdne doma ako ja bolo bo fajn. teraz sa tes aky bude spekvapeny ze o kolko si siel dole...kobe napísal:ja chodim do fitka 2 rok ... 5x v tyzdni ...
ale teraz cez leto mam pauzu ale uz sa zacne spolu zo skolou makat
4 Nymphested> 2x do tyzdne je malo. chodievaj kazdy druhy den a daj si tvrdsi trening a uvidis ako pojdes hore
-
Nymphested
Zablokovaný
Pre vsetkych, ktory zacinaju, alebo chcu o posilovani co-to vediet:
Moja fit-biblia 
Kód: Vybrať všetko
http://www.kulturistika.sk/index_go.html