ta foto tam nema co robit. maximalne tak niekde v sufliku spolu s ostatnymi vecami, co ma od nej. spomienky by sa nemali zahadzovat, ale je to za nim a to patri do suflika. takto naznacuje asi to, ze to za nim nie je i ked hovori nieco ine..
Ako uplne ta chapem , aj ja som nenavidel ked som prisiel ku priatelke a mala tam fotecky byvalych!!! Mi to pilo krv a taktiez ina mala v penazenke! Obidvom som povedal ze prec s tym ... boli kusok prekvapene, ze mi to az tak vadi , ale pochopili to.... urobili priestor iba pre moju fotku a bol pokoj
!
Retne napísal:Ako uplne ta chapem , aj ja som nenavidel ked som prisiel ku priatelke a mala tam fotecky byvalych!!! Mi to pilo krv a taktiez ina mala v penazenke! Obidvom som povedal ze prec s tym ... boli kusok prekvapene, ze mi to az tak vadi , ale pochopili to.... urobili priestor iba pre moju fotku a bol pokoj
!
a takto to ma byt. su to len spomienky a tohto druhu na ociax byt nemusia...teda nemaju
VED JASNE,JA NECHCEM ABY JU VYHODIL..VED AJ JA MAM DOTKY BYVALYCH A NEMAM ICH VYSTAVENE!..KEBY MAL VSETKY TAK VYSTAVENE NEPOVIEM, ALE LEJ JU?!VIETE CO, ASI TO NECHAM TAK!A MOZNO AJ JEHO(NIE KVOLI TEJ FOTKE,INE DOVODY!)
JAJAIVA napísal:S PRIATELOM CHODIM UZ ROK A POL.KONECNE PO ROKU A POL SA DOSTAL DO SVOJEJ IZBY,KTORU MU OBYVALA JEHO SESTRA S MANZELOM. MA TAM TAKU POLICKU A NA NEJ VECICKY OD BYVALYCH,TO BY BOLO OK, ALE MA TAM AJ VYSTAVENU FOTKU BYVALEJ.TVRDI, ZE MA LUBI, ALE TO MA NORMALNE DOJALO!!NEVIEM CO SI MAM MYSLIET!
no tak ako mna by to dost nastvalo kebyze moj chalan mal fotku byvalej vylozenu...
noa? tak ju ma na fotke a co? mozno mu bola do zivota niecim prinosom, tak na nu nechce zabudunut, ty si vyber ci chces v buucnosti tiez na fotke, alebo radsej to nechas tak a budes s nim "nazivo"
...a co vies, mozno ju ma nato: aby po nej poveceroch skakal a plul...
JAJAIVA napísal:S PRIATELOM CHODIM UZ ROK A POL.KONECNE PO ROKU A POL SA DOSTAL DO SVOJEJ IZBY,KTORU MU OBYVALA JEHO SESTRA S MANZELOM. MA TAM TAKU POLICKU A NA NEJ VECICKY OD BYVALYCH,TO BY BOLO OK, ALE MA TAM AJ VYSTAVENU FOTKU BYVALEJ.TVRDI, ZE MA LUBI, ALE TO MA NORMALNE DOJALO!!NEVIEM CO SI MAM MYSLIET!
moja priatelka ma na policke tiez asi 3 fotky svojho byvaleho... mne to je v podstate jedno, moc v dobrom na neho nespomina (aspon na zaver vztahu) a sama povedala, ze si musi inovovat policku...
pinco napísal:toto keby spravila moja, tak by si musela vybrat bud ja alebo ta fotka... ziadny kompromis by som nebral. Co tam ma preboha robit fotka jeho byvalej?! A, ze ju aspon neschoval pred tebou. Jednoducho mu povedz, ze ti to prekaza a nechces, aby ju tam mal.
keby som bol tvojou a mam si vybrat povedal by som ti nech rozumne zvazis ci ma opustis kvoli jednej poondiatej fotke
ja mam tiez byvalu na fotke a nemam ju tam koli niecomu vynimocnemu.. spomienky na nu mam len dobre ale ta foto je tam preto lebo som lenivy ju niekde odkladat keby moja terajsia povie daj si ju prec tak bez vahania ju hodim do suflika a nerobim z toho ziadne halooo... ked by ale protestoval tak by som chcel na tvojom mieste vysvetenie
Ja mam na stene obraz co namalovala moja byvala, je to taky zensky akt - a je na stene a svet sa nezruti. Dalsia vec je, ze fotka je asi ina kategoria..
ked mam povedzme obrazok nejakeho auta, ktory mi nakreslila byvala, nemusim ho hned niekam zahodit, ak som sa s dotycnou rozisiel v dobrom. ale fotka je predsalen nieco ine...
čo ja viem mna by to dosť sralo kebyže tam ma moja baba druheho chalana nacapeneho..byvaleho..okamžite s tym preč..ked tam ma niekto byt tak ja a nie byvaly. v kuse nanu mysli abo čo?chce si ju stale pripominať aj ked ma teba..? tak ale pokial ti pri sexe nepovie jej menom tak je dobre
ja som vsetky veci od byvalej povyhadzoval,alebo "postracal" po byte... ak dakedy pride daka dalsia nebude sa musiet bat ze mam vsade fotky byvalej.
ale mam znameho, ktory svoju snubenicu podvadzal tak sa rozisli a este poriadne dlho mal v policke krabicku s prstenom a fotkou... nuz, kazdy iny, vsetci rovni
ja mam este zopar fotiek v pc ale fotky z pc nemazem tak nebudem ani tie kde je byvala.. a este mam zopar dakde v mojom bordeli ale ani srnky netusia kde.
ja osobne si napr chcem nechat foto mojej terajsej na policke aj po rozchode aj ked si najdem inu... nemam dovod ju stade skladat... napriek vsetkym trampotam ju lubim a dlho budem a bola to prva naozaj velka laska(teda stale je) a vzdy pre mna bude vela znamenat... mozno to dotycny chalan vidi rovnako
fizz napísal:Velmi dobry napad chodit s niekym, ked lubim inu
nepochopila si ako som to myslel fizzfr.... bolo myslene tak,ze aj ked si najdem inu a budem ju lubit tak pre mna moja terajsia holka bude znamenat vela a nechcem na nu zabudnut... ak to bude priatelke vadit tak ju niekde prelozim, ale chcem ju mat na ociach aj tak a mat pekne spomienky na nu(teda najidealnejsie by bolo nerozist sa ale... )