FOTKA byvalej

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

mick: ako pubertiak tu pises jedine ty.... ocividne mas v sebe prave privela nevyuziteho testosteronu a to ze ta ziadna nechce si vybijas tvrdackymi recami o tom ako chlapi maju byt silni a zeny ked uz niesu s nimi su obycajne kur*y.... prajem ti vela stastia v hladani lasky a naslednom spominani na to ake to bolo super ked to nahodou pominie
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Dokonale suhlasim s Makim.
Co sa stalo uz sa neodstane, a ked sa s tym sucasna nezmieri, tak to je jej problem ne tvoj - tu zas suhlasim s triplom. Fakt nevidim dovod na to, aby si vymazal zo svojej pamati nieco asi pekne (keby to bol kruty zivotny omyl a chcel by nan zabudnut asi by tu foto dal prec sam)
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Nechápem prečo by sa mál rúcať nejaký vzťah kvoli fotke bývalej. Pokial je tvoja priatelka rozumná tak to pochopí, alebo maximálne sa ťa opýta že prečo ju tam máš? Pokial odpovieš "Lebo aj ked sme sa rozišli, sme furt dobrý kamarati a pozri sa, mám tu aj iných kamaratov ako aj ju..." a tvoja priatelka ti nič nepovie, ba ešte si to bude pozerať s tebou a budete sa rozpravať o nich ešte.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Mick napísal:pravo na minulost? naco mam zit z minulosti? ok, maj fotky byvalej, pekna spomienka, ale smsky? naco to potrebujes citat? ano, vsetko hod za hlavu a tvar sa, ze sa nic nestalo. ovsem, ak si teraz sam a nikoho nemas, je normalne, ze spominas na byvalu. ale inak by mi to vadilo.
Načo máš žiť z minulosti? Povedz mi teraz ale úprimne - a vieš si predstaviť život bez nej? Mimochodom Tvoja formulácia je veľmi (!) zavádzajúca. Pokiaľ by niekto žil z minulosti, bola by to ťažká forma regresie. Minulosť je súčasť nás všetkých.
Ku tým smskám. Rád by som vedel, ako si sa dopracoval ku záveru, že si ich čítam. Mám ich tam. Toť vsio. Inak niekoho mám. No nemienim nič hádzať za hlavu - bola by to hlúposť. Iste, aktuálna partnerka je pre mňa svetlom a vzduchom, čo dýcham. Pokiaľ bude chcieť, smsky zmiznú. No minulosť nezmašeš.
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Jasne, ze svoju minulost nikto nezmaze a ani na nu nikdy nezabudne, ale je podla mna prijemne, ak si partnery ukazu, ze co bolo bolo a teraz ziju pre pritomnost a pre seba. Kazdy si spomenie na stare casy, ci uz v dobrom alebo v zlom, ale polovicke vzdy padne dobre, ak druha strana ukaze, ze za minulostou postavila stenu a zije len pre jedinu osobu. Na druhej strane, ak tam ma jej fotku, znamena to, ze ju ma rad, tzn, ze ju nenenavidi, kedze nenavist byva casto prejav istej formy sklamanej pretrvavajucej lasky, takto ju berie ako kamosku s ktorou ma dobre vztahy a inak to neriesi. Ale popravde, jej fotku by tam nemal mat, ja by som to mojej holke nikdy nespravil. Aj ked si spomeniem niekedy na byvale, pre mna to moc neznamena a nebudem tym nadarmo trapit moju lasku. Myslim, ze nikomu, kto skutocne lubi, nie je prijemne pocuvat o byvalich vztahoch. Kazdy chce byt pre tu svoju number one.
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

Rastaman napísal:Jasne, ze svoju minulost nikto nezmaze a ani na nu nikdy nezabudne, ale je podla mna prijemne, ak si partnery ukazu, ze co bolo bolo a teraz ziju pre pritomnost a pre seba. Kazdy si spomenie na stare casy, ci uz v dobrom alebo v zlom, ale polovicke vzdy padne dobre, ak druha strana ukaze, ze za minulostou postavila stenu a zije len pre jedinu osobu. Na druhej strane, ak tam ma jej fotku, znamena to, ze ju ma rad, tzn, ze ju nenenavidi, kedze nenavist byva casto prejav istej formy sklamanej pretrvavajucej lasky, takto ju berie ako kamosku s ktorou ma dobre vztahy a inak to neriesi. Ale popravde, jej fotku by tam nemal mat, ja by som to mojej holke nikdy nespravil. Aj ked si spomeniem niekedy na byvale, pre mna to moc neznamena a nebudem tym nadarmo trapit moju lasku. Myslim, ze nikomu, kto skutocne lubi, nie je prijemne pocuvat o byvalich vztahoch. Kazdy chce byt pre tu svoju number one.
Absolutny suhlas. Bol by som zvedavy, kolkym z tych obhajcov fotiek ap. by padlo dobre keby mu jeho holka hovorila o byvalom alebo by sa kazdy den divala na fotku byvaleho :roll:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Mick napísal:pises ako obycajny pubertak. vybur hormony a potom prid diskutovat, tak o 5 rokov.
dobrý si ...
držím ti palce lebo ich budeš potrebovať ak si nájdeš kočku čo ti bude pi***** čo i len do toho ako si viažeš šnúrky na topánkach.. :cry:
Napísať odpoveď