FOTKA byvalej
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Neviem no mne to prijde divne ... sice som sa s babami rozisiel v dobrom ale rozhodne by som si nenechal jej fotku na policke.Maki napísal:ja osobne si napr chcem nechat foto mojej terajsej na policke aj po rozchode aj ked si najdem inu... nemam dovod ju stade skladat... napriek vsetkym trampotam ju lubim a dlho budem a bola to prva naozaj velka laska(teda stale je) a vzdy pre mna bude vela znamenat... mozno to dotycny chalan vidi rovnako
Minule som si tak povedal co je na tom zle ... ale ked si to tak prehodnotis ... Co by si povedal keby tvoja terajsia mala v Izbe Fotku byvaleho a okolo nej vsetky plysaky od neho.
Mne by to usmev na tvari nezanechalo
moja ma jeho oznamko vycapene na stene hned vedla mojho a plysakov od neho celu postel... nadseny som nebol ale co mam robit? hodit do vreca a vyhodit ich? tu ide o to,ze ci partner/partnerka respektuje teba a tvoje zelania... a ked jej zelanie je mat plnu postel jeho plysakov tak to budem respektovat... rovnako ako chcem aby buduca priatelka respektovala to,ze chcem mat fotku svojej prvej lasky na policke... ved casom to moze prejst...
-
Shark NX
Addict
Tak samozrejme take nieco ako jeho/jej oznamko ... salam parky ...
Ale s tymi plysakmi ... neviem no nemal by som z toho najlepsi pocit.
Urcite by som jej to dal nejak najavo ... a dost by ma to vnutri zralo ...
Neviem podla mna sa dievca nedokaze zalubit do ineho ked takym stylom spomina na byvaleho ... ale mozno sa mylim
Ale s tymi plysakmi ... neviem no nemal by som z toho najlepsi pocit.
Urcite by som jej to dal nejak najavo ... a dost by ma to vnutri zralo ...
Neviem podla mna sa dievca nedokaze zalubit do ineho ked takym stylom spomina na byvaleho ... ale mozno sa mylim
-
mad dogg.SK
Medium Expert
-
forgottten
Medium Star
kolko ti tá absolutná oddanosť a vernosť vydržíMick napísal:Si sa s konom presiel??? ked s niekym chodim ostatne byvale ma nezaujmaju... to si potom trtko!
-
jin
VIP
Tvrdím: Každý má právo na minulosť. A druhá strana by sa to mala snažiť akceptovať a pochopiť. Tak by to malo IMHO vo vzťahu chodiť. Aj ja mám v mobile fotky a smsky z predchádzajúcich období. No keď si nájdem holku mám ot všetko len tak hodiť za hlavu a tváriť sa, že sa nič nestalo? Rátam samozrejme, že aj druhá strana už niečím podobným prešla a tiež nebudem trvať, nech si premaže spomienky. To sa za prvé nedá, za druhé by som to vnímal ako obmedzenie...
Samozrejme keby sme spolu bývali a stále tam mala fotku bývalého, tak sa o tom snažím čo najviac zistiť a tiež by som sa ju zrejme snažil odstrániť. No vypočul by som si ju.
Samozrejme keby sme spolu bývali a stále tam mala fotku bývalého, tak sa o tom snažím čo najviac zistiť a tiež by som sa ju zrejme snažil odstrániť. No vypočul by som si ju.
-
pryja
Darca
Re: FOTKA
Vsak chalan slubil, ze ju odprace, tak podla mna neni o com. Keby tam napriek tomu ta fotka zostane nadalej, tak to je z jeho strany urcite nefer a to by som si uz vydebatovala s nim. Na to mame predsa albumy./alebo dnes uz asi skor len sufliky
/
pravo na minulost? naco mam zit z minulosti? ok, maj fotky byvalej, pekna spomienka, ale smsky? naco to potrebujes citat? ano, vsetko hod za hlavu a tvar sa, ze sa nic nestalo. ovsem, ak si teraz sam a nikoho nemas, je normalne, ze spominas na byvalu. ale inak by mi to vadilo.jin napísal:Tvrdím: Každý má právo na minulosť. A druhá strana by sa to mala snažiť akceptovať a pochopiť. Tak by to malo IMHO vo vzťahu chodiť. Aj ja mám v mobile fotky a smsky z predchádzajúcich období. No keď si nájdem holku mám ot všetko len tak hodiť za hlavu a tváriť sa, že sa nič nestalo? Rátam samozrejme, že aj druhá strana už niečím podobným prešla a tiež nebudem trvať, nech si premaže spomienky. To sa za prvé nedá, za druhé by som to vnímal ako obmedzenie...
//autoeditácia príspevku ( 02 Nov 2008, 0:34 )
pises ako obycajny pubertak. vybur hormony a potom prid diskutovat, tak o 5 rokov.triple napísal:no ak mne nejaká nová holka začne "pindať" do mojich spomienokdovy dopo neni o čom
čo sa mi ma čo starať to do môjho lifu pred tým ako som ju poznal