FOTKA byvalej

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

ja to chapem ako si to myslel maki... aj ked po rozumovej stranke je to chore :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Maki napísal:ja osobne si napr chcem nechat foto mojej terajsej na policke aj po rozchode aj ked si najdem inu... nemam dovod ju stade skladat... napriek vsetkym trampotam ju lubim a dlho budem a bola to prva naozaj velka laska(teda stale je) a vzdy pre mna bude vela znamenat... mozno to dotycny chalan vidi rovnako
Neviem no mne to prijde divne ... sice som sa s babami rozisiel v dobrom ale rozhodne by som si nenechal jej fotku na policke.
Minule som si tak povedal co je na tom zle ... ale ked si to tak prehodnotis ... Co by si povedal keby tvoja terajsia mala v Izbe Fotku byvaleho a okolo nej vsetky plysaky od neho.
Mne by to usmev na tvari nezanechalo
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

moja ma jeho oznamko vycapene na stene hned vedla mojho a plysakov od neho celu postel... nadseny som nebol ale co mam robit? hodit do vreca a vyhodit ich? tu ide o to,ze ci partner/partnerka respektuje teba a tvoje zelania... a ked jej zelanie je mat plnu postel jeho plysakov tak to budem respektovat... rovnako ako chcem aby buduca priatelka respektovala to,ze chcem mat fotku svojej prvej lasky na policke... ved casom to moze prejst...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tak samozrejme take nieco ako jeho/jej oznamko ... salam parky ...
Ale s tymi plysakmi ... neviem no nemal by som z toho najlepsi pocit.
Urcite by som jej to dal nejak najavo ... a dost by ma to vnutri zralo ...
Neviem podla mna sa dievca nedokaze zalubit do ineho ked takym stylom spomina na byvaleho ... ale mozno sa mylim
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Myslim si ze je to uplne normalne ked niekoho lubil a ma nan ho pekne spomienky neviem preco by nan mal zabudnut.
To ze sa s niekym rozide neznamena , ze si ma zresetovat hlavu.
nie je to zrovna prijemne moja ma tiez este fotky byvaleho na pokecy ale je to jej vec a ja to respektujem .....
Mick
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mick »

ROZISIEL BY SOM SA S NOU,KEBY TAM MA FOTKU BYVALEHO!
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

jj ale najprv treba vypnut capslock, a odporucam na hlave take tlacitko ze dementlock, nemas daco take a nesvieti to?
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Mick no brain , just a dick :)
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Mick napísal:ROZISIEL BY SOM SA S NOU,KEBY TAM MA FOTKU BYVALEHO!
Si odkial vyšiel ?! Šak ked nevieš čo sú city,rob čo uznáš za vhodné. No nečuduj sa ked ostaneš sám ... :!:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

JAJAIVA - čo si máš myslieť nič..
mad dogg.SK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mad dogg.SK »

ja mam taku babu ze jej fotku by som si tez het nedal. album na pokeci ostane asi dozivotne, aj ked samozrejme dufam ze budem stale s nou ale tak jeden nikdy nevie
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

podľa mňa priveľká a zbytočná histéria kolo toho. Pokec hodiť, podľa mňa povie, že je to ako spomienka, alebo niečo podobné a hotovo. Rúca sa vzťah? Podozrievaš? Dôveruješ mu vôbec? Keď nie, čo to je za vzťah...? Už sa tu niekde spomínal vek?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

no ak mne nejaká nová holka začne "pindať" do mojich spomienok :smt115 dovy dopo neni o čom :samovrazda: čo sa mi ma čo starať to do môjho lifu pred tým ako som ju poznal
Mick
Amateur
Amateur

triple napísal:no ak mne nejaká nová holka začne "pindať" do mojich spomienok :smt115 dovy dopo neni o čom :samovrazda: čo sa mi ma čo starať to do môjho lifu pred tým ako som ju poznal
Si sa s konom presiel??? ked s niekym chodim ostatne byvale ma nezaujmaju... to si potom trtko!
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

trtko si tu asi len ty...kazdy si nehava nejaku spomienku na byvalu tak nechapem preco by to nemohla byt fotka..ved to je len fotka..nic viac :roll: max.sa tak raz denne na nu pozrie a to je vsetko
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Mick napísal:Si sa s konom presiel??? ked s niekym chodim ostatne byvale ma nezaujmaju... to si potom trtko!
kolko ti tá absolutná oddanosť a vernosť vydrží 8) to akože ekd chodím s holkou na ostatne bývale sa nesmiem pozrieť ? skladovať ich fotky ? pisať si na pokeci ? flirtovať na ulici ? alebo chodiť so bývalymi ktoré su teraz kamaratky vonka ? :) ...ked maš holku, znamená, to že jej ostaneš verný, nie že sa staneš mnichom :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Tvrdím: Každý má právo na minulosť. A druhá strana by sa to mala snažiť akceptovať a pochopiť. Tak by to malo IMHO vo vzťahu chodiť. Aj ja mám v mobile fotky a smsky z predchádzajúcich období. No keď si nájdem holku mám ot všetko len tak hodiť za hlavu a tváriť sa, že sa nič nestalo? Rátam samozrejme, že aj druhá strana už niečím podobným prešla a tiež nebudem trvať, nech si premaže spomienky. To sa za prvé nedá, za druhé by som to vnímal ako obmedzenie...
Samozrejme keby sme spolu bývali a stále tam mala fotku bývalého, tak sa o tom snažím čo najviac zistiť a tiež by som sa ju zrejme snažil odstrániť. No vypočul by som si ju.
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weronyka »

má niekde jej fotku? prosím... aspoň viem, s kým mal dočinenia... :D
horšie by bolo, keby ju často spomínal... ak tak nerobí, nie je o čom... je to len fotka, ktorú má na poličke, nie v :smt049
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: FOTKA

Príspevok od používateľa pryja »

Vsak chalan slubil, ze ju odprace, tak podla mna neni o com. Keby tam napriek tomu ta fotka zostane nadalej, tak to je z jeho strany urcite nefer a to by som si uz vydebatovala s nim. Na to mame predsa albumy./alebo dnes uz asi skor len sufliky :D /
Mick
Amateur
Amateur

jin napísal:Tvrdím: Každý má právo na minulosť. A druhá strana by sa to mala snažiť akceptovať a pochopiť. Tak by to malo IMHO vo vzťahu chodiť. Aj ja mám v mobile fotky a smsky z predchádzajúcich období. No keď si nájdem holku mám ot všetko len tak hodiť za hlavu a tváriť sa, že sa nič nestalo? Rátam samozrejme, že aj druhá strana už niečím podobným prešla a tiež nebudem trvať, nech si premaže spomienky. To sa za prvé nedá, za druhé by som to vnímal ako obmedzenie...
Samozrejme keby sme spolu bývali a stále tam mala fotku bývalého, tak sa o tom snažím čo najviac zistiť a tiež by som sa ju zrejme snažil odstrániť. No vypočul by som si ju.
pravo na minulost? naco mam zit z minulosti? ok, maj fotky byvalej, pekna spomienka, ale smsky? naco to potrebujes citat? ano, vsetko hod za hlavu a tvar sa, ze sa nic nestalo. ovsem, ak si teraz sam a nikoho nemas, je normalne, ze spominas na byvalu. ale inak by mi to vadilo.

//autoeditácia príspevku ( 02 Nov 2008, 0:34 )
triple napísal:no ak mne nejaká nová holka začne "pindať" do mojich spomienok :smt115 dovy dopo neni o čom :samovrazda: čo sa mi ma čo starať to do môjho lifu pred tým ako som ju poznal
pises ako obycajny pubertak. vybur hormony a potom prid diskutovat, tak o 5 rokov.
Napísať odpoveď