Fotografia - vaše fotky
Re: Fotografia - vaše fotky
drazovsky kostolik v zapadajucom Slnku a HDR
Nikon Coolpix AW100, spojenie a mapping v Photomatrix
Nikon Coolpix AW100, spojenie a mapping v Photomatrix
škoda tej žiary okolo kostola na tej poslednej fotke... vyzerá to, akoby za kostolom bolo schované ešte jedno slnko.. 
Neviem či len ja mám ten pocit, no akoby sa šiel vyvrátiť ten kostol 
Ta prva by sa mi pacila bez toho dorobeneho bokehu. Veci v rovine ostrosti musia ostat ostre, nemozes rozmazat vsetko okolo objektu len tak
To iste plati aj pre tu Skodovku.
neni tam dorobeny bokeh, je to fotene cinskym 35mm objektivom f1.7, ktory nema rovinu ostrosti ale dajaku polgulu ostrosti :DDDDteda ket dam na nekonecno kraje su ostre ale stred je uz rozostreny... a druha vec ziaden z tych objektov nieje v rovine.. fotene na f1.7
Pokus o panorámu, no nepodarilo sa mi príliš dobre vyvážiť farby medzi fotkou 2 a 3. 
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
faby su v poho... len obsah panoramy sa mi zda tak trocha nudny a tmavy
//autoeditácia príspevku (02 Jún 2012, 10:50)
//autoeditácia príspevku (02 Jún 2012, 10:50)
som chcel prave napisat ze sa mi ten nezda dorobenybrainwirm napísal:neni tam dorobeny bokeh, je to fotene cinskym 35mm objektivom f1.7, ktory nema rovinu ostrosti ale dajaku polgulu ostrosti :DDDDteda ket dam na nekonecno kraje su ostre ale stred je uz rozostreny... a druha vec ziaden z tych objektov nieje v rovine.. fotene na f1.7
hd_ fotene z intraku? 
Ale celkovo to mas nejako domrvene. Z kolkych zaberov to je zlozene?
Ale celkovo to mas nejako domrvene. Z kolkych zaberov to je zlozene?
Tak potom sorry, vyzeralo to uplne ako umelo pridane rozmazaniebrainwirm napísal:neni tam dorobeny bokeh, je to fotene cinskym 35mm objektivom f1.7, ktory nema rovinu ostrosti ale dajaku polgulu ostrosti :DDDDteda ket dam na nekonecno kraje su ostre ale stred je uz rozostreny... a druha vec ziaden z tych objektov nieje v rovine.. fotene na f1.7
-zabradlie pri tej rozvodnej skrini, dlazba pod autom...tam je pekne vidno, ze su v rovine, ale ostre je to iba v strede fotky
ja by som okrem celkom nudnej panoramy nedaval horizont do polovicky... skus to na 1/3 alebo 2/3, zalezi ci objekty su zaujimavejsie alebo obloha... podla situacie
-
lowmanek
Light Professional
fotene 3Mpix fotakom v mobile...ale myslim, ze ako podarenu momentku to sem dat mozem 
-
klm16
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
dávam do pozornosti nejaké fotke z dneška 
pre zaujímavosť fotenie trvalo 2,5 hodiny + 1 hodina čistenie tela a tele doma....
))
pre zaujímavosť fotenie trvalo 2,5 hodiny + 1 hodina čistenie tela a tele doma....
Prva a stvrta a posledna su fajn.
Druha a tretia ma kompozicne nejako neoslovili (prilis prazdne), u piatej to kazi jemne zrezana helma okrajom.
Rozhodujem sa, ktora sa mi z nich paci najviac a asi to bude ta prva.
Druha a tretia ma kompozicne nejako neoslovili (prilis prazdne), u piatej to kazi jemne zrezana helma okrajom.
Rozhodujem sa, ktora sa mi z nich paci najviac a asi to bude ta prva.
Prehádeerkované.. z týchto iba 11ka.. a potom ešte 14ka..
Inak kukal som na mraky na 10ke.. sa mi až úplne zrak roztriasol.. to fotky na HDR boli s akým časovým odstupom robené, že sa stihol mrak až tak pohnúť.. alebo v čom je finta?
Inak kukal som na mraky na 10ke.. sa mi až úplne zrak roztriasol.. to fotky na HDR boli s akým časovým odstupom robené, že sa stihol mrak až tak pohnúť.. alebo v čom je finta?
do minuty bolo snad vsetkych 5 urobenych, kedze zatial HDR rezimu neverim...
finta bola vo velmi prudkom vetre
finta bola vo velmi prudkom vetre