Frajerku v skole obtazuje spoluziak
toto s fackou je podla mna vyborny napad, podla mna neexistuje horsie ponizenie prenho, a nech mu ju zvali pred vsetkymi, nech vidia aky je to kkt, a dalej suhlasim stym strasenim starsimi, ja by som si zavolal tak 2-3 kamosov po 25r, su taky "vacsi"
a bol by ticho...ked ma 16 nemal by robit nejake vyrazne problemy
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Skuste mu odporucit, nech namiesto na svaly zacne brat nieco na mozok, lebo v 16tich vyzliekat baby na verejnosti a odopinat podprsenky je dost trapne a primitivne spravanie. A ked nepochopi, tak fakt len rucne. To mi pripomina casy, ked nam chalani v skolke pozerali pod sukne.
A holke by najblizsie, ked ju bude obtazovat, mohlo nechtiac vybehnut koleno. Svaly, nesvaly, pociti urcite rovnako.
A holke by najblizsie, ked ju bude obtazovat, mohlo nechtiac vybehnut koleno. Svaly, nesvaly, pociti urcite rovnako.
je to uz sexualne obtazovanie , a neverim ak mu tvoja priatelka na dost jasne najavo ze si to nezela , ze neprestane , aj ona mu musi dat najavo ze sa jej to nepaci , poznam take fugy ktore sa popritom smeju atd , takto ho to neodradi , poznam aj take , ktore to vravia priatelovi aby ziarlil a mal nervy ...staci ak by to povedala ucitelke , aky ma problem , chlapec sa posere, riaditelna atd , stavim sa ze to opakovat nebude, to je rozumne riesenie
-
Miley Cyrus
Light Star
tahanie za vlasy ? bitie po riti ? je to bezne ci na zakladke ci na strednej.
policia ? riaditel ? uz to tu bolo ti sa nad tym pozasmeju.
bitka ? ti prides z piatimi zmlatite ho tam a on na druhy den prinesie petnastich,bitkou nic neviriesis a bude sa to len zhorsovat.
moj nazor je zober piatich kamaratov prid za nim a porozpravaj sa s nim,ze to je tvoja baba,ze si neprajes aby ju obtazoval.
policia ? riaditel ? uz to tu bolo ti sa nad tym pozasmeju.
bitka ? ti prides z piatimi zmlatite ho tam a on na druhy den prinesie petnastich,bitkou nic neviriesis a bude sa to len zhorsovat.
moj nazor je zober piatich kamaratov prid za nim a porozpravaj sa s nim,ze to je tvoja baba,ze si neprajes aby ju obtazoval.
a ty uz si dostal niekedy facku od baby, ze si toto myslis?brainwirm napísal:aa facka to urcite nevyriesi.. ona mu prije*** a on sa neskutocne zacne rehotat a aj tak to obrati vsekoproti nej.. hodi daco typu .. oo malicka je nejaka drsna.. chcelo by to skrotit.. a cela trieda rehot hodi len nie na jeho ucet...
-
Sagittarius
Guru
Podľa toho aký je chalan, lebo existujú aj takí, čo by jej to ešte aj vrátili:? ...ale možno má záujem a nevie ako jej to naznačiťDelije napísal:a ty uz si dostal niekedy facku od baby, ze si toto myslis?podla mna neni nic trapnejsie ako dostat facku
-
Sagittarius
Guru
No s tým vodcom máš možno pravdu, ale keďže prišla do novej školy. Tak triedny vodca po 8 dňoch sa mi nejako nechce zdať. Skôr by som potom povedal: nový kolektív, dobre sa nepoznajú a nikto si nechce nikoho znepriateliť...Delije napísal:No chlapec je v puberte a nevie ako dat holke najavo, ze ju chce:D Dobre si to napisal... No asi je to taky "triedny vodca", mozna si nik nedovoli...
No podla mna, ked maju 16 rokov asi to nebude nastup na strednu skoluSagittarius napísal:No s tým vodcom máš možno pravdu, ale keďže prišla do novej školy. Tak triedny vodca po 8 dňoch sa mi nejako nechce zdať. Skôr by som potom povedal: nový kolektív, dobre sa nepoznajú a nikto si nechce nikoho znepriateliť...
baba nech mu streli tu facku a ked nezaberie tak si zavolaj kamošov skočte za nim a trošku nech ho postrašia..nie hned biť..ale len tak trochu džugnuť a povedať ešte raz sa jej dotkni tak uvidíš....policia??prosím ťa..ta sa nato z vysoka...alebo že by ste ho zbili a on by išiel na políciu??tak toho sa ozaj nemusíš báť..chcel by som ho vidieť jak uteka na fizlicu a krici oni ma zbili
...vysvetliť mu to pekne po poriadku...good luck
-
pryja
Darca
Ak ho niekde nakopne, tak nebude mat cas ani chut smiat sa.brainwirm napísal:aa facka to urcite nevyriesi.. ona mu prije*** a on sa neskutocne zacne rehotat a aj tak to obrati vsekoproti nej.. hodi daco typu .. oo malicka je nejaka drsna.. chcelo by to skrotit.. a cela trieda rehot hodi len nie na jeho ucet...
Popripade si zistite adresu a chodte obaja spolu porozprvat jeho rodicom, co v skole vyvadza. Mozno by ostali prakapeni.
-
.:M4jco:.
Medium Star
Pokial toho dotyčného nedokážeš ubrzdiť silou, tak na to treba isť jazykom
ale musíš to spraviť tak aby to bolo efektívne, aby to strápnilo jeho a nie teba a aby sa nezmohol ani na to, aby ťa zbil.
Cez rodičov by som to neriešil, tí mu akurát povedia nech to nerobí a je koniec, synáčik sa ospravedlní a na druhý deň to môže byť dokonca aj horšie.
Polícia to bude mať maximálne u riti nejaké obťažovanie v škole.
Najlepší spôsob je ale asi ta bitka, kedže ho môžeš/môžete zbiť tak, že tej baby sa už nedotkne ani....ale dávaj si pozor, lebo ked ho zbiješ málo, chlapec bude vyskakovať ešte viac, ked ho zbiješ vela, pojde to cez políciu už, takže treba s mierou, dosť dobre by bolo zastrašovanie...stačilo by keby poznáš nejakého holohlavého típka, tomu požičiaš airsoftovú zbraň, a povieš mu nech ho postraší a že nech už tvojmu deivčaťu neubližuje. Chlapec sa z toho tak lahko nepreberie a bude posrany. A bude ťa to stáť možno pár poldecákov
(ale niesom si istý či aj toto nieje už trestný čin)
Cez rodičov by som to neriešil, tí mu akurát povedia nech to nerobí a je koniec, synáčik sa ospravedlní a na druhý deň to môže byť dokonca aj horšie.
Polícia to bude mať maximálne u riti nejaké obťažovanie v škole.
Najlepší spôsob je ale asi ta bitka, kedže ho môžeš/môžete zbiť tak, že tej baby sa už nedotkne ani....ale dávaj si pozor, lebo ked ho zbiješ málo, chlapec bude vyskakovať ešte viac, ked ho zbiješ vela, pojde to cez políciu už, takže treba s mierou, dosť dobre by bolo zastrašovanie...stačilo by keby poznáš nejakého holohlavého típka, tomu požičiaš airsoftovú zbraň, a povieš mu nech ho postraší a že nech už tvojmu deivčaťu neubližuje. Chlapec sa z toho tak lahko nepreberie a bude posrany. A bude ťa to stáť možno pár poldecákov
Asi najlepsi napad co som v tejto teme precital.pryja napísal:Ak ho niekde nakopne, tak nebude mat cas ani chut smiat sa.
Popripade si zistite adresu a chodte obaja spolu porozprvat jeho rodicom, co v skole vyvadza. Mozno by ostali prakapeni.
Policia, ucitelia, riaditelia a ine sracky ti nepomozu, u nas v treiede bolo takych pripadov kopec a triedny sa nad tym nepozastavil ani trosku hoc o tom vedel cely cas. Policia bude chciet dokazy, a viem ako to na SVK byva, vsetci spoluziaci budu pred policiou drzat hubu, lebo sa budu bat "nadriadeneho" v triede.
Pekne krasne zober svoju slecnu, popripade rodicov k tom udebilkovi domov a pokecat s jeho fotrikom. Myslim si, ze vtedy by to mal asi najhorsie. Uz len ta hanba doma atd..
No jo, zabudol som ,ze ty si typ cloveka ktory by drzal hubu, nic s tym nerobil a na vsetko sa vysral, byt tvojou holkou ta asi necham.pinco napísal:byť v jeho veku a nejaký, s prepáčením čurák, príde za mojim otcom sa sťažovať, že jeho babu plieskam po zadku, tak by sa mu otec vysmial do ksichtu, nech takéto srandy smeruje sobotu ráno kakaovníkom. Sorry, ale to, aby som sa šiel sťažovať rodičom?! To radšej budem držať hubu.