Frajerku v skole obtazuje spoluziak
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
poznal som tipka ktory siel za dotycnym frajerom len ked jeho babe povedal ze je p*ca........
chod za nim a dohovor mu to ze by ta chcel bit toho sa neboj "svalovci" v 16-tich maju viac reci ako skutkov
po dohovore povedz svojej babe nech ti hned zavola ak zase nieco spravi v skole a ak mas tu moznost tak este v ten isty den sa s nim stretni pred skolou (nie hned pri brane ale trosicku dalej pri rohu kam vela oci nedovidi) a vysvetli mu to znova ale uz nie slovne
chod za nim a dohovor mu to ze by ta chcel bit toho sa neboj "svalovci" v 16-tich maju viac reci ako skutkov
po dohovore povedz svojej babe nech ti hned zavola ak zase nieco spravi v skole a ak mas tu moznost tak este v ten isty den sa s nim stretni pred skolou (nie hned pri brane ale trosicku dalej pri rohu kam vela oci nedovidi) a vysvetli mu to znova ale uz nie slovne
-
Flinstone
Light Professional
presne tak neznamena ze je svalnaty ze musi byt bitkar ... to je blbost ...vendo napísal:poznal som tipka ktory siel za dotycnym frajerom len ked jeho babe povedal ze je p*ca........
a ked sa dobre trafis moze byt aj nevem co .. a ho zlame
-
forgottten
Medium Star
somarina... to urobí len sračka chlapec... niekto, kto má česť a ak dostane tak, že ho prevráti, tak sa smiať nebude, tomu ver. Dá sa dostať aj taká pekná facka, kedy chvíľku človek nič nevidí...brainwirm napísal:aa facka to urcite nevyriesi.. ona mu prije*** a on sa neskutocne zacne rehotat a aj tak to obrati vsekoproti nej.. hodi daco typu .. oo malicka je nejaka drsna.. chcelo by to skrotit.. a cela trieda rehot hodi len nie na jeho ucet...
síce ak sú to takí debili, ako vravíš, že máš spolužiakov... no neviem... potom ešte alternatíva kopnúť ho do "mužnosti"
čo ti prosím ťa pomože triedny?velké kulové...neviem kde to ludia žijete...treba mu dať cez papulu...nikto sa tymto nebude zaoberať že dievča plieska po riti..Taado napísal:preco vsetko riesit bitkou ? ak toto robi co si pisal, tak nech to dievca riesi s tr. ucitelkou alebo potom az riaditelom skoly.
-
Miley Cyrus
Light Star
bitkou sa to dalej nepohne,ked ho zbiju on ich moze kludne udat a to bude horsie ako ked on plieskal dievca po riti,alebo zavola aj on kamaratov a vyplieska ich a zase sa to nikde nepohne.Opak napísal:čo ti prosím ťa pomože triedny?velké kulové...neviem kde to ludia žijete...treba mu dať cez papulu...nikto sa tymto nebude zaoberať že dievča plieska po riti..
Taký inteligent ho určite udá na políciu , mne sa zas vidí jediná možnosť bitka ako aj väčšine za mnou. Samozrejme prv treba postrašiť (každý na to máme svoj spôsob) a keby si býval v KE treba povedať.Gigabyt napísal:bitkou sa to dalej nepohne,ked ho zbiju on ich moze kludne udat a to bude horsie ako ked on plieskal dievca po riti,alebo zavola aj on kamaratov a vyplieska ich a zase sa to nikde nepohne.
//mi-chau , to je snáď samozrejmosť.
-
Začiatok Konca
Professional
Triedny/a, riaditeľ, pandle= pi*oviny..
keď to chcete riešiť cez dievča, tak nech ho dievča kopne poriadne medzi nohy, alebo nech poriadne fackou udrie na ucho(pri silnejšej rane mu môže prasknúť ušný bubienok a sú to ohromné bolesti.. priateľka si to na mne skúšala(s mierou), keď som jej ukazoval nejaké základy seba obrany..
) ďalej veľmi zaberá otvorenou dlaňou do nosa zo spodu rovno na špičku, ale to silou, aby mu začala tiecť krv, pri horšom prípade tiež padne na zem, so strašnými bolesťami.. keby to bol extrém, chytiť kľúče do ruky a takú facku mu dať do tváre do oblastí očí.. alebo je to jedno kde, sú to predsa kľúče..
za ďalšie, počkal by som si ho aj s priateľkou, keby išiel sám a vysvetlil mu o čo ide.. ak by to nepochopil a niekto by na mňa robil psychický nátlak, stál by som v úzadí, tak by som zaútočil(na tvojom mieste)keby to nepochopil=krajný prípad... najdôležitejšie je po prvej rane nezastať, ale dobiť ho až kým nepadne na zem.. ak padne, dávaj pozor, aby si neudrel hlavu o betón, obrubník, alebo niečo podobné, lebo by si ho mohol zabiť..
Neviem, čo by si ešte chcel vedieť.. a mohol by si aj napísať, ako sa to rozvíja ďalej..
Neviem, čo by si ešte chcel vedieť.. a mohol by si aj napísať, ako sa to rozvíja ďalej..
ale prosím ťa čo by ich udával..myslíš že všetko sa rieši cez políciu?chcel by som vidieť ako beží na tu fízlicu a žaluje tam že ho zbili...zavolať si nejakych starších typkov ktory ho trochu postrašia..keď nezaberie tak mu trošku dať po hlavičke...ine riešenie nevidím..myslíš že sa zlaknem keď pojde za triednym že mu robí zle?kde..to bude ešte horšie..a za riaditelom?tem mu možno povie nech s tym prestane a to je vsetko....Gigabyt napísal:bitkou sa to dalej nepohne,ked ho zbiju on ich moze kludne udat a to bude horsie ako ked on plieskal dievca po riti,alebo zavola aj on kamaratov a vyplieska ich a zase sa to nikde nepohne.
-
Miley Cyrus
Light Star
ako chlap proti nemu nema sancu,vten druhy ma poriadne svali.Ujo Marky napísal:Kup holke kaser a ked jej bude ublizovat nech mu to vystrieka do oci. Vyriesene![]()
Alebo ho nakop do zadku ked Ta nepozna... Pre kazdy pripad by som si vzal prikrivku tvareKamaratov si vie zobrat kazdy. Bud chlap
jj kamaratou vie zavolat kazdy,tak skus sa s nim porozpravat a ked to nepojde tak mu dajte vyprask.
-
pryja
Darca
Staci lak na vlasyUjo Marky napísal:Kup holke kaser a ked jej bude ublizovat nech mu to vystrieka do oci. Vyriesene![]()
Alebo ho nakop do zadku ked Ta nepozna... Pre kazdy pripad by som si vzal prikrivku tvareKamaratov si vie zobrat kazdy. Bud chlap
Ja poznam opacny pipad. Jedna moja kolegyna sa tak pobila v bare s nejakym typkom, co vyryval do jej chalana, ze skoncila so zlomenou klucnou kostou v nemocnici a jeho museli podopierat kamosi, ked odchadzal
ked som toto cital trosku som sa zabaval ...
hmmm nie je to len tym ze chlapec sa proste zalubil do tvojej caje a nevie ako jej to ma dat inteligentne najavo ze ju chce a tak jej robi taketo veci ?
podla mna na 100% je ...
co ma caja robit ? musi mu jasne povedat ze proste on nie je jej typ nech laskavo prestane lebo sa tym sam strapnuje alebo mu ako uz bolo spomenute streli facku otoci sa a odide ...este by mohla skusit to ze ked on ju capne po riti nech ho ona chyti za gule iba na chvilku a okamzite sa zacne smiat a nieco vtipne doda ... v zmysle citila som dva oriesky ale ziaden banan je tam vobec nejaky alebo spapala opica ...
je tu aj viac zaujimavych rieseni ale podla mna policia nepomoze a riaditel no neviem neviem ale mozno by to pomohlo ale to by potrebovala za sebou aj nejakych ludi ktori by to dosvedcili ...
hmmm nie je to len tym ze chlapec sa proste zalubil do tvojej caje a nevie ako jej to ma dat inteligentne najavo ze ju chce a tak jej robi taketo veci ?
podla mna na 100% je ...
co ma caja robit ? musi mu jasne povedat ze proste on nie je jej typ nech laskavo prestane lebo sa tym sam strapnuje alebo mu ako uz bolo spomenute streli facku otoci sa a odide ...este by mohla skusit to ze ked on ju capne po riti nech ho ona chyti za gule iba na chvilku a okamzite sa zacne smiat a nieco vtipne doda ... v zmysle citila som dva oriesky ale ziaden banan je tam vobec nejaky alebo spapala opica ...
je tu aj viac zaujimavych rieseni ale podla mna policia nepomoze a riaditel no neviem neviem ale mozno by to pomohlo ale to by potrebovala za sebou aj nejakych ludi ktori by to dosvedcili ...
-
pesinko2468
Expert
ja by som dal asi takuto radu...mozno je blba, ohodnotte sami: ak vies/priatelka vie kde byva, niekedy mu nacap na vchod.dvere (ked nebude doma) nejaky mily listok typu: "nechaj laskavo ludi ktori o teba nemaju zaujem na pokoj, inac sa nedoplatite za opravu na okna,... XXX" ...ma to vsak ale 1 velke riziko, zacne ublizovat tvojej priatelke viac, resp. snazit sa zistit kde byvas ty, ale vzhladom k tomu ze 99% chalanom nema odvahu nejako silou vymahat nieco od zeny, tak si nemyslim ze by neprestal, ak by neprestal resp. "zintenzivnel", potom riaditelka/policia...snazil som sa 
-
Runes
Addict
bratislava ??? urcite sa ti zide daco taketo http://combat.yw.sk/index.php?option=co ... &Itemid=32 prose svaly nesvali rozoberes ho jednou rukou bez toho aby si ho dako poskodil tym pochopi ze moze travit v posilke mesiace nateba mat nabude osobne niesom za bitku stylom rozbit hlavu toto mi je blizsie ja viem par hamtov a stacia mi ludia sa ma boja pride kumne zacne stuchat stlacim mu trapez zatlacim k zemi a uz prosi, nauc sa zo 4 paky kazda trva asi tak 5min keby ti chcel nahodou natiahnut chytis mu ruku sundas ho k zemi zasa pochopi ze tu mu sila nepomoze a akoti tak klaci pod nohami v agonii mozes sa s nim kludne rozpravat ze si neprajes aby obtazoval tvoju priatelku ze toto je len prva lekcia a ze daky ten piatok sa tomu venujes chlapec vystraseny ti da pokoj volat nebude nikoho lebo si mu nic nespravil napadnut si ho nenapadol atd atd
ist za rodicmi riaditelom policajtami vsetko to znie dobre ale je to risk lebo nevies ako to zmeni situaciu mas to 50/50
dalsi variant keby sa tvoja holka porozpravala s tou jeho pripadne s nou skamaratila, pripadne tvoja holka moze nanho pri najblizsom utoku spustit dacov style " ty si uz fakt taky neandtrtalec nadrzany ci co pozri ked sa ti lubim tak to povedz normlane ale uz ma kurnik neobtazuj mne to fakt nieje priemne ked ta to takto bavi tak chod do zoo a tam sa vybalzni v opicom pavilone mimo ineho tam aj zapadnes"
EDIT/ pripadne mozes skusit fakt len pokec len sa musis tvarit nasrato a nedat najavo ze sa bojis lebo je silenjsi ked si zacne vyhrnat rukavi tak donho sot a drzsi odstup key prislo na paste daj lavu dopredu naznac uder on bude chcet vykrit a vtedy mu nasupuj co ti sila staci pravou na bradu zospodu ak trafis bud to nim otrase natolko ze sa spomali a netrafi ta abo rovno kvicne k zemi a bude mat tak 3minutove okno a lachky otras mozgu ale to su uz veci proti mojej srsti to je nudzove hlavne keby sa k tomu schilovalo necakaj nanic a zautoc 1 kym to este necaka to ti vyhra bitku na 80% idealne je datsi dole bundu drzat ju v ruke hodit ju ponom a hned za bundou tvoja past on bude kukat potom co nanho leti ale bude citit len tvdu ranu teraz nebude v strehu pretiahni mu jeho mikinu cez hlavu a uz sa s nim len hraj sem tam mu jednu prifajci daky ten kopanec nezaskodi tiez
ist za rodicmi riaditelom policajtami vsetko to znie dobre ale je to risk lebo nevies ako to zmeni situaciu mas to 50/50
dalsi variant keby sa tvoja holka porozpravala s tou jeho pripadne s nou skamaratila, pripadne tvoja holka moze nanho pri najblizsom utoku spustit dacov style " ty si uz fakt taky neandtrtalec nadrzany ci co pozri ked sa ti lubim tak to povedz normlane ale uz ma kurnik neobtazuj mne to fakt nieje priemne ked ta to takto bavi tak chod do zoo a tam sa vybalzni v opicom pavilone mimo ineho tam aj zapadnes"
EDIT/ pripadne mozes skusit fakt len pokec len sa musis tvarit nasrato a nedat najavo ze sa bojis lebo je silenjsi ked si zacne vyhrnat rukavi tak donho sot a drzsi odstup key prislo na paste daj lavu dopredu naznac uder on bude chcet vykrit a vtedy mu nasupuj co ti sila staci pravou na bradu zospodu ak trafis bud to nim otrase natolko ze sa spomali a netrafi ta abo rovno kvicne k zemi a bude mat tak 3minutove okno a lachky otras mozgu ale to su uz veci proti mojej srsti to je nudzove hlavne keby sa k tomu schilovalo necakaj nanic a zautoc 1 kym to este necaka to ti vyhra bitku na 80% idealne je datsi dole bundu drzat ju v ruke hodit ju ponom a hned za bundou tvoja past on bude kukat potom co nanho leti ale bude citit len tvdu ranu teraz nebude v strehu pretiahni mu jeho mikinu cez hlavu a uz sa s nim len hraj sem tam mu jednu prifajci daky ten kopanec nezaskodi tiez