Frajerku v skole obtazuje spoluziak

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jonatan83
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Frajerku v skole obtazuje spoluziak

Príspevok od používateľa jonatan83 »

Caute,
mam s frajerkou jeden vazny problem a vazne neviem ako si s tym dat rady. Chodime spolu uz rok, ja mam 17 ona 16, a tiento sepmtember nastupila do novej skoly. jej trieda je celkom fajn ale je v nej jeden provokater ktory jej vsemozne robi zle, provokuje, chyta za vlasy, huka do usi, plieska ju po zadku a uz sa pokusil aj dat jej dolu tricko a rozopol jej podprsenku. Neviem co s tym mam urobit pretoze mi to robi strasne nervy a nechcem aby baba trpela v triede. Sam si s nim neporadim pretoze ten chalan je svalovec a ma pri sebe dalsieho podobneho kamosa, cize sam som nic.
V skole sa casto podobne problemy neriesia s tym som mal sam skusenosti na mojej zakladke kam chodila aj moja baba lenze na zkladke nemala problemy ona ale ja.
Chcem nanho zavolat nejakeho kamarata ktory sa vie bit a chcem nanho ist s nimk aby sme boli dvaja lebo sam si neporadim, lenze to este zvazujem lebo nie je to jednoduche a hlavne nechcem babe zhorsit situaciu.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

kamo tak vyzliekanie tricka a rozopinanie podprsenky je uz SEXUALNE OBTAZOVANIE a dat to na policiu tak chalani z toho maju slusny problem. Samozrejme su neplnoleti ale riesilo by sa to rodicmi a ver uz len ta hanba atd... viacej by si nedovolili....
Zacal by som riaditelom skoly, nech nieco spravi inac to budes riesit policiou (resp DIEVCA BY MALO)..... Nemyslim ze by take nieco ignorovali...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nieco podobne ako napisal dair som chcel teraz napisat ale predbehol ma. chodte s tvojou babou na policiu a tam to dajte urcite to nenechaju len tak
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

najlepsia by bola ta policia, ale to ti holka nedovoli, myslim si :)

ked uz chces ist za nim zober co najviac kamosov, apson 3, tak to vyriesite diplomaticky, lebo sa bit teda nepojdu ked budu dvaja proti 4 a najlepsie nejakych starsich autoritativnych

good luck
inkognitto
Star
Star

Príspevok od používateľa inkognitto »

Ked to podate ako zalobu, tak z toho mozte este aj vytrieskat peniaze :D. Alebo ho trebars vydieraj. A ked mas trochu viac rezany jayk, tak to uhras tak, ze za to ze tvojej babe da pokoj, ti bude este aj platit :D.
Alebo, tak jednoducho: on nema rodinu, znamych, niekoho na kom mu zalezi ? Zatlac na nich, isto nesu vsetci v jeho blizkom okoli svalovci.
PS: snad ma za tie moje rady zas dakto nezperuje ;)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

bud alebo...toto určite nenechaj tak...ako písali buď nech ide za riaditeľom alebo chodťe na políciu...keď nebude chcieť isť tak zober kamaratov..čim viac tym lepšie...a pekne mu to vysvetli že sa jej nema chytať lebo dostane..
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

Jednoznacne mu dat preplesk(ale s kuklami a aby vas nespoznal, aby neboli problemy) a plus samozrejme aj policiu zavolat.
Bitka preto,aby si nemyslel, ze je najlepsi na svete. 8)
Policia preto, ak by si to nahodou este stale myslel. :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nic take ako bitku by som neriesil, lahko si bude moct domysliet, kto za tym stoji a vyprovokuje to akurat dalsie obtazovanie, ak mu date na hubu este viac, tak to bude ublizenie na zdravi a nasledne pravdepodobne vzniknu opletacky s policiou. Preto by som to riesil v ramci skoly s niekym kompetentnym a on by potom holku mohol odkazat na policiu. Nas zakon uz pozna pojmy ako sexualne harasenie a tam spada napriklad uz aj pozeranie do vystrihu, samozrejme aj buchanie po zadku, atd.
Ked ho uda a mlady sa bude chciet bit, tak na neho treba podat trestne oznamenie za vytrznictvo, ale malo by ho upokojit aj prve stretnutie s policiou.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Rofl. Policia nic nevyriesi a tak isto ani riaditel. Ti sa na nejakom detinskom tahani za vlasy akurat zasmeju. Pripada mi to ako keby tu nikdo nechodil do skoly...

Zober si kamaratov a daj mu poriadne cez papulu. A take ze kukly neries. Nech vie od koho a za co. Ak dostane poriadne tak to prestane, ak dostane len trocha tak sa to zhorsi. Ak dostane velmi pride policia. Takze si davaj pozor akurat na to aby si mu velmi neublizil. Problem solved.
Delije
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Delije »

ked mu das poriadnu na ksicht, moze mat typek svalou kolko chce, pojde dole... A mal by si to urobit, lebo co je vela to je moc... Toto si nemoze dovolit!
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

ak si z BA mozme chlapca previezt v ciernej Oktavii alebo ciernom Patrole na nocne hladanie hribov na kolibu :D ale len take bububu myslim dat mu do ruky lopatku nech kope a ked sa mu nechce kopat nech prestane robit ko*ot :D ziadne nasilie

//to len tak zo srandy. urcite by som to pre teba nespravil kedze ta nepoznam a za unos je viac rokov basy ako za vrazdu to uz by sa ho viac oplatilo ho tam aj nechat :D
ale nie, ziadne nasilie staci mu ukazat kde ma miesto v spoocnosti a nech sa tam drzi.... skoda ze mu to reba vysvetlit trocha raznejsie :(
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

Naco hned policia, mal by si ist s nou za riaditelom, resp, ona a ty ako jej opora. Riaditel z toho vyvodi patricne dosledky a az potom mozno zavola aj policiu, ak to bude povazovat za potrebne
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

existpierre napísal:Naco hned policia, mal by si ist s nou za riaditelom, resp, ona a ty ako jej opora. Riaditel z toho vyvodi patricne dosledky a az potom mozno zavola aj policiu, ak to bude povazovat za potrebne
alebo tak :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

imho najprv za nim chod, normalne mu povedz, nech prestane a nech si dava pozor. niekde na chodbe, kde je plno ludi sa do teba nepusti. ak bude mat blbe reci, skus to, co pisu chalani vyssie- zavolaj si kamosov. podla mna by stacilo povedat to napriklad jej otcovi tak, aby sa o tom nedozvedela
qwerty-xyz

Re: Frajerku v skole obtazuje spoluziak

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

jonatan83 napísal:Caute,
mam s frajerkou jeden vazny problem a vazne neviem ako si s tym dat rady. Chodime spolu uz rok, ja mam 17 ona 16, a tiento sepmtember nastupila do novej skoly. jej trieda je celkom fajn ale je v nej jeden provokater ktory jej vsemozne robi zle, provokuje, chyta za vlasy, huka do usi, plieska ju po zadku a uz sa pokusil aj dat jej dolu tricko a rozopol jej podprsenku. Neviem co s tym mam urobit pretoze mi to robi strasne nervy a nechcem aby baba trpela v triede. Sam si s nim neporadim pretoze ten chalan je svalovec a ma pri sebe dalsieho podobneho kamosa, cize sam som nic.
V skole sa casto podobne problemy neriesia s tym som mal sam skusenosti na mojej zakladke kam chodila aj moja baba lenze na zkladke nemala problemy ona ale ja.
Chcem nanho zavolat nejakeho kamarata ktory sa vie bit a chcem nanho ist s nimk aby sme boli dvaja lebo sam si neporadim, lenze to este zvazujem lebo nie je to jednoduche a hlavne nechcem babe zhorsit situaciu.
POlicia ti nepomoze. Zbytocne tam budete sediet,spisovat somariny a policia to tam pojde akurat omrknut a porozprava sa s nimi. Vies co biude nasledovat? Kazdy v jej triede si na nu bude ukazovat prstom ze to je TA holka ktora udavala ludi na policiu za chytenie zadku a podobne. Kolektiv ju odsudi,ucitelia ju zoberu za rozmaznanu a podobne. A teba si mozno este dakde pockaju tak ze budes mat 3 mesiace PN-ku.
NEch mu holka povie narovinu nech jej da pokoj a ze nech ju neobtazuje. Pokial to nezaberie-nevsimat si to proste jeho to bavit prestane!!!
Bitka? ked sa ho chystate zmlatit tak bacha na to ale je to zaruceny a osvedceny sposob. (no jo s DUTYMI hlavami mam tolko skusenosti zeby kolegu s fora lekoklatika porazilo--najskor by vsak od nich dostal preventivne tri-styri po papuli)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Este raz kolko ma caja? 16... srac ktory ju obtazuje ma kolko? 16? tu nic neterba riesit bitkou ani policiou, treba mu nejako nahnat strach, lebo ak by to tvoji kamosi prehnali, mohli by mat z toho oni problem, popripade aj ty...

Nech holka zakroci, nech mu povie svoje, prinajlepsiom nech ho znemozni pred triedou, omg to cisto taka situacia ked mlademu mrda z testoronu a snazi sa ho vybit na holke ktora sa mu lubi...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

nerád sa bijem, nerád robím akýkoľvek rozpor, nerád dostanem po hube ale čo je veľa to je dosť. Niečo takéto nemôžeš nechať len tak. Preboha si chlap, tvoja baba má problém, tak to rieš. Nech v minulosti išlo o akéhokoľvek chlapa vždy som sa ženskej zastal. Neraz som dostal po držke, ale viem, že mi to za to stálo. Zastať sa jej musíš, pokiaľ ho ona nevie zvládnuť. To, že dostaneš na hubu? A čo? Určite to nie je prvý ani posledný krát. Na políciu a riaditela sa vyje***, narobíš problém sebe a aj jej. Väčšina takýchto -násťročných borcov je len kopa slov. Veľakrát stačí, keď za ním prídeš a povieš mu, že sa ti nepáči ako sa k nej správa. Buď dá pokoj alebo bude chcieť riešieť. A pamätaj, výhodu má ten, kto udrie ako prvý...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

hej, dobry napad ist za nim aj sam, nemas co stratit ( mozno zuby ), povies mu, ze nech ju necha tak, ze si neprajes aby ju obtazoval, ked ti da nakladacku tak mas dva sposoby: 1. policia, 2. kamarati
ak by si isiel za nim, tak sa snaz to hovorit nie s vyhrazanim, aby si ho nevyprovokoval, ale kludne, ked nezaberie tak je to debil, ktoreho treba napravit rucne-strucne
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

Veľmi by mu asi nepomohlo kebyže to bude riešiť bitkou, už len z toho dôvodu, že si narobí problémy v škole. Po bitke sa budú pýtať kto to začal, budú svedkovia a možno pri najlepšom iba riadna modrina, kedže chlapec povedal, že na neho fyzicky nemá. Najlepší spôsob ako to riešiť by bol niekedy po školičke ho odchytiť z niekym starším, z rešpektom, sem tam na papuľu a dohovoriť kktovi, prípadne ho vystrašiť, že ho chcete udať za sexuálne obťažovanie. Polícia v dnešnej dobe má v p1č1. Riaditeľ ešte viac, lebo sa bojí o povesť školy. Sám ručne stručne nerieš, lebo prepotíš :?
jonatan83
Light Expert
Light Expert

al

Príspevok od používateľa jonatan83 »

Objasnim jednu vec ja chodim na inu skolu ako frajerka. Rady su take ze sto ludi sto chuti kazdy by to riesil inak, ale kecal som s babou a ked bude v skole problem tak mu streli facku a poriadne ho zdrbe pred triedou a ked nepomoze pojdem ho s kamosmi postrasit.. a ked ani to tak mu dame na papulu poriadne, nech sa masturbant jeden skludni.
Este ma zaraza jedna vec ze ten chalan co moju babu obtazuje ma frajerku ktora chodi s nim do tej istej skoly ale inej triedy, urcite by ju to moc nepotesilo kebyze sa dozvie o tom co robi jej chalan.. pokial nie je tak isto dr*nuta
Napísať odpoveď