Writeri ako ich voláme to robia pre dobrý pocit z dobrej vykonanej práce. Teraz si poviete "Akej práce? šak hovno spravili...hento dokážem aj ja!" Dokážete? Tak si to skúste
K malovaniu na vlak vám poviem len tolko, že tam ide hlavne o adrenalín, a o to, kto dá najlepšie dielo na vlak. Hej, zdá sa vám to trápne že niekto robí aj takéto veci, ale tušíte aký to je pocit ked idete takí osmi na wholetrain a výjde vám to? Určite by ste boli z toho v riti minimálne tri dni a chceli by ste to zažiť znova...a znova a znova...a to neplatí aj pre vlaky, platí to aj pre nomrálne steny v mestách. JE dobrý pocit ked idete napríkald s kamarátmi cez mesto a zrazu jeden z nich povie "Kokos, toto je inak dobrý piece xyz, skus dať aj niečo viacej, je to iná pecka" a približne toto si povedia aj ostatní mladí ľudia.
Na steny domov a na autá dávajú len TOYovia a iní trapkovia čo si kupili tagovačku a hneď chcú všetko dať a neviem čo. Takýchto treba biť...pretože naozajstní a nádejní writeri netagujú autá a steny domov za účelom sebauspokojenia...majú na to lepšie spôsoby
Ludia by sa už mohli s tým trochu začať nažívať a nielen na to nadávať. Chápem že ked niekto dá na stenu nejakú šarbanicu (tag) tak si povie "Toto je graffiti? tak to nie...to nebudem preferovať..." ale čo tak dať tomu ešte jednu šancu a pozreť sa aj na tú svetlejšiu stránku tejto veci? Ja som bol na tom takisto podobne...nebavilo ma to a ignoroval som to, avšak kamarat ma raz zobral len tak na legal a zistil som o čom to všetko je...odporúčam každému