Axcel napísal:Potreboval by som pomoc ohladom skritia casti stranky pred neprihlasenimi uzivatelmi. napr. mam na uvodnej stranke nieaki uvodni text a po tom uvodnom texte ide UploadForm ako mam skrit upload form pred neprihlasenimi uzivatelmi![]()
THX for Help
Gramaticke Okienko!
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
Old Dirty Bastard
Guru
jaro3 napísal:moja laska ide 5 augusta do AMEREIKI a co mam robyt
d4nt3 napísal:Ateistov je viac, než sa môže podla štatistýk zdať
raz tak a raz tak, vyber sijackb napísal:zaselpeni ludia vidia za moslimom cloveka v handre, zijuceho v skale kdesi v pazi sveta opaseneho SEMTEXom, rovnako zaslepeni veriaci vydia na ateistoch len to zle...
pani profesorky tiež nezjedli všetku múdrosť sveta, ale tým ich nechcem podceňovať, v každom prípade slovník (www.slex.sk) pozná obidva výrazy. Takže si dovolím povedať, že správne je to aj mäkko aj tvrdo.Muffi napísal:Ja som z východu a tu sa to hovorí zo zásady mäkko - guľáš. Keď som to tak vyslovil na strednej v meste, kde to vyslovovali tvrdo, vypočul som si riadny výsmech. No kto sa smeje naposledy...Profesorka Sj a L mi potvrdila, že správne je to Guľáš
Neskôr mi to potvrdili dva ďalšie nezávislé zdroje. Takže môžes tetu pokojne poučiť
-
audiotrack
VIP
to čo zvýraznil boldommulatt napísal:co mal zle v tej prvej vete?
-
seth82
Darca
No toto mi proste nedalo:
Nehovoriac o nepritomnej interpunkcii, toto je jednoducho otrasne...janulko napísal:najvecsie pi*ov*** su filmi ako vsetki s vandamme segal je lepsi ovela a potom tie terminatori ale najviac nenavidim forrest gump lebo ludia mi casto hovoria ze somako on neviem ako to mislia
-
audiotrack
VIP
čítaj ďalej: http://www.hojko.com/search.php?search_author=janulkoseth82 napísal:No toto mi proste nedalo:
Nehovoriac o nepritomnej interpunkcii, toto je jednoducho otrasne...
-
IamMartinQo
Star
-
Hellboy248
Guru wannabe