Hearthstone: Heroes of Warcraft | Blizzard
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft | Blizzard
Matchmaking karty v balíku nijako nezohľadňuje 
a k tej otazke. ano, ide ho porazit, je to predsa karetna hra, ale na to uz treba dost velke stastie. otazka je preco by si mal hrat s predpriravenym deckom? vsak uz len pocas tutorialu sa ti otvaraju karty, ktore je urcite lepsie mat v baliku ako tie zakladne.
jasne pravdu mas. len este ked som neni v tom poriadne zohraty, tak neviem si vzdy vybrat tu lepsiu kartu z pomedzi 3.. takto som si spravil 2 custom, a ani jedno mi nesadlo pocas hry, a lepsie sa mi hralo so zakladnym
ale tak snad sa do toho dostanem
ale tak snad sa do toho dostanem
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Zaciatky su tazke
ale hned ako ziskas nove karty bud kupenim za goldy alebo z areny tak ta to zacne bavit este viac 
Čaute čo sa oplati viac kupovať stále nové karty alebo ísť do areny? a čo možem tak max najlepšie vyhrať v arene?
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
urcite arena,tu mas aj napisane odmeny:jozko napísal:Čaute čo sa oplati viac kupovať stále nové karty alebo ísť do areny? a čo možem tak max najlepšie vyhrať v arene?
http://hearthstone.gamepedia.com/Arena
no co, hrate to este niekto? ja si to pustim kazdy den na splnenie questov a tym to u mna konci. na arenu aj ranked play som uplne zanevrel. na druhu stranu mna najviac bavi otvaranie boosterov a zbieranie kariet, takze je to asi pochopitelne
inac za poslednych 10 boosterov som si minul stastie v tejto hre snad na pol roka. 2xlegendary 3xepic 1xgolden rare a jeden booster s 3 rare kartami 
Ja som si dnes vytvoril novy ACC. Je to super
ako často mozem bojovat v arene?
-
Croven
Star
non stopjacob654 napísal:ako často mozem bojovat v arene?
po zopár neúspešných pokusoch sa prihlásiť na inom počítači to odomňa pýta first name a last name, už som skúšal mnoho kombinácii, keďže nikde neudávam svoje meno a priezvisko, dá sa nejak inak zistiť aké meno som tam zadával? alebo je to bezvýsledne a založiť si rovno nový účet...
Toto sa stalo aj mne
Nevedel som o ziadnej moznosti zistit to tak som musel zalozit novy ucet.. A pochybujem ze sa to da zistit, ved naco by sa potom pytal, nie ? 
//autoeditácia príspevku (20 Apr 2014, 23:24)
Inak, za ake postavy hravate ? Ja som si oblubil priesta. Popripade nejaky deck by sa nenasiel ?
Inak, za ake postavy hravate ? Ja som si oblubil priesta. Popripade nejaky deck by sa nenasiel ?
-
Croven
Star
našiel, na iternetoch ich mas plnu ritJacobs322 napísal:Toto sa stalo aj mneNevedel som o ziadnej moznosti zistit to tak som musel zalozit novy ucet.. A pochybujem ze sa to da zistit, ved naco by sa potom pytal, nie ?
hram to na iPade 3 a blbne to, nespusti sa na prvy krat (treba zavriet a znova spustit) a pod. Robi to este niekomu? System mam iOS 7.1.
-
pepo191992
Medium Star
uz nech to je na android 
`
Diky
A inak na ten android cakam aj ja ale podla mna to nebude taky zazitok ako na PC.
-
aruN
Professional
mám to na ipade a je to také ťarbavé, pomalé, nedá sa to s pc hraním porovnať.
Toto som myslel...aruN napísal:mám to na ipade a je to také ťarbavé, pomalé, nedá sa to s pc hraním porovnať.
nejáko tu upadla debata
btw ak niekto hrávate tak dnes playzone robí turnajík v HS kdo sťe.. je tam aj nejáka cena
http://www.playzone.cz/turnaje/hearthst ... thstone-38
http://www.playzone.cz/turnaje/hearthst ... thstone-38