Hearthstone: Heroes of Warcraft | Blizzard
-
pepo191992
Medium Star
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft | Blizzard
caute dlho som to nehral..zacal som to opet hravat a chcem sa opytat ako ziskam ine karty, iny motiv, lebo protihrac mal uz proti mne volake zelene karty..myslim vzor mal tam demon deck alebo ako ..
vzory kariet získaš za rank v season alebo za určité "questy"... napriklad teraz za júnový season 3 bolo treba dať rank 20 a lepší a dostal si "dúhový" vzor kariet
ale viac si prečítaš tu
http://hearthstone.gamepedia.com/Card_back
http://hearthstone.gamepedia.com/Card_back
-
pepo191992
Medium Star
ak by dakto chcel zahrat tak moj nick je v5ndeta
vie mi niekto vysvetliť ten naxxramars? ako získať tie kartičky
ako myslíš naxxramas kartičky? len vzor alebo celkovo nové hracie karty čo pribudnú ? .. vzor Naxxramas získaš za túto season ak dosiahneš rank 20 a lepší... 2 posty hore som posielal aj link 
http://eu.battle.net/hearthstone/en/blo ... source=App
tomu nechápem
čo to vlastne je a kedy to bude 
tomu nechápem
normalne nieco ako singleplayer kampan... kazdy tyzden sa otvori nove kridlo naxxramasu (celkovo ich je 5) v kazdom kridle su 3 bossovia ak sa nemylim... po porazeni bossa dostanes nove karty. za kazde kridlo treba zaplatit 700 goldov aby sa ti otovorilo (pripadne si to mozes kupit za real money) okrem prveho ktore ma byt prvy mesiac zadarmo. vyjst by to malo tento mesiac ale u blizzardu clovek nikdy nevie.
presne tak .. v každom krídle ma byt 2 - 4 bossovia ale neni napísane ako to bude hádzať takže možno random. pribudne tých nových 30 kariet ktoré by si mal získať všetky počas porážania bossov
a bude tam normal a HC mod a ked porazíš celý Naxxramas v HC mode dostaneš špecialny vozr kartičiek
a za každé porazené krídlo dostaneš legendary kartu 
-
pepo191992
Medium Star
takze 20ku rank som dovrsil a to pozadie kariet dostanem na konci season?
áno vzor karite dostaneš na konci mesiaca ked začne dalšia season 
tak uz vysiel naxx
zatial som porazil vsetko na prvy pokus, uvidime ako pojde heroic
edit: uz aj heroic padol, teraz cakat na dalsi tyzden
edit: uz aj heroic padol, teraz cakat na dalsi tyzden
HC je dost tažký zatiaľ som ho nedal... bez Alexstraszy ten HC no neviem 
tiez som dal okrem heroic vsetko do pol hodiny. inac celkovo mi to pride skor ako "mozete si zakupit urcite karty, ale podme sa hrat, ze si ich musite zasluzit" nez poriadne rozsirenie. proste z tohoto clovek ani nema radost, lebo ma odmenu istu a ani ho nic nelaka k tomu aby si to pustil znova.
už celkom oničom celé rankedy v HS .. z ranku 12. na 15. bechom chvile pretože každý hrá primitívneho ZOO locka alebo podobne kraviny s ešte full legendarkami na hentakom ranku ktoré si určite akurat tak zakúpili podla ich hrania.
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
tak si sprav 2 decky,jeden tvoj normalny a druhy na proti rush/aggro, tak to ma vela ludiDunn napísal:už celkom oničom celé rankedy v HS .. z ranku 12. na 15. bechom chvile pretože každý hrá primitívneho ZOO locka alebo podobne kraviny s ešte full legendarkami na hentakom ranku ktoré si určite akurat tak zakúpili podla ich hrania.
neboj ja mám decky dosť v pohode akurát ma sere že sa skoro vobec nedá vyhrať proti Zoo lockovi , Miracle rogue a podobné pi*ovinky a ja tie decky hrať nemienim ale asi začnem hrat only Zoo aj ja for fun 
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
tak zoo sa da porazit ak ti pride na ruku niake aoe kuzlo alebo mas wild pyromancera a niaky spell,tak sa to da vyhrat aj celkom v pohode
no šak to je jasné ale nie vždy sa podarí 
dal už niekto všetko na HC? 
Hra to ešte niekto? Nedáme nejaký hojko súboj?