Hearthstone: Heroes of Warcraft | Blizzard
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft | Blizzard
Ja vzdy len dam rank 20 na zaciatku sezony aby som dostal card back a potom sa prihlasujem kazdy den len aby som pozrel ci nemam quest na free pack , inak je to dost "nudne" hrat ak nemam dobre/vsetky karty ... A jediny schopny deck ktory mozem spravit je zoolock 
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja to hravam hlavne po veceroch ... id: Elvagarlukas9206 napísal:Hra to ešte niekto? Nedáme nejaký hojko súboj?
No to je celkovo problem s Ranked formatom pokial nemas dobre karty tak sa tazko dostanes hore. Co sa tyka ranked vacsinou sa dostanem na rank 15-14 a potom narazim na problemy, ked superi maju karty ako Dr. Boom , Slyvanas Windrunner, Archmage Atonidas ... Arena ma bavi podstatne viac. A samozrejme novy mod Tavern Brawl zvykne byt celkom zaujivamy, hlavne na plnenie daily questov.Radioactive_Mouse napísal:Ja vzdy len dam rank 20 na zaciatku sezony aby som dostal card back a potom sa prihlasujem kazdy den len aby som pozrel ci nemam quest na free pack , inak je to dost "nudne" hrat ak nemam dobre/vsetky karty ... A jediny schopny deck ktory mozem spravit je zoolock
-
Croven
Star
ja som to hraval tak aktivnejsie po naxxramas,ale potom som sa nato al,pretoze nemam tolko casu aby som grindil tolko kariet
Mna osobne to este nejako drzi. Nemam vsak cas na Legend grind. Na konci sezony vacsinou koncim niekde okolo ranku 8-12 (zalezi od mojho pracovneho vytazenia). Areny moc nehravam. Ak by sa tu nazbieralo dostatocne mnozstvo ludi, tak by som rad dal nejaky mini-turnaj.
Ja som za. Aj keď ja som len amatér, a hrajem to len tak oddychovo 
-
vendo
Guru
raz som mal 2x legendarku.....
bohuzial uz dost dlho ale nic
bohuzial uz dost dlho ale nic
-
*****HERO*****
Guru wannabe
na androide (SM-A500FU) to vobec nefunguje, je to uplne pokazene.
pred par dnami som si to stiahol, odohral prvych 9 practice hier proti vsetkym hrdinom a nasledne to po mne chcelo login do battle.net. tak som sa teda chcel prihlasit, ale vyskocil mi popup o povoleni cookies. ten som nemohol odkliknut, lebo sa zobrazovala iba polka, druha polovica (s tlacitkom "Povolit") bola mimo obrazovku. trochu ma zarazilo, ze gigant ako Blizzard si tieto veci nevie usefovat, tak som to vypol a nejak na to zabudol.
dnes, ked som sa bol v praci vysrat, som to omylom zapol a vsimol som si, ze z toho tlacitka "Povolit" trci 1 pixel a mozno by sa dalo stlacit. asi po 5 minutach skusania sa mi to podarilo a popup zmizol, mohol som sa prihlasit. super. po prihlaseni ma to hodi na stranku battlenetu a mozem si browsovat ich web s cookiesmi.
ja by som si ale rad zahral tie karty. co mam pls stlacit, aby som sa dostal do hry?
pred par dnami som si to stiahol, odohral prvych 9 practice hier proti vsetkym hrdinom a nasledne to po mne chcelo login do battle.net. tak som sa teda chcel prihlasit, ale vyskocil mi popup o povoleni cookies. ten som nemohol odkliknut, lebo sa zobrazovala iba polka, druha polovica (s tlacitkom "Povolit") bola mimo obrazovku. trochu ma zarazilo, ze gigant ako Blizzard si tieto veci nevie usefovat, tak som to vypol a nejak na to zabudol.
dnes, ked som sa bol v praci vysrat, som to omylom zapol a vsimol som si, ze z toho tlacitka "Povolit" trci 1 pixel a mozno by sa dalo stlacit. asi po 5 minutach skusania sa mi to podarilo a popup zmizol, mohol som sa prihlasit. super. po prihlaseni ma to hodi na stranku battlenetu a mozem si browsovat ich web s cookiesmi.
ja by som si ale rad zahral tie karty. co mam pls stlacit, aby som sa dostal do hry?
Mne to funguje uplne normalne (LG G3). To prihlasenie prebieha cez webovu stranku, neprebieha v aplikacii hearthstone, tak si skus stiahnut do mobilu nejaky iny webovy prehliadac, ako aktualne pouzivas. Mozno to tvoj problem vyriesi.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
hm, to mi nejak nedava zmysel. mam sa teda prihlasit od battlenetu aj cez Chrome a potom mi pojde Hearthstone?? ak ano, tak nie, nejde to ani tak.
ked zapnem Hearthstone, zobrazi mi to formular na registraciu ("Create a Free Account"). dole je tlacitko "Already have an account", tak na to kliknem a prihlasim sa na svoj battlenet ucet. nasledne ma to hodi na battle.net web akokeby som ho normalne browsoval cez browser. ako sa z tohto stavu teda dostanem do hry?
ked zapnem Hearthstone, zobrazi mi to formular na registraciu ("Create a Free Account"). dole je tlacitko "Already have an account", tak na to kliknem a prihlasim sa na svoj battlenet ucet. nasledne ma to hodi na battle.net web akokeby som ho normalne browsoval cez browser. ako sa z tohto stavu teda dostanem do hry?
-
Bad.boy
Medium Professional
Ja som sa prihlasil priamo cez rozhranie v hre, ziadne otvarenie battle net stranky. Skus zmazach cache aplikacie/data aplikacie.
Prosim vás je nejak možné aby som nehrával proti umasteným kidom ktorý do toho vrážaju prachy z ockovej peňaženky? Myslel som že táto hra bude zábavna ale keď vidím ako strašne to je Pay2Win je mi až zle.
Tu ti asi nič nepomôže. Ja som dal do toho asi 2€ alebo koľko stojí ten najlacnejší pack kariet. Každý mesiac sa dostanem na rank niekde okolo 15. A tam s mojimi kartami končím. Ale nesťažujem si. Každý deň alebo každý druhý zahrám pol max. hodinku a som spokojný. 
podla mna to prehanas, take zle to urcite nie je. neviem v akom si stadiu hry, ale ak na zaciatku, tak si zisti ako ziskat packy zadara, pozri sa na net a zostav si nejaky zakladny lacny(co sa dustu tyka) balik a ono to celkom pojde. inac neviem proti akym deckam to hras, ale ja vidim supera, ktory ma v decku napratane same legendarky menej ako raz z desiatich subojov.
mimochodom musim sa pochvalit
asi rok som nehraval, pred mesiacom som zacal znova(mimochodom celkom chyba
) a v packoch sami dust, dneska sa postastilo a prisiel naraz v jednom epic pyroblast a gold ragnaros
mimochodom musim sa pochvalit
-
Bad.boy
Medium Professional
Ked nemate dobre karty hrajte arenu, tam sa predsa karty rozdavaju random
Pokial uhrate aspon 4 hry tak investicia sa vrati.
-
Croven
Star
Hra neni pay2win ale je pay2not to grindJump3r-ko napísal:Prosim vás je nejak možné aby som nehrával proti umasteným kidom ktorý do toho vrážaju prachy z ockovej peňaženky? Myslel som že táto hra bude zábavna ale keď vidím ako strašne to je Pay2Win je mi až zle.
Tak hraj arenu, tam su si vsetci rovni a vies tam slusne zarobit (ak si dobry)
-
miki690
Medium Professional
Heh, no ja som do toho dal podstatne viac ako 2e a na vyssi rank ako 13 som sa este nedostallukas9206 napísal:Tu ti asi nič nepomôže. Ja som dal do toho asi 2€ alebo koľko stojí ten najlacnejší pack kariet. Každý mesiac sa dostanem na rank niekde okolo 15. A tam s mojimi kartami končím. Ale nesťažujem si. Každý deň alebo každý druhý zahrám pol max. hodinku a som spokojný.
Btw, ak chcete do hry vrazit nejake peniaze tak odporucam kupit si Naxxramas a Black Rock Mountain je tam dost dobrych kariet a potom sa da zostavit budget verzia napr Grim Patron warriora, pouzitelny Face hunter, alebo verzia Tempo Mage . Plus mna osobne velmi bavili tie single player misie. A je to super pocit, ked sa cloveku konecne podari zdolat heroic difficulty
potreboval by som poradit zacinam s hearthstone a nechcem tam vrazat real many ako sa dostat co najrychlejsie k lepsim kartam alebo aky deck si postavit na zaciatok ?
aky deck si poskladat ti tu nikto pisat nebude, na to je mrte vela stranok na nete, pohladaj. zo zaciatku spln hlavne vsetky podmienky, ktore treba na ziskanie extra goldov, link na zoznam mas pod tymto textom. ako zaciatocnik to budes mat tazsie, takze lahsia cesta ako plnit daily quest je cez tawern brawl, kedze tie decky su tam vacsinou generovane. tiez si vsimni, ze sa da kazdy den jeden quest nahradit inym, takze 40g questy davaj prec, nech z nich mas co najviac. to ti zabezpeci cca 300g za 5 dni. na arene sa da zarobit tiez, ale urcite si o tom nieco dopredu precitaj, lebo to budu vyhodene goldy. taktiez si pozri(resp casom na to prides aj sam), ktore karty su nehratelne a tie rovno dustuj, mat vela kariet je pekne, ale naco, ked ich nikdy nezaradis do decku.
http://www.icy-veins.com/hearthstone/gold-guide
http://www.icy-veins.com/hearthstone/gold-guide
Bohuzial tato hra je kazdou dalsou expanziou menej a menej friendly pre zaciatocnikov, ale vobec neznamena ze kazdy kto ma nafarmene karty je umasteny kid co utratil fotrikove prachy ako tu pisal daky mongol vyssie.
Dobra cesta ako nabrat karty je ucit sa hrat areny, akonahle clovek pochopi ako to tam funguje a ktore karty su v arenach dobre (je na to asi miliarda navodov a tipov na nete), v arene sa da zarobit more goldov a netreba minat ziadne prachy. Ale clovek musi byt dobry a vediet si uhrat aspon tych 7 vyhier.
Co sa constructed tyka tam sa clovek uz tazko chyti len s basic kartami, ale myslim ze casom pridu s dakym catchup mechanismom.
Ja som si spravil svoj legend grind, odvtedy uz viacmenej hravam len raz za cas daky quest a len trocha udrziavam aby som nestratil prehlad xD
Dobra cesta ako nabrat karty je ucit sa hrat areny, akonahle clovek pochopi ako to tam funguje a ktore karty su v arenach dobre (je na to asi miliarda navodov a tipov na nete), v arene sa da zarobit more goldov a netreba minat ziadne prachy. Ale clovek musi byt dobry a vediet si uhrat aspon tych 7 vyhier.
Co sa constructed tyka tam sa clovek uz tazko chyti len s basic kartami, ale myslim ze casom pridu s dakym catchup mechanismom.
Ja som si spravil svoj legend grind, odvtedy uz viacmenej hravam len raz za cas daky quest a len trocha udrziavam aby som nestratil prehlad xD