No ja mam taky problem, ze som to tahal celu noc a ked som to chcel naistalovat tak pri 1% mi vyhodi toto http://i6.tinypic.com/120gy90.jpg
Nemam to ako image je to normalne ako setup a ziadne druhe disky tam neboli bo je to ako DVD
Ja velmi dufam ze mi niekto pomoze
No ja som pozeral a na tom co som stiahol je ten subor..aj som ho tam skusal dat a nic..a ako vypalim nieco co je na disku na IMAGE?..pouzivam ALCOHL 120% a tam neviem ako to..
ob3l1x napísal:jo ale ja som ho tam dal uz aj predtym nechapem preco to az teraz zobralo ...
mne to robilo ten isty problem a vyriasil som ho tak ze som dal nainstalovat aj direct x, aj ked som ho uz mal nainstalovany predtym tak som ho musel preinstalovat a potom mi to uz islo
TomAss napísal:hosi...ties mi to yhadzovalo ten ist error ale ked som spustal hru...proste bol obrazok HOMAM5 a naraz bum....restartol som a teraz namiesto padania tam mam len ciernu obrazovku a nic to nerobi ...plz help
// zabudol som este ze ked tam mam tu ciernu obrazovku tak mi tam blika toolbar a pocujem zvuky Ubisoft videa a este nejakeho ale nic tam nevidim....potom uz ani zvuky....
skus nainstalovat aj ten direct x co je na tom dvd lebo aj mne to robilo ten error a ked som nainstalovat ten direct x aj ked som ho uz predtym mal v pc tak som ho musel preinstalovat asi tam nahodilo este nieco nove
worman napísal:No ja som pozeral a na tom co som stiahol je ten subor..aj som ho tam skusal dat a nic..a ako vypalim nieco co je na disku na IMAGE?..pouzivam ALCOHL 120% a tam neviem ako to..
vypalis ho tak ze stalcis lavy ctrl+b a tam najdes ten image a das potom vypalovat
ALL: No moja hlupost bola problem, ten subor co som stiahol bol subor ISO ale vyzeral ako RAR, tak som ho supol cez alcohol a uz mi pustilo instalaciu, takze vsetko je uz v poriadku...super hra
artabanes napísal:no, ja som nikdy žiadne heroes nehral, táto 5ka je môj prvý diel série - a je to úplna bomba - a ešte po česky, nemôžem sa od toho odtrhnúť
artabanes napísal:stiahol som si češtinu na jednom warez fóre
a za druhé
v piatej misii v prvom scenári, neviete kde je tá relikvia? vždy ma tam tý červený za chvíľu odfajčia
ja viem kde je ale neviem ci to pochopis na tej mape je take jedno razcestie pri ktorom je taky ako keby portal a kniha z ktorej sa da naucit kuzlo je to niekde tam presnejsie sa to tu vysvetlit neda neskor mozno hodim creen ale teraz som v skole ale ked fakt nevies ako to urobit ked si to nezistil po mape su take obelisky celkovo 3 a kazdy ti odhaly kusok mapy kde je ten relikvija niaka slza je to myslim
prosim ta, hod sem ten screen, som kopal pri tom razcesti a nikde nic
kurnik, teraz som sa dozvedel, že pozícia toho artefaktu sa generuje vždy nanovo pri každej hre čiže ja to budem mať asi inde ako hocikto iný
ja som mal ten artefucked tu:
myslim ze to ma kazdy na tom isto mieste a ze sa to negeneruje ale nie som si isty..
ja hram uz 4. kampan ale som trocha sklamany z pribehu...zatial co prve 3 na seba vcelku nadvezovali, tento stvrty part je troska odveci...ale aj tak...