Ja si myslim ze Peter sa tie schopnosti nauci zhromazdovat, tak ako to vedel predtym...
A Sylera som nikdy nemal rad. Sice bez neho by to nebolo ono.. Ale teraz ako odolal tomu utoku, tak si ma ziskal
Uz sa fakt neviem dockat dalsej casti.. Znovu budem musiet ntrpezlivo cakat do utorka vecera, kym budu titulky
vsak v predoslom diely, niekde v 3 serii, si zobral Peter od Sylara schopnost (v buducnosti) a mal The Hunger.... to je Sylarova schopnost.. on neziska napr. telepatiu, nesmrtelnost atd... co ma uz Sylar
No, nová časť, veľa vecí teda nevyriešila. Trošku sa mi zdala táto časť nudná, dúfam však, že sa to rozbehne. Akurát by ma zaujímalo, či po tom masakri naozaj všetkých vystrieľali Bol to docela brutus...
Zase chyby chyby, keď Matt videl, že čo sa bude diať pri lietadle tak načo sa tam vrátili? Mohol vedieť, že tam všetci pôjdu kvôli nim. Robia stále túto chybu ale spravia aj nabudúce, už je to trápne.
Aj ten chlapec so Sylerom, chcel zachchrániť niekoho, kto chcel zavraždiť celú jeho rodinu??
Cesar napísal:
...Aj ten chlapec so Sylerom, chcel zachchrániť niekoho, kto chcel zavraždiť celú jeho rodinu??
nevyvrazdil mu celu rodinu. ten agent tam bol nasadeny a jeho mamu nezabil. potom ho nechal zit lebo ho zachranil aj ked ako povedal ze to bolo takze prenho
.................................................................................
dost nudna cast. nic nove sme sa tam vlastne nedozvedeli a aj tie schopnosti pouzivaju sporadicky a vobec ich nevyuzivaju pre ich prospech. zas sa to vsetko zamotava, Peter ma schopnost ale neni to to co to bolo pred tym, Hiro nema schopnost som zvedavy kolko si zase pockame kym sa im vratia a rozbehne sa to
ateista napísal:Škoda som zvedavý ako vyriešia to že Daphne je death?
Mne sa to zdalo celé nejaké čudné. Ako ich tam postrieľali, niektorí stihli ujsť a ostatní úplne v pohode. Ani Matta to nejako moc nezobralo. No ale tí 5, čo zostali, sa asi budú snažiť o pomstu.
uz mi to pripada ako obdoba PB ano utekajme a dostanme ich, Peter aka Scofield.. no ale stale je sa na co pozerat, ja by som si prial aby sa Sylar pridal k rebelom... teraz ma ale noveho kamosa, uplne bol z neho v <> ...
Šu-Do napísal:uz mi to pripada ako obdoba PB ano utekajme a dostanme ich, Peter aka Scofield.. no ale stale je sa na co pozerat, ja by som si prial aby sa Sylar pridal k rebelom... teraz ma ale noveho kamosa, uplne bol z neho v <> ...
jj presne na toto som myslel aj ja ked som to dopozeral ako PB !! ..
inač strasne sa mi nepaci ta "nova" Jesica ako jej postava !! neviem preco neostala ta drsnačka ...
R1k1nko napísal:inač strasne sa mi nepaci ta "nova" Jesica ako jej postava !! neviem preco neostala ta drsnačka ...
uz je to jedno, vyzera to tak, ze je po smrti... Nikky bola lepsia tjn... nakoniec teda zomrela aj ona.. tusim hovorili, ze boli trojicky.. este sa najde teda dalsia ?
Šu-Do napísal:uz je to jedno, vyzera to tak, ze je po smrti... Nikky bola lepsia tjn... nakoniec teda zomrela aj ona.. tusim hovorili, ze boli trojicky.. este sa najde teda dalsia ?
No však keď je po smrti aj Tracy, tak by mali objaviť aj ďalšiu, aby mala tá herečka ďalšiu robotu No ale fakt to začína dosť pripomínať Prison Break s takýmito plánmi pomsty po úteku...