hesla na azet.sk (hacking)

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: bart

Príspevok od používateľa Mek »

cor72z napísal:no ano dvoj znakove heslo roni hodinu lebo mas znak xc a moze byt 1000takych znakov a on vsetky skusa . ja som to cital na jednej hack stranke
1000? skoro... tu funguje dobre kombinatorika... abeceda malych pismen obsahuje 26 znakov no a 26^2 je pocet, ktory bude hadat. potom staci vediet, kolko trva skusanie jednej kombinacie a lahko vypocitas, kolko budes cakat na dvojpismenove heslo :wink:
dufam ze je to 26, ak som sa pri ich pocitani nepomylil...
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: FW:VSETKO SA DA

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

cor72z napísal:JE TO MOZNE POMOCOU BRUTEFORCE HRUBEJ SILY ON SKUSA VSTKY ZNAKY VETKO SUBOJ POUSOV A OMYLOV PROGRAM SA VOLA BRUTUS:
LENZE BERME DO UVAHY TO ZE DVOJZNAKOVE HESLO ROBI HODINU 5 ZNAKOVE 2 ROKY A ZNAKOVE MILON ROKOV TAKZE JE TO NEMOZNE A TYMTO UZATVARA SA TEMA :lock: :lock:
preco pises take kraviny ?? ...ked chces napisat nejaku spravu tak sa najprv pozri na svoj stav lebo nevypada bohvie ako ...karma v minuse a pises take voloviny ktore su neni pravdive ...je sice pravda ze to robi dlho ..ale nie tak dlho ze by to trvalo 2 roky ... :roll: si druhy krat rozmysli co napises ..aj tak najlepsie ako sa daju ziskat hesla aspon podla mna je ten system ze si zistis aspon jedno heslo niekoho a potom si ich vymienas ...atd ..tak som ziskal okolo 1ooo albumov ale o hackerstve neviem nic ..len par clankov som cital ..
Frikso
Darca
Darca

Re: bart

Príspevok od používateľa Frikso »

Mek napísal:1000? skoro... tu funguje dobre kombinatorika... abeceda malych pismen obsahuje 26 znakov no a 26^2 je pocet, ktory bude hadat. potom staci vediet, kolko trva skusanie jednej kombinacie a lahko vypocitas, kolko budes cakat na dvojpismenove heslo :wink:
dufam ze je to 26, ak som sa pri ich pocitani nepomylil...
Skúša všetky znaky vrátane čísel a \|$&@#đĐ..atď kurnik, ako sa tie znaky volaju..mastermind, pomôž!. To nejaký čas zabere, ale odhadovať, že koľko, tak to si netrúfnem. Ja osobne si z takých znakov dávam hesla - najmä dôležité. A ďaľšia vec (všeobecne), koľko ľudí s heslom skladajúcich sa z dvoch znakov poznáme? :)
Bart3993
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Bart3993 »

Ja mám véééĺa hesiel albumov na azete. Kamarát to robil tak ako ste spomínali cez php.
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Dedomil napísal:Kto nájde ako prvý "kvalitný" bug na pokeci dostane odomna velku karmu :)
Ale myslím, že z týchto ľudí čo tu sú nenájde nikto nič :)
hh myslim ze keby dakto nasiel ten "kvalitny BUG" tak by ho radsej nahlasil pokecu a dostal by lepsiu odmenu ako je karma 8) .
Hesla na pokec sa daju ziskat lahko staci na to len velky kus hluposti ktora sa na pokeci nachadza az v nadmernom mnozstve :lol:
btw. na pokeci je v mailoch povoleny javascript takzeto sa da dobre vyuzit len treba vediet ako.
agy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

:))

Príspevok od používateľa agy »

niektore prispevky je ozaj komicke citat :) .
Ako sa tu uz spominalo je vela sfotov, ktore vyuzivaju kombinatoriku pri lamani hesiel.
No dalsia je niekedy rychlejsia a je slovnikova metoda (tj. program skusa hesla z databazy slov: napr.: mena a pod.)
Mail hacknes programom ktory vyuzije pop3, ked zistis heslo k mailu mas teda automaticky na azete cely ucet.............. 8) ..no samozrejme ze je to hlupost v dnesnej dobe., ak by azet nebol chraneny proti pocetnym chybnym logom., admini niesu zas az taky slepy aby si nevsimli 100-ky chybnych pokusov na prihlasenie z jednej IP-cky.
____No a aby som neodbocoval od temy: na hacknutie albumov vyuzi socialne inzinierstvo...cize slabe stranky ludi na ktore vies ze ti naletia.
Nechcem tu nikoho kazit :D a este som to ani ja neskusal., ale urcite ti uz dosiel mail od "admina" nejakeho serveru., so ziadostou o tvoje heslo. Skus vyuzit nieco podobne. :wink:
Aristox
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aristox »

Prípadne skúste spôsob tzv. Social Engineering.Okopíruješ login z pokecu troška ho upravíš aby heslá zapisovalo do txt súboru a po zápise presmerovalo užívateľa na inú stránku napríklad výpadok servera.Celé to funguje na intelegencii a skúsenosti užívateľov.Jednoducho ich namotáte,že po prihlásení cez túto bránu využívate balík Plus zadarmo.Azet už spravil opaterenia no napriek tomu sú stále ľudia čo sa nechajú oj*bať.
Menšia ukážka http://pokec.easywar.net :)
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 7iro »

Aristox napísal:Prípadne skúste spôsob tzv. Social Engineering.Okopíruješ login z pokecu troška ho upravíš aby heslá zapisovalo do txt súboru a po zápise presmerovalo užívateľa na inú stránku napríklad výpadok servera.Celé to funguje na intelegencii a skúsenosti užívateľov.Jednoducho ich namotáte,že po prihlásení cez túto bránu využívate balík Plus zadarmo.Azet už spravil opaterenia no napriek tomu sú stále ľudia čo sa nechajú oj*bať.
Menšia ukážka http://pokec.easywar.net :)
Presne take iste som si spravil naICQ - a uz sa nachytalo asi 10 ludi... :lol: :lol: :lol:
macoo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa macoo »

cawtw nedalo sa nejak presnejsi vysvetlit ten postup co tu spominate ,piste na mail ,je mi jedno ci to bude icq alebo pokec ale surne to potrebujem ...ja mam ten program brutus a vobec to nefunguje som to skusal na vlastnom maili a do wordlistu som dal aj moje heslo a za kazdym ho preslo ako keby nic neviet preco ??
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Brutus uz je v dnesnej dobe nepouzitelny :lol: s tym ziadne heslo na 99% nezistis.Ked chces zistit dakoho heslo tak skus socialengineering pohladaj si daco o tom na googli presny navod ti asi nikto nenapise.
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

ked som chcel zohnat heslo tak som napisal anonymny email z adresy [email protected] a zahral som na admina. takmer stale mi to vyslo :)
ades
Guru
Guru

Re: re

Príspevok od používateľa ades »

Monako2 napísal:ked som chcel zohnat heslo tak som napisal anonymny email z adresy [email protected] a zahral som na admina. takmer stale mi to vyslo :)
nedal by si pls heslo? dost by sa hodilo. a pre "rejpalov": nie som uchyl. potrebujem to z ineho dovodu :)
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

hm kto by chcel nejake tie hesla

Kód: Vybrať všetko

http://www.albumackovo.tym.sk/hesla/
8)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

ades napísal:nedal by si pls heslo? dost by sa hodilo. a pre "rejpalov": nie som uchyl. potrebujem to z ineho dovodu :)
Myslíš, že on má na azete vytvoreného usera s nickom "azet"?
-Ja si skôr myslím, že pri odosielaní mailu len nastavil odosielateľa na [email protected], prípadne poupravoval hlavičky. Dá sa to pomerne jednoducho pomocou funkcie mail() v php.
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

da sa to aj priamo ked sa pripoji na SMTP server aj cez rozne posielace anonymnych mailov atd.Ale vsetko sa da zisti z hlavicky mailu ci je fake.
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Monako2 »

Frikso napísal:Myslíš, že on má na azete vytvoreného usera s nickom "azet"?
-Ja si skôr myslím, že pri odosielaní mailu len nastavil odosielateľa na [email protected], prípadne poupravoval hlavičky. Dá sa to pomerne jednoducho pomocou funkcie mail() v php.
presne tak to bolo :)

edit// jorg22 da sa, ale uroven ludi na pokeci je dost nizka a velmi malo z nich sa tomu rozumie
Lord_Riddick
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord_Riddick »

viete to o tom skripte ze si zrobite stranku ktora presmeruje akoze na pokec a mate heslo ked vam tam nechcu ist ludia napiste ze ak sa prihlasia cez hento maju plus ucet zadarmo, jednoduvho sa to da vyuzit
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Chatik

Príspevok od používateľa Michaelo »

heya all potreboval by osm hacknut albumy na WWW.CHATIK.SK neviete ako by sa to dalo? :?
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Myslim ze uz asi jedine spôsoby ako zistit heslo do azetu je bud Phishing alebo fake pokec (bolo uz spominane).
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

na chatik.sk by som bol zvedavy aj ja ci sa da :) ...lebo pokial viem tak libimseti.cz sa "hackuje" o 106 ...neviete jak nato ?
Napísať odpoveď