hesla na azet.sk (hacking)
-
blackjack28
Novice
hesla na azet.sk (hacking)
Ako mi možu hacknut heslo na azet.sk do albumu.
resp. ako možem ja hacknut heslo.
-
Spiro
Star
- Kontaktovať používateľa:
mno nik ti ho nehackne a ani sa t ov podstate neda vela ludi by malo pochopit taku vec ze nieje to mozne aspon nie pre usera ktory nemas hackvanim zjadnu skusenost.....dalo by sa to lebo hacknut sa da vsetko ale isto by to trvalo pekne dlho a pokec je dost chraneny ......takze sa neboj ze by ta niekt ohackol a upusti od toho ze ty by sei vedel hacknut 
-
Fata! ChaoS
Star
Ja poznám jeden spôsom, ale nato sa nachytajú len internetovo nezdelaný ľudia, to si spravíš kopiu azetu a nastavíš to tak aby pri prihlásení, poslalo nick a heslo. Čiže máš tú stránku povbieš típkovi nech sa odtial prihlásy na azet a to sa normálne prihlási na azet, lenže + ti pošle nick a heslo toho kto sa prihlásil, ale tak nie všetci ľudia sa nachytajú.
Môžeš si spraviť hocijakú stránku prihlasovaním a vieš získať, heslo a zavisí od prihlasujúceho či si dáva všade také isté heslo alebo iné.
Nato prvé mám zdroják, ale nedám to sem, lebo by sa stal taký chaos ako nedávno každý si robil takú stránku a včade to bolo, ale bolo to nanič a aj tak, do súkromia iných sa nemáme čo starať
Môžeš si spraviť hocijakú stránku prihlasovaním a vieš získať, heslo a zavisí od prihlasujúceho či si dáva všade také isté heslo alebo iné.
Nato prvé mám zdroják, ale nedám to sem, lebo by sa stal taký chaos ako nedávno každý si robil takú stránku a včade to bolo, ale bolo to nanič a aj tak, do súkromia iných sa nemáme čo starať
no staci spravit jednoduche php ktore odosle login a heslo na azet ale este ho zapise kte do nejakej databazy... a stiahnut stranku logovaciu stranku s pokecu, vratane css a obrazkov a nato nahodit len ten svoj formular a tu stranku umiestnit niekde na web, aby to vyzeralo len ako presmerovanie pokecu .... nieje s tym vela prace... horsie je donutit ludi sa cez to logovat... ale na nejaku obet to urcite zaberie ked ju pekne poprosis ... alebo ludia si casto davaju vsade rovnake hesla tak spravit stranku ked das za kazdy 10 registrovany clovek nieco vyhra... poslat to obeti a ked sa zaregistruje tak mas nejaku sancu ze to heslu bude mat aj na trapnom pokeciFata! ChaoS napísal:Ja poznám jeden spôsom, ale nato sa nachytajú len internetovo nezdelaný ľudia, to si spravíš kopiu azetu a nastavíš to tak aby pri prihlásení, poslalo nick a heslo. Čiže máš tú stránku povbieš típkovi nech sa odtial prihlásy na azet a to sa normálne prihlási na azet, lenže + ti pošle nick a heslo toho kto sa prihlásil, ale tak nie všetci ľudia sa nachytajú.
-
audiotrack
VIP
nápad dobrý, ale už dávno zrealizovanýJAnci28 napísal:no myslím že ak niečo také nieje tak možno by sa dal napísať program ktorý by skúsil všetky možné aj nemožné kombinácie písmen a čísel ako je to u tych softíkov na RAR passwordy . . no ale to by si sa načakal toľko že by ti to ani za to nestálo
Fata! ChaoS : presne spôsob aký si ty napísal , som vyskúšal , bolo to dávno , teraz myslím , vie o ňom už každý ( skoro )
Naozaj pár kuniek sa tak nechalo nachytať , vlastne niektorým chlapčúrom som tak zisťoval heslá ..
Nakoniec som natrafil na nepravú , tá ma bonzla , a bol ban , samozrejme mi aj zrušili moju " profesionálnu " stránku ...
Ale šou ok
Naozaj pár kuniek sa tak nechalo nachytať , vlastne niektorým chlapčúrom som tak zisťoval heslá ..
Nakoniec som natrafil na nepravú , tá ma bonzla , a bol ban , samozrejme mi aj zrušili moju " profesionálnu " stránku ...
Ale šou ok
-
Fata! ChaoS
Star
Re: hesla na azet.sk (hacking)
Hmm podľa mňa horko-ťažko.Pokec je slušne zabezpečený a webmasteri mysleli na každú dorbnosť.Albumy sú šifrované určitým algoritom takže veľmi pochybujem,že by si nejakým zázrakom získal heslo max. bruteforcom a to už rovno celý účetblackjack28 napísal:Ako mi možu hacknut heslo na azet.sk do albumu.
-
Fata! ChaoS
Star
Obrázky z fotoalbumu ešte by sa dalo získať, z nejakým programom, ktorý zo skenuje stránku, teraz ma názov nenapadne, ale je také niečo len udáš presnú adresu, že čo má skenovať a on ti zoskenuje obrázky, no, ale nieje isté že to bude fungovať, lebo azetáci sú fakt dobre zabezpečený, hneď jak nájdu nejaké slabé miesto, napravia to.
Čiže to stiahne viditeľné obrázky? Ak áno, to sa dá urobiť aj ručne.Fata! ChaoS napísal:Obrázky z fotoalbumu ešte by sa dalo získať, z nejakým programom, ktorý zo skenuje stránku, teraz ma názov nenapadne, ale je také niečo len udáš presnú adresu, že čo má skenovať a on ti zoskenuje obrázky, no, ale nieje isté že to bude fungovať, lebo azetáci sú fakt dobre zabezpečený, hneď jak nájdu nejaké slabé miesto, napravia to.
-
Fata! ChaoS
Star
Áno, to sa dá urobiť aj ručne, lenže ak nemáš heslo k fotoalbumu, tak to ručne ťažko spravíš a možno stým programom sa to bude dať, ale zas nieje to na stopercent. Myslím, že to bol nejaký FTP scanner, ale mal som jeden fajne program nato, ale neviem mu meno spýtam sa ešte kamoša, on asi bude vedieť.chrono napísal:Čiže to stiahne viditeľné obrázky? Ak áno, to sa dá urobiť aj ručne.
PS: Otcovi som tu našiel azet fotky, rôzných žhavých žien, ale to sa ho nespýtam ako ich zohnal, ale asi nejakým trikom.
Tak som to už pochopil.Fata! ChaoS napísal:Áno, to sa dá urobiť aj ručne, lenže ak nemáš heslo k fotoalbumu, tak to ručne ťažko spravíš a možno stým programom sa to bude dať, ale zas nieje to na stopercent. Myslím, že to bol nejaký FTP scanner, ale mal som jeden fajne program nato, ale neviem mu meno spýtam sa ešte kamoša, on asi bude vedieť.
FW:VSETKO SA DA
JE TO MOZNE POMOCOU BRUTEFORCE HRUBEJ SILY ON SKUSA VSTKY ZNAKY VETKO SUBOJ POUSOV A OMYLOV PROGRAM SA VOLA BRUTUS:
LENZE BERME DO UVAHY TO ZE DVOJZNAKOVE HESLO ROBI HODINU 5 ZNAKOVE 2 ROKY A ZNAKOVE MILON ROKOV TAKZE JE TO NEMOZNE A TYMTO UZATVARA SA TEMA

LENZE BERME DO UVAHY TO ZE DVOJZNAKOVE HESLO ROBI HODINU 5 ZNAKOVE 2 ROKY A ZNAKOVE MILON ROKOV TAKZE JE TO NEMOZNE A TYMTO UZATVARA SA TEMA
Re: FW:VSETKO SA DA
Co? Dvojznakove heslo robi hodinu (aby nedoslo k nejakemu omylu, dva znaky su myslene "BA" alebo "AQ" alebo "2A" ...)? To myslis dva obycajne znaky, ktore su premenene na hash robi hodinu? Som akosi nepochopil jak si to myslel.cor72z napísal:JE TO MOZNE POMOCOU BRUTEFORCE HRUBEJ SILY ON SKUSA VSTKY ZNAKY VETKO SUBOJ POUSOV A OMYLOV PROGRAM SA VOLA BRUTUS:
LENZE BERME DO UVAHY TO ZE DVOJZNAKOVE HESLO ROBI HODINU 5 ZNAKOVE 2 ROKY A ZNAKOVE MILON ROKOV TAKZE JE TO NEMOZNE A TYMTO UZATVARA SA TEMA![]()
Lebo ak si myslel to, tak to je podla mna blbost. Neviem sice na akej masine si to skusal (ak si to skusil), ale podla mna by to mal hotove do pol hodiny (a aj menej).
-
Fata! ChaoS
Star
Tím, ktorí to chcú locknúť: Zakladatel tejto témy sa nepýtal nato, že ako hacknúť pokec, len to že ako hacknút fotoalbumy a nicky a nato je veľa spôsobov. Ale zas nemyslím si, že tu niekto zverejní nejaký spôsob, lebo čím menej sa jeden spôsob používa tým je menej nápadnejší a tak si to azeťáci nevšimia a nenapravia to. Takže fakt nemá moc zmysel táto téma, ale netreba ju zato zatvárať, lebo možno bude niekto, kto mu niečo konkrétne napíše.