Hip-Hop - umelci a ich tvorba
mno ja som si vypocul jeho album len z cirej zvedavosti pretoze je vela ludi v mojom okoli ktorim sa rytmus paci tak som chcel vediet preco...
no musim uznat ze to co robi, robi dobre ... ohladom spevu ...
ohladom textu ... skratka sere si do huby... strasne si protireci a snazi sa sebe a ostatnim dokazat jaky boss a rapper a neviem co este je, co je smutne a neprijemne ...
no musim uznat ze to co robi, robi dobre ... ohladom spevu ...
ohladom textu ... skratka sere si do huby... strasne si protireci a snazi sa sebe a ostatnim dokazat jaky boss a rapper a neviem co este je, co je smutne a neprijemne ...
no mnesa paci da sa nehoworim ze sa s jeho wsetkymi nazormisottoznujem ale tak ej dobry raper a s egom a anysom dawaju najlepsu sou aku som widel zatal a bol som na wela hip hopowych koncertoch a tak zatal kf sa mi najwac lubil ne dojde nafetovany cistychova a rozumies mu kazde 45 slovo takze tak ako aj cisty sa mi lubi ot je jasne ale sow maju welmi dobru
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Dead_Warrior
Professional
Ludia heh, Rytmus je haluzak
je tucny jak prasa ano to suhlasim ale podmazy a klipy ma v pohodke aj texty typu Pravda boli, Pravdivy pribeh, atd... Rytmus je Rytmus...a v jednom ma pravdu cim viac ho nenavidis a riesis tym je popularnejsi lebo najlepsia reklama je ta zla....
Si zoberte: pindate nanho na to aky je, riesite ze na kazdeho nadava ako hovori co ma a co dosiahol a na tom prave on stavia lebo ty si stiahnes/kupis jeho album aby si ho potom mohol riesit aky je on dement atd...A on ma potom z teba cashe
Ci sa vam to paci alebo nie ale je to tak
Ako druhy priklad trochu OT si vezmite Modru Ziaru kazdy uplne kazdy nanho nadava aky je on chudak ze si sam pusta klipy v MB a cim dalej tym vaic drista ine nezmysli..ale ludia zahlasuju zanho aby ho videli aky je trapko a potom si z toho chlapec mysli aky je on king ked ma zrazu 4klipy zaradom kazdy +10 hlasov...
PEACE
Si zoberte: pindate nanho na to aky je, riesite ze na kazdeho nadava ako hovori co ma a co dosiahol a na tom prave on stavia lebo ty si stiahnes/kupis jeho album aby si ho potom mohol riesit aky je on dement atd...A on ma potom z teba cashe
Ako druhy priklad trochu OT si vezmite Modru Ziaru kazdy uplne kazdy nanho nadava aky je on chudak ze si sam pusta klipy v MB a cim dalej tym vaic drista ine nezmysli..ale ludia zahlasuju zanho aby ho videli aky je trapko a potom si z toho chlapec mysli aky je on king ked ma zrazu 4klipy zaradom kazdy +10 hlasov...
PEACE
Hmm..
Viete co ma stve?? To ze rytmus je vsade.. Tipnem si ze mas asi 15 rokov..Mozno 16. Ja nemam o nic viac, ale pocuvam to uz pekne dlho. TOto ma vfakt stve, ze preco Rytmusa povazuju za "BOHA" svk rapu, ked co dokazal? Dokazal byt komercny s DVD-ckom, s KOntrafaktom, s turne... Kedysi sa rap pocuval aspon ja som ho tak pocuval, ze kamos mi doniesol stare Trosky 97 a ze je to nove a ja happy.. Strasne som ich zboznoval. Nie nadarmo sa Vec a Midi oznacuju za kmotrov svk. rapu. Dalej Luza, Drviva Mensina cize Nazov Stavby.. TO asi tazko poznas.. Myslim si osobne ze Rytmus sa predava tak ako to vie.. Neni na tom nic zle samozrejme, ale vsetci tocia iba o nich a o nom. Jeej (komercny) Rytmus ide mat nove CD a vsetci sa idu z toho posrrat. Ako je to uplne tak..
Viete co ma stve?? To ze rytmus je vsade.. Tipnem si ze mas asi 15 rokov..Mozno 16. Ja nemam o nic viac, ale pocuvam to uz pekne dlho. TOto ma vfakt stve, ze preco Rytmusa povazuju za "BOHA" svk rapu, ked co dokazal? Dokazal byt komercny s DVD-ckom, s KOntrafaktom, s turne... Kedysi sa rap pocuval aspon ja som ho tak pocuval, ze kamos mi doniesol stare Trosky 97 a ze je to nove a ja happy.. Strasne som ich zboznoval. Nie nadarmo sa Vec a Midi oznacuju za kmotrov svk. rapu. Dalej Luza, Drviva Mensina cize Nazov Stavby.. TO asi tazko poznas.. Myslim si osobne ze Rytmus sa predava tak ako to vie.. Neni na tom nic zle samozrejme, ale vsetci tocia iba o nich a o nom. Jeej (komercny) Rytmus ide mat nove CD a vsetci sa idu z toho posrrat. Ako je to uplne tak..
-
okonenipica
Zablokovaný
Večer s lúzou =((klip))=
Lúza ma klip. Co nan hovorite ? Mne sa strasne paci, je TOP, konec je uplna haluz, a album bude masaker !!!
-
pinacolada
Guru wannabe
tak tak + nejako mi nesedi song a klip do kopy ako keby to nepartilo k sebeIndigo napísal:Ako klip je v pohode.
Ale ten song. Tema tak brutalne o nicom az to dobre neni. Jak keby po I.Co uz nebolo dost tychto part shit songov, kde je stale to iste. Beat takisto nezaujimavy, okrem toho, ze to az moc pripomina pop.
-
okonenipica
Zablokovaný
Ale no, ani mne sa nepaci to ze vsetci robia klipy len na party... Zivo si viem predstavit ako by mohol vyzerat klip na Venom od MR. Zaberi ulice, vystrelene pikarky na parties, zaberi vyklenkov a stupajuci dym z neho, zaberi na narkomanov co su odpaleny od hacka... atd. atd...
Ale tento klip je masaker. A sketa nema chybu
Cisty na konci tiez
Inac tiez sa tesim na album, dufam ze to bude v style eNeS ako nam bolo slubene
Ale tento klip je masaker. A sketa nema chybu
Inac tiez sa tesim na album, dufam ze to bude v style eNeS ako nam bolo slubene
-
Dead_Warrior
Professional
atrey: Ak si reagoval na mna tak mam 15 skoro 16 pisal som to uz v inej teme tusim. Ja osobne si Rytmusa a KF vypocujem zo zvedavosti ine veci aj viac krat ale prave ked som pocul jeho song na MB (Dava mi) daavnejsie uz neviem kolko tomu moze byt tak vtedy som sa zacal o hiphop viacej zaujimat ani som nevnimal ze sa tam nadava alebo tak lebo to bolo pravdaze pipovane a potom som sa dostal k takym veciam ako Drviva Mensina,Luza, Vec atd... ktore ma omnoho viac oslovili ako predtym KF...potom som so zohnal NS - Rec Nasa a uz to slo...Takze niesom ziadny Rytmusak/Kontrafak a ich novy album hmm stiahnem a vypocujem ze aky je...
.:.PeACe.:.
.:.PeACe.:.
-
Dead_Warrior
Professional
-
pinacolada
Guru wannabe
ojjojooojokonenipica napísal:Ehm milacik moj tito "fajkosi" ako ty hovoris davali este ty si nebol na svete, a za jeden koncert zoberu tolko, kolko ty zarobis ked budes raz velky![]()
![]()
Inac neviem co sledujes tou provokaciou... Co sa ti doma nevenuju ?
k veci.mam na nich taky nazor ze kedysi boli uzasny.hlavne nazov stavby.mam vsetky cedka,poznam vsetky pesnicky.aj teraz ich rad popocuvam,ale cim dalej tym viac na nich lezie rytmusov syndrom.predhanat sa poctom prsnatych ku*iev(nemam nic proti
k zvysku tvojho prisprostasteho postu nemam co povedat