pinacolada napísal:ojjojoooj si mi dal
k veci.mam na nich taky nazor ze kedysi boli uzasny.hlavne nazov stavby.mam vsetky cedka,poznam vsetky pesnicky.aj teraz ich rad popocuvam,ale cim dalej tym viac na nich lezie rytmusov syndrom.predhanat sa poctom prsnatych ku*iev(nemam nic proti ) a drahych aut v klipe a tie slowmotiony .je to imho trapne.ako keby uz nemali co povedat tak viac menej iba dristaju.
k zvysku tvojho prisprostasteho postu nemam co povedat
Babenky nabrane z Booomu To za to moc nedas No ale podla mna ti odpovedal podla toho co si napisal.
Ale nazor na pesnicku tu mas pozeram ako viaceri. Ide to cele do ....
R1k1nko napísal:ty si v poriadku ??( lekarsky )
lebo kaidzas bol dost dobry !! kvalitny podmaz a veci okolo toho
K rendzeska-sk k tej sa vyjadrovat nebudem ( 10 / 7 )
nechcem ta tu moc kritizovat ale podla mna boli o dost vatsie prepadky ako tieto dve co si tu napisal.
napr: Miky Mora - Moráton - v tomto bolo dost malo dobrych trackov
okonenipica napísal:Neviem kam to dat ale nakonec to dam sem.. cekujte toto
hlavne toho cecha co repuje slovensky
heh akoze neviem si pomoct ale mne sa to castami lubi.. akoze asi najlepsie rapove decke ktore som videl..ceni sa aj kvalita aj zvuk vyzera to nahodou v pohode.. nezabijajte ma tot moj nazor
MurphY napísal:heh akoze neviem si pomoct ale mne sa to castami lubi.. akoze asi najlepsie rapove decke ktore som videl..ceni sa aj kvalita aj zvuk vyzera to nahodou v pohode.. nezabijajte ma tot moj nazor
sak aj mne sa to celkom paci, teda asi najlepsi sedlacky rap co som pocul, ale sem to radsej pisat ani nebudem
I.Co... total *I.COvina... Cisty nevadil ale Biely hej a velmi.. a ti english rappaz, ci zkade su, nezaujali
rendesku som ani neocul... ani sa nechystam
Miky mora.. no sklamanie... par trackov dobrych inak nic-moc
Kaidzas - dufam ze nabuduce ked daco bude kcet zrobit tak nak to neda za 1 noc
h16... zo zaciatku ma to bavilo ale postupom casu sa mi to znechutilo
inak rok 2006 dost ubohy co sa tyka Sk HH sceny... jedine albumy ktore ako-tak ocuvam su druha strana a moja rec...
no ani ne... kebyze slovaci maju poriadne beaty, tak patri medzi TOP... jediny kto to tu vie je cesky majster Wich... a niekedy aj Hajtko...
lyriku mame dobru... mame co povedat... myslim
rytmo uz dlho nema co povedat... okrem babeniek, parties, peniazkov a aky je tu PAN uz nic zneho dnes nepocut... nehovorim ze je hrozny... niekedy dava dobre, je originalny a tak... ale ak to takto pojde dalej... no newem
Naggie napísal:no ani ne... kebyze slovaci maju poriadne beaty, tak patri medzi TOP... jediny kto to tu vie je cesky majster Wich... a niekedy aj Hajtko...
lyriku mame dobru... mame co povedat... myslim
to s tou lyrikou ma dostalo :D:D
mame co povedat fakt........ake maju drahe auta, zeny a mrtne vela cashov, yeah nigga`z!
Ludia uz prosim prestante burat do HH tem Ja viem taketo veci su pre vas nepochopitelne, ale si uvedomte, ze vy ste si zazili uplne nieco ine, a tak isto my zazivame nieco ine. Tak sa uz zacnime tolerovat medzi sebou
M4jk1:-) napísal:ako fakt dobry su .. myslim to vazne ten prvy ma dobry text aj mobil ma dobry
edit: nezda sa mi ze ten co rapuje po slovensky je cech
No neviem ale chlapec co mi daval info na toto video hovoril ze vsetci su cesi, a ze henten sa slovensky rapovat iba pokusa.
Poviem k tomu len tolko, ze slovenstina celkom dobra, nema ten cesky prizvuk, ale su tam pasaze kde si nevedel rady, a uz to islo tipickou cestinou (nie slengom ci inou slovenskou skomoleninou...)..