Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
tomo.za
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

p4ra napísal:Bolo to vyborne co spravil. Nie, ze by som nejakym sposobom podporoval agresiu, vandalizmus alebo cokolvek tomu podobne, ale sam sa na albume vyjadril, ze Aurel nemusi a tam to len dokazal.
poviem to takto... ja ked niekoho nemusim mam ho proste v pi*i a nebudem za nim chodit aby som mu to stale pripominal :wink: aj ked pre vas je urcite king podla mna to bolo nanajvys trapne a ubohe... howgh
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Daleko od toho, ze je pre mna kingom alebo ako si to nazval. Ale Rytmus je pan umelec, ci sa to tebe a mnohym dalsim paci alebo nie. ;)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

p4ra napísal:Daleko od toho, ze je pre mna kingom alebo ako si to nazval. Ale Rytmus je pan umelec, ci sa to tebe a mnohym dalsim paci alebo nie. ;)
jj to je pravda... jemu to naozaj mysli.. jeho texty maju zmysel... a nema ich len ze par slov a hned par slovny refren... texty ma dlhe... :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

p4ra napísal:Bolo to vyborne co spravil. Nie, ze by som nejakym sposobom podporoval agresiu, vandalizmus alebo cokolvek tomu podobne, ale sam sa na albume vyjadril, ze Aurel nemusi a tam to len dokazal.
Ked Aurel nemusí na čo sa tam vôbec trepal. Podľa mna dostatočným dôkazom jeho tvrdenia by bolo že by sa naňho jednoducho vysral. :roll:
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

jak to vyzera stym novym albumom?
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

m3thod-man napísal:jak to vyzera stym novym albumom?
ziande novinky, ziaden tracklist, ziaden cover,nic. Asi ticho pred burkou :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Vesper napísal:Ked Aurel nemusí na čo sa tam vôbec trepal. Podľa mna dostatočným dôkazom jeho tvrdenia by bolo že by sa naňho jednoducho vysral. :roll:
No predsa aby si zvýšil popularitu ! A to sa mu aj podarilo , vsade sa onom hovorí :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Vesper napísal:Ked Aurel nemusí na čo sa tam vôbec trepal. Podľa mna dostatočným dôkazom jeho tvrdenia by bolo že by sa naňho jednoducho vysral. :roll:
Poznas to stare zname? Aj negativna reklama je reklama. A prave ta negativna je v drvivej vacsine pripadov najlacnejsia a najlepsia a najuspesnejsia. ;)
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Ludia pochopte... KF bol jediny co usmernil sk hip hop a zacal dokazovat ze slovenska scena ma nato. A to aj ty chalani dokazali. Ako nahle vydali ich prvy vinyl Dava mi, tak vtedy vsetci sa chceli stat rapermi... Lenze uspech dostali ty lepsi raperi... kvoli Kontrafaktu je slovenska hip-hopova scena strasne silna. KF stym zacal a zrazu sa dokazalo ze na slovensku je velmy vela kvalitnych raperou ktory vedia ako nato... :wink:
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

nechce sa mi citat vsetky odpovede ale Rytmus hovoril ze novy album bude v Aprili ale ako poznam KF tak to bude na jesen, ako napr. DVD Murdardo mulano tour malo omeskanie 6mesiacov :oops:
Tomáš
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomáš »

Smoake napísal:nechce sa mi citat vsetky odpovede ale Rytmus hovoril ze novy album bude v Aprili ale ako poznam KF tak to bude na jesen, ako napr. DVD Murdardo mulano tour malo omeskanie 6mesiacov :oops:
nj, teraz jak som cital majovy bbarak tak tam pisalo ze ma byt album v septembri :?
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

mam ho v r..i uz som zvedavy ako to budu dookola pustat na detskej tv markiza a tej blbej orange hitparade music one :D:D
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

nebel napísal:mam ho v r..i uz som zvedavy ako to budu dookola pustat na detskej tv markiza a tej blbej orange hitparade music one :D:D
zaujimava shiza, mas ho v riti, ale zaroven sa tesis na nove klipy, a citas, alebo aspon prispievas do tejto temy
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Digital a p4ra.. vidim ze ste tu jediny dvaja normalny co sa tu snazia odratit tychto hejterov hip hopu..ale nezmenite ich.. s vasimi nazormi sa iba stotoznujem..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

MurphY, aj ostatni su normalni, len problem je v tom, ze sa zbytocne rozculuju a zbytocne hejtuju cloveka, kt. je proste umelec. :)
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no zabudol som doplnit cest vynimkam..
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

okonenipica napísal:zaujimava shiza, mas ho v riti, ale zaroven sa tesis na nove klipy, a citas, alebo aspon prispievas do tejto temy
ja som nepovedal ze sa tesim ale ze jak to budu dookola pustat a sa nad tym vytesovat vsetky deti :D
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

nebel napísal:ja som nepovedal ze sa tesim ale ze jak to budu dookola pustat a sa nad tym vytesovat vsetky deti :D
:D jaj uz viem co si chcel. ale to mas divne, ja sa vobec netesim jak si budu 10 rocni G pustat veci na mobile, a ked to budu mat nahlas, tak si budu myslet jaky su G
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Dead_Warrior napísal:juuu uz sa velmi tesim a dufam ze vijde cim najskor :)
Rytmus je pan clovek s tym co dokazal v rape....Nechcem vyvolavat zbytocnu flame war lebo aj tak to nikdy nikam nevedie len k mazaniu prispevkov...Su dva typi ludi.....Jedni co nadavaju na hiphop a najviac na Kontrafakt(Rytmusa) a druhi zase ktori maju radi hiphop a tesia sa z kazdej novej veci co vijde....
A vies o tom ze je aj typ ludi ktory pocuvaju hip hop a nadavaju na rytmusa?Rytmus si proste mysli (ano mysli) ze je kral.O tom hovori aj jeho pesnicka so slovami : pozeras ake mam botasky, aku mam retazku ... .Fakt taketo doslova koko*iny nemusim pocuvat.Poviem ti asi tak ze ja pocuvam fakt vsetko (country,pop,trance,techno,rap) a trebars robim beatbox uz rok co je jedna zlozka HH.Rytmusa som si uz nieco odpocuval a medzi take hity by som zaradil Ivan T. z prešova a tamtá "jazdím po meste, na zadnom sedadle".Ešte som celkom často počúval "Ani jeden skur*y ma nezastaví".Páčil sa mi tam strašne podmaz ale nieje dosť odveci keď niekto v pesničke povie 30 krát dokola vetu : choďťe do pi*e materééé? Skús sa nad tým zamyslieť. Ja počúvam momentálne z HH trebárs PSH,Orion,Wich,Stanica projekt a žiadny z nich toľko nenadávaju jak KF (rytmus obzvlast).
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Patyk napísal:Ludia pochopte... KF bol jediny co usmernil sk hip hop a zacal dokazovat ze slovenska scena ma nato. A to aj ty chalani dokazali. Ako nahle vydali ich prvy vinyl Dava mi, tak vtedy vsetci sa chceli stat rapermi... Lenze uspech dostali ty lepsi raperi... kvoli Kontrafaktu je slovenska hip-hopova scena strasne silna. KF stym zacal a zrazu sa dokazalo ze na slovensku je velmy vela kvalitnych raperou ktory vedia ako nato... :wink:
ano, kf bol jediny ktory zacal robit zo slovenska choru Ameriku... zacali sa opicit po americkych nigga idiotoch :wink:
Napísať odpoveď