p4ra napísal:Bolo to vyborne co spravil. Nie, ze by som nejakym sposobom podporoval agresiu, vandalizmus alebo cokolvek tomu podobne, ale sam sa na albume vyjadril, ze Aurel nemusi a tam to len dokazal.
poviem to takto... ja ked niekoho nemusim mam ho proste v pi*i a nebudem za nim chodit aby som mu to stale pripominal aj ked pre vas je urcite king podla mna to bolo nanajvys trapne a ubohe... howgh
p4ra napísal:Bolo to vyborne co spravil. Nie, ze by som nejakym sposobom podporoval agresiu, vandalizmus alebo cokolvek tomu podobne, ale sam sa na albume vyjadril, ze Aurel nemusi a tam to len dokazal.
Ked Aurel nemusí na čo sa tam vôbec trepal. Podľa mna dostatočným dôkazom jeho tvrdenia by bolo že by sa naňho jednoducho vysral.
Ludia pochopte... KF bol jediny co usmernil sk hip hop a zacal dokazovat ze slovenska scena ma nato. A to aj ty chalani dokazali. Ako nahle vydali ich prvy vinyl Dava mi, tak vtedy vsetci sa chceli stat rapermi... Lenze uspech dostali ty lepsi raperi... kvoli Kontrafaktu je slovenska hip-hopova scena strasne silna. KF stym zacal a zrazu sa dokazalo ze na slovensku je velmy vela kvalitnych raperou ktory vedia ako nato...
nechce sa mi citat vsetky odpovede ale Rytmus hovoril ze novy album bude v Aprili ale ako poznam KF tak to bude na jesen, ako napr. DVD Murdardo mulano tour malo omeskanie 6mesiacov
Smoake napísal:nechce sa mi citat vsetky odpovede ale Rytmus hovoril ze novy album bude v Aprili ale ako poznam KF tak to bude na jesen, ako napr. DVD Murdardo mulano tour malo omeskanie 6mesiacov
nj, teraz jak som cital majovy bbarak tak tam pisalo ze ma byt album v septembri
Digital a p4ra.. vidim ze ste tu jediny dvaja normalny co sa tu snazia odratit tychto hejterov hip hopu..ale nezmenite ich.. s vasimi nazormi sa iba stotoznujem..
nebel napísal:ja som nepovedal ze sa tesim ale ze jak to budu dookola pustat a sa nad tym vytesovat vsetky deti
jaj uz viem co si chcel. ale to mas divne, ja sa vobec netesim jak si budu 10 rocni G pustat veci na mobile, a ked to budu mat nahlas, tak si budu myslet jaky su G
Dead_Warrior napísal:juuu uz sa velmi tesim a dufam ze vijde cim najskor
Rytmus je pan clovek s tym co dokazal v rape....Nechcem vyvolavat zbytocnu flame war lebo aj tak to nikdy nikam nevedie len k mazaniu prispevkov...Su dva typi ludi.....Jedni co nadavaju na hiphop a najviac na Kontrafakt(Rytmusa) a druhi zase ktori maju radi hiphop a tesia sa z kazdej novej veci co vijde....
A vies o tom ze je aj typ ludi ktory pocuvaju hip hop a nadavaju na rytmusa?Rytmus si proste mysli (ano mysli) ze je kral.O tom hovori aj jeho pesnicka so slovami : pozeras ake mam botasky, aku mam retazku ... .Fakt taketo doslova koko*iny nemusim pocuvat.Poviem ti asi tak ze ja pocuvam fakt vsetko (country,pop,trance,techno,rap) a trebars robim beatbox uz rok co je jedna zlozka HH.Rytmusa som si uz nieco odpocuval a medzi take hity by som zaradil Ivan T. z prešova a tamtá "jazdím po meste, na zadnom sedadle".Ešte som celkom často počúval "Ani jeden skur*y ma nezastaví".Páčil sa mi tam strašne podmaz ale nieje dosť odveci keď niekto v pesničke povie 30 krát dokola vetu : choďťe do pi*e materééé? Skús sa nad tým zamyslieť. Ja počúvam momentálne z HH trebárs PSH,Orion,Wich,Stanica projekt a žiadny z nich toľko nenadávaju jak KF (rytmus obzvlast).
Patyk napísal:Ludia pochopte... KF bol jediny co usmernil sk hip hop a zacal dokazovat ze slovenska scena ma nato. A to aj ty chalani dokazali. Ako nahle vydali ich prvy vinyl Dava mi, tak vtedy vsetci sa chceli stat rapermi... Lenze uspech dostali ty lepsi raperi... kvoli Kontrafaktu je slovenska hip-hopova scena strasne silna. KF stym zacal a zrazu sa dokazalo ze na slovensku je velmy vela kvalitnych raperou ktory vedia ako nato...
ano, kf bol jediny ktory zacal robit zo slovenska choru Ameriku... zacali sa opicit po americkych nigga idiotoch