Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Tomasko napísal:njn a potom to nazvu "Kvalitny material" to je ....
Ved toto...keby sa po "odhaleni" zdvihla vlna kritiky, tak by si to uz dalsi "umelec" nedovolil. Ale nie, deticky ich za to este pochvalia, je mi zle...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

nj, uz som tu na to niekde nepriamo poukazoval na priklade 60 barov, co je podmaz od Dilated peoples - worst comes to worst, no na rovnake veci by sa dalo poukazat aj pri KF etc. Preberanie beatov je zial pomerne bezna vec nie len na SVK, vela veci sa oficialne nakupuje- napr. vo Wien je jeden taky kseft- a nasledne sa do toho robia kadejake upravy- v tom lepsom pripade. No ked ja pocujem nieco, co som uz pocul u ineho interpreta, nemam z toho dobry pocit aj ked niektore modifikacie su lepsie ako originaly.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Tomasito napísal:nj, uz som tu na to niekde nepriamo poukazoval na priklade 60 barov, co je podmaz od Dilated peoples - worst comes to worst, no na rovnake veci by sa dalo poukazat aj pri KF etc. Preberanie beatov je zial pomerne bezna vec nie len na SVK, vela veci sa oficialne nakupuje- napr. vo Wien je jeden taky kseft- a nasledne sa do toho robia kadejake upravy- v tom lepsom pripade. No ked ja pocujem nieco, co som uz pocul u ineho interpreta, nemam z toho dobry pocit aj ked niektore modifikacie su lepsie ako originaly.
otom som pisal aj ja :wink:
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Tomasito napísal:nj, uz som tu na to niekde nepriamo poukazoval na priklade 60 barov, co je podmaz od Dilated peoples - worst comes to worst, no na rovnake veci by sa dalo poukazat aj pri KF etc. Preberanie beatov je zial pomerne bezna vec nie len na SVK, vela veci sa oficialne nakupuje- napr. vo Wien je jeden taky kseft- a nasledne sa do toho robia kadejake upravy- v tom lepsom pripade. No ked ja pocujem nieco, co som uz pocul u ineho interpreta, nemam z toho dobry pocit aj ked niektore modifikacie su lepsie ako originaly.
Ja len, že 60 barov bolo na mixe čo vlastne je úplne v pohode že to nebol origoš podmaz a nemám pocit že by sa tam dakto uvádzal ako autor beatu ale na Kvalitnom materiáli to už bolo o inom... :(
Tomasito
VIP
VIP

zuzuzu, nestresuj. Ja len, ze tych 60 barov bolo uvedenych ako priklad, pricom bez ohladu na to, ci ide o mixtape, alebo album (z mojho pohladu egal), nezvyknem patrat po tom, kto je uvedeny ako autor podmazu - staci, ze ho spoznam ako prebraty podmaz (v kontexte slov vyssie nic viac, nic menej). Pokial sa pod prebraty podmaz este aj niekto podpise ako autor, a to bez ohladu na to, ci ho kupi na nejakom buybeats.com alebo je dokonca taky "samovrah", ze sa ako autor podpise pod nejaky znamy podmaz ineho autora, to uz je ine kafe. To uz nie je prebraty podmaz, to uz je doslova a do pismena uyebany podmaz.
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Tomasito napísal:zuzuzu, nestresuj. Ja len, ze tych 60 barov bolo uvedenych ako priklad, pricom bez ohladu na to, ci ide o mixtape, alebo album (z mojho pohladu egal), nezvyknem patrat po tom, kto je uvedeny ako autor podmazu - staci, ze ho spoznam ako prebraty podmaz (v kontexte slov vyssie nic viac, nic menej). Pokial sa pod prebraty podmaz este aj niekto podpise ako autor, a to bez ohladu na to, ci ho kupi na nejakom buybeats.com alebo je dokonca taky "samovrah", ze sa ako autor podpise pod nejaky znamy podmaz ineho autora, to uz je ine kafe. To uz nie je prebraty podmaz, to uz je doslova a do pismena uyebany podmaz.
Nestresujem ja len tak... :)
A kvalitný materiál máš plný uje*aných beatov... Ale taká je už realita...
rockonhustla
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa rockonhustla »

Tomasito napísal:zuzuzu, nestresuj. Ja len, ze tych 60 barov bolo uvedenych ako priklad, pricom bez ohladu na to, ci ide o mixtape, alebo album (z mojho pohladu egal), nezvyknem patrat po tom, kto je uvedeny ako autor podmazu - staci, ze ho spoznam ako prebraty podmaz (v kontexte slov vyssie nic viac, nic menej). Pokial sa pod prebraty podmaz este aj niekto podpise ako autor, a to bez ohladu na to, ci ho kupi na nejakom buybeats.com alebo je dokonca taky "samovrah", ze sa ako autor podpise pod nejaky znamy podmaz ineho autora, to uz je ine kafe. To uz nie je prebraty podmaz, to uz je doslova a do pismena uyebany podmaz.
14. Poď somnou von + Tina (produkcia: Grimaso)
rockonhustla
Light Star
Light Star

GothaR napísal:No hej, v hiphope je uz tak malo kreativity, ze ukradnuty podmaz je skoro na kazdom albume a nikto zo sceny k tomu nepovie kriveho slova, skvela praca.
Niektori povedali.
pingus
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pingus »

Toto som 10 minut hladal pre teba:)
http://www.youtube.com/watch?v=1LBWc7Z5RgA
Tomasito
VIP
VIP

pingus napísal:Toto som 10 minut hladal pre teba:)
http://www.youtube.com/watch?v=1LBWc7Z5RgA
OK, dik, no nejak mi unika suvislost ; ) To predsa nic nemeni na tom, ze ten podmaz je od The Alchemist pre Worst Comes To Worst- Dilated Peoples (album: Expansion Team, 2001), pricom na 60 barov je z 99,9% identicky. // Tamto R&B je novsia vec.
pingus
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pingus »

Tomasito napísal:OK, dik, no nejak mi unika suvislost ; ) To predsa nic nemeni na tom, ze ten podmaz je od The Alchemist pre Worst Comes To Worst- Dilated Peoples (album: Expansion Team, 2001), pricom na 60 barov je z 99,9% identicky. // Tamto R&B je novsia vec.
No ja len ze nielen na slovensku sa preberaju podmazy(mnohy sa tu tym ohanaju). I ked nie uplne ale to hlavne je prebrate (a nemusi to byt mixtejp ale regularny album) :). A vysamplovane je to z pesnicky William Bell - I Forgot To Be Your Lover. Len tolko:)
Tomasito
VIP
VIP

pingus napísal:No ja len ze nielen na slovensku sa preberaju podmazy(mnohy sa tu tym ohanaju).
nj
Tomasito napísal:uz som tu na to niekde nepriamo poukazoval na priklade 60 barov, co je podmaz od Dilated peoples - worst comes to worst, no na rovnake veci by sa dalo poukazat aj pri KF etc. Preberanie beatov je zial pomerne bezna vec nie len na SVK, vela veci sa oficialne nakupuje- napr. vo Wien je jeden kseft- a nasledne sa do toho robia upravy- v tom lepsom pripade.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

neviete pls či neni nový album Akon?alebo má vyjsť nejaký...
lebo niekto mi niečo spomínal ale neviem či je to pravda :?:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Opak napísal:...
vies pouzivat tu neskutocne komplikovanu masinu pomocou ktorej si napisal tento zmysluplny post ? ...
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

dokonca lepšie ako ty
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Akon - rovnako otravne pedofilny hlas ako fifty in da club...my inteligentni pozname google a wikipediu a vieme si najst http://en.wikipedia.org/wiki/Akon_discography
vdaka bohu ze nic nove nie je ohlasene (zial iba zatial)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

mirak2 napísal:Akon - rovnako otravne pedofilny hlas ako fifty in da club...my inteligentni pozname google a wikipediu a vieme si najst http://en.wikipedia.org/wiki/Akon_discography
vdaka bohu ze nic nove nie je ohlasene (zial iba zatial)
Kua , necakal som ze v niecom budem s tebou suhlasit ... akona nemam rad tak isto ako fiftiho :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Fettes Brot
Mam doma ich originalne cedlo :P su fajn
rockonhustla
Light Star
Light Star

miky diss, urcite lepsi ako trapni h16 ti nikdy taky diss nedaju

p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Miky sa strapnil na celej ciare. H16 ako nemusim nejako extra tiez, ale to, co Maus predviedol bolo trapne. Nadavat do rodiny - naco? A obuvat sa do MR? Ved im nesiaha ani po clenky. Ho upracu par slovami. Kazdopadne sa tesim, ako to cele bude pokracovat.
Napísať odpoveď