Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

ta rapublika zevraj vyjde az v january (zdroj warforum)

moosha: od cistychova som cakal viac. Keby sa cely album niesol v style tracku posledny doberman, prichazda (poslednych 17 sekund), odchazda; bol by som si to urcite kupil. :?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Golden Touch je release roka pre mna. :) Ani jedna skladba tam nie je zla.
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

p4ra - Golden Touch je výborný

Ale mňa zabila dnes najmä táto vec : Kery James ft. Anissa Stili -Symphonie damour

Nenarazil som na to skôr asi preto, že som nevidel taxi4 :X A takisto je kvalita : Psy 4 De La Rime - Les Cites Dor (2008 )
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

moosha napísal:No Čisty dal vonka album :). Mam ho uz doma, tento horuci material, no mam asi 8 minut do odchodu a pocuvam intro. Tak uzivajte, na Lamcach je zopar mirrorov.
Najprv som sa donho nevedel tak dokonale vzit. Asi po tretom vypocuti ma beru niektore beaty take ako keby latinske (Bouge) pripadne nejake tie veci co ma so spevackami nahrate. Takisto chvalim aj jeho typicke veci ako je Posledny doberman, Az casom, Tazka vaha. U mna to ma 8,5/10.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

cistychov je strasný, cistý prepadak roka... dalsi dokaz toho ze uz to neni tak jak to ma byt.
darebak
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa darebak »

Digital napísal:cistychov je strasný, cistý prepadak roka... dalsi dokaz toho ze uz to neni tak jak to ma byt.
to si myslis len ty je to tvoj nazor. asi mu nerozumies preto to je prepadak 8)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

darebak napísal:to si myslis len ty je to tvoj nazor. asi mu nerozumies preto to je prepadak 8)
Porovnaj si veci ktore robil volakedy s tymi terajsimi.. pokial teda poznas jeho stare veci. Podmazy otras , party , intonacia uplna zmena , flow-cistá opicáren po vsetkych tychto novych raperoch ci uz nasich alebo zahranicných.Sorry ale je to o hovne
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Digital napísal:Porovnaj si veci ktore robil volakedy s tymi terajsimi..
ale to je vyvoj, nehovorim ze sa to ubera spravnym smerom, ale keby to ostalo na urovni prveho a mozno aj druheho NS, tiez by to nebolo najlepsie
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Tak po stiahnuti si Golden Touch a naslednom vypocuti, som si povedal ze za tych 340SKK to stoji. Na lamcach moj FLAC rip kto by chcel.
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

pozerava niekto dubcnn.com? davnejšie tam bolo že ice cube bude s scarfaceom a nas-om robit album...už pracuju na tom? kedy to asi vyjde?

dalšie som čital že The Game ma urobiť ešte jeden album na počesť N.W.A(booože moja naj skupina :P :P :P ) že tam ma prizvať Ice cuba, mc rena, dr.dreho, dj yellu a eazyho hlas ma byť digitalne upraveny...čo je na tom pravdy?
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

No ked budem album na pocest Niggaz With Attitude kde bude Dre a EazyE tak to moze byt dobre... len ten Game :roll: :roll: ...
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

ved game vyznava NWA čiže to bude poho...len neviem či to ma byt remake starych hitov alebo urobia uplne nove kde bude aj game( v tom pripade sa tam moc nehodi)...v kazdom pade ncham sa prekvapit
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

makaveli napísal:ale to je vyvoj, nehovorim ze sa to ubera spravnym smerom, ale keby to ostalo na urovni prveho a mozno aj druheho NS, tiez by to nebolo najlepsie
No lenze sú tu aj skupiny ktoré sa uberaju spravnym smerom. A tá kvalita je na uplne inej urovni , odvazim sa povedat ze na 100x lepšej urovni.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Digital napísal:No lenze sú tu aj skupiny ktoré sa uberaju spravnym smerom. A tá kvalita je na uplne inej urovni , odvazim sa povedat ze na 100x lepšej urovni.
To by ma zaujimalo ktore skupiny konkretne. Myslim, ze Cisty patri medzi spicku u nas a odsudzovat ho za to, ze dal do toho albumu kus toho co zaziva...? Chces pocuvat politicke, ulicne rapy? Pozri sa po nekomercnych skupinach, kazdy si tym musi prejst. Toto je vyvoj...
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

tak som si stiahol golden touch, celkom paradny album, wicha nejako moc nepocuvam, ale dobre to je spravene...

co sa tyka cisteho - hmm, dost odpad pre mna, nejak nic sa mi tam nepaci... az na song "kazdy do ma pozna" :wink:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

yazoo napísal:To by ma zaujimalo ktore skupiny konkretne. Myslim, ze Cisty patri medzi spicku u nas a odsudzovat ho za to, ze dal do toho albumu kus toho co zaziva...? Chces pocuvat politicke, ulicne rapy? Pozri sa po nekomercnych skupinach, kazdy si tym musi prejst. Toto je vyvoj...
tak konkrétne zlá strava napríklad alebo projekt pakt aj ked ten nieje az taky známy ale je to tiez na ten styl.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

No takže u mňa Cistychov nič moc..slabý album pre mňa..páčia sa mi akurát songy - "V tom viac!, Už nemám Tebou sny, Premena..neviem či je to preto že to vystihuje moju momentálnu situáciu alebo čo..ale okrem tychto songov pre mňa nepočuvateľné...
Naopak Golden Touch..o Wicha som sa nikdy nejak nezaujmal ale toto čo dal von je proste pecka :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No po dlhej dobe sem prispievam a dokonca sa nechcem ani s nikym hadat :)
Len som dnes cistou nahodou narazil na pesnicku H16 - Stare casy a dost ma zaujala, ziadne vyvysovanie sa nad ostatnych, ziadne urazky, len pohodovy text(tiez aj klip), takto by to malo vyzerat vzdy :)
rockonhustla
Light Star
Light Star

Damelo

Príspevok od používateľa rockonhustla »

Podla mna Cisty ma album roka (SK samozrejme), jediny u nas sa niekde posuva a nerobi to iste(cliche texty, podmazy), okrem asi 2 podmazov nemam co albumu vytknut, pacia sa mi tam party tracky, klasicke rap veci aj reggaetony ktore album spestrili. Tiež tam má dosť zaujímavych hostí. Konecne vysiel nejaky slovensky album, ktory si pustim viac ako 10 krat, dalsi tiez asi tak skore nevyjde.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Digital napísal:tak konkrétne zlá strava napríklad alebo projekt pakt aj ked ten nieje az taky známy ale je to tiez na ten styl.
Priznavam, celkom sa to da. Ale na to, ze su na scene uz nejaku dobu dokopy nic nedokazali. Netvrdim teraz, ze komercny rep je najlepsi, ale skupiny ktore sa uberaju dobrym smerom ako hovoris, by mali zaznamenat nejaky progress, ten ja bohuzial nevidim.

rockonhustla: Presne ako hovoris.

GothaR: Videl som uz davnejsie ten klip, no pride mi na nich stale nieco umele. :?
Napísať odpoveď