moosha: od cistychova som cakal viac. Keby sa cely album niesol v style tracku posledny doberman, prichazda (poslednych 17 sekund), odchazda; bol by som si to urcite kupil.
Hip-Hop - umelci a ich tvorba
Najprv som sa donho nevedel tak dokonale vzit. Asi po tretom vypocuti ma beru niektore beaty take ako keby latinske (Bouge) pripadne nejake tie veci co ma so spevackami nahrate. Takisto chvalim aj jeho typicke veci ako je Posledny doberman, Az casom, Tazka vaha. U mna to ma 8,5/10.moosha napísal:No Čisty dal vonka album. Mam ho uz doma, tento horuci material, no mam asi 8 minut do odchodu a pocuvam intro. Tak uzivajte, na Lamcach je zopar mirrorov.
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Porovnaj si veci ktore robil volakedy s tymi terajsimi.. pokial teda poznas jeho stare veci. Podmazy otras , party , intonacia uplna zmena , flow-cistá opicáren po vsetkych tychto novych raperoch ci uz nasich alebo zahranicných.Sorry ale je to o hovnedarebak napísal:to si myslis len ty je to tvoj nazor. asi mu nerozumies preto to je prepadak
-
tonek
Darca
pozerava niekto dubcnn.com? davnejšie tam bolo že ice cube bude s scarfaceom a nas-om robit album...už pracuju na tom? kedy to asi vyjde?
dalšie som čital že The Game ma urobiť ešte jeden album na počesť N.W.A(booože moja naj skupina
) že tam ma prizvať Ice cuba, mc rena, dr.dreho, dj yellu a eazyho hlas ma byť digitalne upraveny...čo je na tom pravdy?
dalšie som čital že The Game ma urobiť ešte jeden album na počesť N.W.A(booože moja naj skupina
-
Digital
Guru
No lenze sú tu aj skupiny ktoré sa uberaju spravnym smerom. A tá kvalita je na uplne inej urovni , odvazim sa povedat ze na 100x lepšej urovni.makaveli napísal:ale to je vyvoj, nehovorim ze sa to ubera spravnym smerom, ale keby to ostalo na urovni prveho a mozno aj druheho NS, tiez by to nebolo najlepsie
To by ma zaujimalo ktore skupiny konkretne. Myslim, ze Cisty patri medzi spicku u nas a odsudzovat ho za to, ze dal do toho albumu kus toho co zaziva...? Chces pocuvat politicke, ulicne rapy? Pozri sa po nekomercnych skupinach, kazdy si tym musi prejst. Toto je vyvoj...Digital napísal:No lenze sú tu aj skupiny ktoré sa uberaju spravnym smerom. A tá kvalita je na uplne inej urovni , odvazim sa povedat ze na 100x lepšej urovni.
-
Digital
Guru
tak konkrétne zlá strava napríklad alebo projekt pakt aj ked ten nieje az taky známy ale je to tiez na ten styl.yazoo napísal:To by ma zaujimalo ktore skupiny konkretne. Myslim, ze Cisty patri medzi spicku u nas a odsudzovat ho za to, ze dal do toho albumu kus toho co zaziva...? Chces pocuvat politicke, ulicne rapy? Pozri sa po nekomercnych skupinach, kazdy si tym musi prejst. Toto je vyvoj...
No takže u mňa Cistychov nič moc..slabý album pre mňa..páčia sa mi akurát songy - "V tom viac!, Už nemám Tebou sny, Premena..neviem či je to preto že to vystihuje moju momentálnu situáciu alebo čo..ale okrem tychto songov pre mňa nepočuvateľné...
Naopak Golden Touch..o Wicha som sa nikdy nejak nezaujmal ale toto čo dal von je proste pecka
Naopak Golden Touch..o Wicha som sa nikdy nejak nezaujmal ale toto čo dal von je proste pecka
No po dlhej dobe sem prispievam a dokonca sa nechcem ani s nikym hadat 
Len som dnes cistou nahodou narazil na pesnicku H16 - Stare casy a dost ma zaujala, ziadne vyvysovanie sa nad ostatnych, ziadne urazky, len pohodovy text(tiez aj klip), takto by to malo vyzerat vzdy
Len som dnes cistou nahodou narazil na pesnicku H16 - Stare casy a dost ma zaujala, ziadne vyvysovanie sa nad ostatnych, ziadne urazky, len pohodovy text(tiez aj klip), takto by to malo vyzerat vzdy
-
rockonhustla
Light Star
Damelo
Podla mna Cisty ma album roka (SK samozrejme), jediny u nas sa niekde posuva a nerobi to iste(cliche texty, podmazy), okrem asi 2 podmazov nemam co albumu vytknut, pacia sa mi tam party tracky, klasicke rap veci aj reggaetony ktore album spestrili. Tiež tam má dosť zaujímavych hostí. Konecne vysiel nejaky slovensky album, ktory si pustim viac ako 10 krat, dalsi tiez asi tak skore nevyjde.
Priznavam, celkom sa to da. Ale na to, ze su na scene uz nejaku dobu dokopy nic nedokazali. Netvrdim teraz, ze komercny rep je najlepsi, ale skupiny ktore sa uberaju dobrym smerom ako hovoris, by mali zaznamenat nejaky progress, ten ja bohuzial nevidim.Digital napísal:tak konkrétne zlá strava napríklad alebo projekt pakt aj ked ten nieje az taky známy ale je to tiez na ten styl.
rockonhustla: Presne ako hovoris.
GothaR: Videl som uz davnejsie ten klip, no pride mi na nich stale nieco umele.