no a?stale tomu nechapes?sloboda,ziadne sutazenie proste vnimas hudbu a skaces,blaznis sa.co sa tyka toho drgania a sacania.niekto to opise ako ty ja zase opisem hipopovy tanec ako bezprizorne vrtenie sa,vykrucanie,ohybanie sa.nevidim tam nic osobne ani ziadnu volnost.kombinacia predpisanych krokov a pohybov bez ohladu na skladbu.oraganizovana nudap4ra napísal:Tak mi prosim objasni nieco o tom pogu. Preco to nie je prezentovane, ako tanec, kt. je uznavany? Preco v tom nie su ziadne sutaze? Preco sa nekonaju ziadne svetozname workshopy? Myslim, ze odpoved je celkom jasna. Jednoducho to tanec nie je a tancom sa to nazvat neda.
Obchytkavanie? LOL. Narazal som na to, ze tanec je omnoho osobnejsi pre oboch a uziju si ho obaja viac, akoby mali do seba strkat a hadzat sa jeden o druheho. To, co robi SDA su roky driny. Kdezto pri pogu netreba driet ani minutu, ved do kruhu sa hadzat, sacat, drgat a stuchat vie hadam aj 5 6 rocnych deti.
a ked spominas take sladakove tancovanie.v tom sa robia nejake sutaze??lebo ja som jakziv nevidel laciho stikea ako predvadza nejake osobnejsie tanecky
k tomu uznavaniu ako tanca.myslis ze to nejakeho metlaka,punkaca,HC,skamana,skina,... trapi??