Hip-Hop - všeobecne

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

nic ja ameriku moc nemusim.. nakolko nebudem rozumet tym zlozitejsim frazam.. hip hop pocuvam preto aby som mal s cim nakrmit svoje svedomie a svoje usi a ne svoje ego a ze jaky som ganster.. ako to robi 70% posluchacov hip hopu..50cent je presne ako rytmus na slovensku len tu je ta scena este v plenkach..dissov je malo..malo kvality vela kvantity..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Problem je taktiez, ze je modne nenavidiet 50 Cent-a. Presne to bolo vidiet na Toto Je Hip Hop napriklad. Deticky fuckuju pred podiom 50 Cent-a, ale nohavice na sebe G-Unit, capice G-Unit, v autach im hra 50 Cent. Fuck haters.

Cele toto podme nenavidiet 50 Cent-a a Rytmus-a, lebo to robia vsetci je take trapne, az to boli. Verim, ze 90% deticiek, ani netusi, co je v textoch G-Unit alebo 50 Cent-a, ci nebodaj Wu-Tang Clan-u alebo The Game-a, ale hlavne, ze nenavidi, lebo vsak co, robia to ostatni, robi to zopar ludi v Amerike.

Trapne, az je to smiesne. :hehe:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

p4ra napísal:Problem je taktiez, ze je modne nenavidiet 50 Cent-a. Presne to bolo vidiet na Toto Je Hip Hop napriklad. Deticky fuckuju pred podiom 50 Cent-a, ale nohavice na sebe G-Unit, capice G-Unit, v autach im hra 50 Cent. Fuck haters.
jjjj , toto sme videli na totojehiphop festivale :D tý istý budú stáť na Lloyda a budu kričat Fuck G-Unot :D:D

No a k tomu fiftimu , pozeral som na mtv NAS-ov preslov k 50 centovi a hovoril nieco v tom zmysle že nemá svoje texty a ani do produkcie nezakopne ... vraj len inkasuje a predvádza sa .... ja nemám rád fiftyho koli tomu že sa mi absolutne nelúbi jeho hudba , nie koli tomu že je to v mode alebo že ho nemá rad nas alebo fat joe .. proste mi nesadla .. ale film sa mi lubil :)
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

heh 50cent mi pripada jak ten tipek v gta sa ten log oc alebo ako sa vola co najprv umyval podlahy v supermarkete a potom bol slavny raper lebo ukradol nekomu knihu versov :D
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Odporúčam nový Termanology-ov album
Termanology-Hood_Politics
Produkcia od premiera, skvelý hostia...

Kedze tu na Slovensku sa dá ťažko kupiť album , tak ho podporte stiahnutým aspon :P
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

p4ra napísal:Cele toto podme nenavidiet 50 Cent-a a Rytmus-a, lebo to robia vsetci
Ja som si už na neho dávno spravil vlastný názor či už na rytmusa alebo 50centa a niesom ovplyvnený inými naopak moje okolie ho skôr vníma pozitívne čo im neberiem.
Ameriku takisto nemusim niesom az taky velky znalec anglictiny aby som uplne vsetko pochopil a cenim si skôr rodnú reč ako škreky kto má väčšiu limuzínu.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nErD. ' z napísal:Ameriku takisto nemusim niesom az taky velky znalec anglictiny aby som uplne vsetko pochopil
Kiezby by boli vsetci taki uprimni. Ja presne preto Ameriku mozem. Pretoze rozumiem 99% textov (nerozumiem fakt len niektorym slangovym veciam, co je pochopitelne).
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

p4ra napísal:50 Cent je stale kral. Takisto, ako tu budete nadavat na Rytmusa a Kontrafakt, takisto budete na 50 Centa. :) Nic to ale nezmeni na tom, ze predava najviac, ma dobre albumy, dobru muziku. A tiez bol gangstrom, ako vsetci ostatni. So fuck off haters. Mam ta rad Digital, to vies, ale 50 je pre mna OK.

;)
50cent je super , zazil si toho vela a moze o tom rapovat kolko chce , ale myslim si ze kral raperov ostane navzdy 2pac
kubodinho
Professional
Professional

p4ra napísal:Kiezby by boli vsetci taki uprimni. Ja presne preto Ameriku mozem. Pretoze rozumiem 99% textov (nerozumiem fakt len niektorym slangovym veciam, co je pochopitelne).
ja tiez ked sa zapocuvam rozumiem a ked nie tak si prelozim text americky rap je uzastna vec je to ten pravy rap ostatne su len niake slabsie odvari podla mna
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

matko888 napísal:50cent je super , zazil si toho vela a moze o tom rapovat kolko chce , ale myslim si ze kral raperov ostane navzdy 2pac
Králi raperov navždy ostanú tý ktorý ho dá sa povedať založili :wink: ... 2pac bol len raper ako každý iný a slávu si získal dá sa povedať smrťou... samozrejme že bol jeden s najlepších , ale najlepší určite nebol.
kubodinho
Professional
Professional

Digital napísal:Králi raperov navždy ostanú tý ktorý ho dá sa povedať založili :wink: ... 2pac bol len raper ako každý iný a slávu si získal dá sa povedať smrťou... samozrejme že bol jeden s najlepších , ale najlepší určite nebol.
to je len moj nazor , mne sa paci jeho styl ja mam oblubenych tychto raperov : 2pac , 50 cent , eminem , ludacris aj ostatnych ako the game , petey pablo , busta rhymes , dr.dre, DMX su super. a milujem neni to tak cisto raper ale je super : P.Diddy
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

Presne to bolo vidiet na Toto Je Hip Hop napriklad. Deticky fuckuju pred podiom 50 Cent-a, ale nohavice na sebe G-Unit, capice G-Unit, v autach im hra 50 Cent. Fuck haters.
jj to bolo fakt trapne. Najlepsie bolo jak on tam hovoril o svojom zivote alebo co a hovori ze and i joined organization called a publikum malo doplnit ze g unit a stale im to nemohlo dojst a ale 5x dookola hovorili g unot :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ad 2pac. Myslim si, ze Digital to nesmierne trafil. 2pac bol nepochybne jeden velmi kvalitny raper, kt. mal vybornu lyriku a dobry beat, ale viac mu na jeho slave pridala smrt, ako jeho samotna hudba. Taktiez je to aj s Biggym. Tym, ze si ich zidealizujeme, ako komunita sa pre nas stavaju kralmi. Ale dovolim si tvrdit, ze dodnes je omnoho viac raperov, s omnoho lepsou, tvrdsou a kvalitnejsou lyrikou, ako mali 2pac alebo Biggy.
kubodinho
Professional
Professional

p4ra napísal:Ad 2pac. Myslim si, ze Digital to nesmierne trafil. 2pac bol nepochybne jeden velmi kvalitny raper, kt. mal vybornu lyriku a dobry beat, ale viac mu na jeho slave pridala smrt, ako jeho samotna hudba. Taktiez je to aj s Biggym. Tym, ze si ich zidealizujeme, ako komunita sa pre nas stavaju kralmi. Ale dovolim si tvrdit, ze dodnes je omnoho viac raperov, s omnoho lepsou, tvrdsou a kvalitnejsou lyrikou, ako mali 2pac alebo Biggy.
ved jasne moze byt , to je len moj nazor ze sa mi strasne paci . inak raperi mali vacsinou tazky zivot, nie vacsinou ale vzdy. gangy , drogy a tak . aj preto ich stale tolko umiera
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

p4ra a ktory ? daj aspom 6 nech si stiahnem
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

R1k1nko napísal:p4ra a ktory ? daj aspom 6 nech si stiahnem
Tak neni som p4ra :D ale tak skús stých staršich KRSone , Rakim , Guru , Dead Prez ... alebo si nalistuj dozadšie veci ktore som postoval .. myslim že týto raperi su omnoho kvalitnejší textami, flowom , producentami , ako 2pac alebo Biggie, big L , pun
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

KRS-One - The MC

Jasna klasika! :) Digital vie, o com hovorim.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:KRS-One - The MC

Jasna klasika! :) Digital vie, o com hovorim.
You :) na krs-a sa neda povedat ani krive slovo... nie nadarmo je prezivany tatko hiphopu... ved bol medzi prvymi 3-4 skupinamy ktorym vyslo s huby niečo ako rap...

(KRS-One - The MC samozrejme)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

p4ra napísal:Ad 2pac. Myslim si, ze Digital to nesmierne trafil. 2pac bol nepochybne jeden velmi kvalitny raper, kt. mal vybornu lyriku a dobry beat, ale viac mu na jeho slave pridala smrt, ako jeho samotna hudba. Taktiez je to aj s Biggym. Tym, ze si ich zidealizujeme, ako komunita sa pre nas stavaju kralmi. Ale dovolim si tvrdit, ze dodnes je omnoho viac raperov, s omnoho lepsou, tvrdsou a kvalitnejsou lyrikou, ako mali 2pac alebo Biggy.
nj, to je pravda, ze slavu ziskal najma svojou smrtou (R.I.P), ale mal neuveritelny flow, doteraz ho kazdy den pocuvam (Hit Em Up, Ain´t Mad At Cha, Smoke weed all day, ... uzasne songy).
Digital napísal:You :) na krs-a sa neda povedat ani krive slovo... nie nadarmo je prezivany tatko hiphopu... ved bol medzi prvymi 3-4 skupinamy ktorym vyslo s huby niečo ako rap...

(KRS-One - The MC samozrejme)
doteraz som onom ani nepocul :lol: ale kvalitka.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

sirmisoturbo napísal:doteraz som onom ani nepocul :lol: ale kvalitka.
Ako som už spomínal , tý ozajstný ostali zatratený lebo dosla velka komercia a novy raperi chcu velke zarobky tak media prekryli vsetko dobré... aj ked dobre veci sa najdu aj cil u novackov ale malokedy..

Síce KRS je celosvetovo známy ale mladsia generacia sa uz nezaujma o to , kto dostal rap hore..
Napísať odpoveď