Hip-Hop - všeobecne

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

p4ra napísal:Tak mi prosim objasni nieco o tom pogu. Preco to nie je prezentovane, ako tanec, kt. je uznavany? Preco v tom nie su ziadne sutaze? Preco sa nekonaju ziadne svetozname workshopy? Myslim, ze odpoved je celkom jasna. Jednoducho to tanec nie je a tancom sa to nazvat neda.

Obchytkavanie? LOL. Narazal som na to, ze tanec je omnoho osobnejsi pre oboch a uziju si ho obaja viac, akoby mali do seba strkat a hadzat sa jeden o druheho. To, co robi SDA su roky driny. Kdezto pri pogu netreba driet ani minutu, ved do kruhu sa hadzat, sacat, drgat a stuchat vie hadam aj 5 6 rocnych deti.
no a?stale tomu nechapes?sloboda,ziadne sutazenie proste vnimas hudbu a skaces,blaznis sa.co sa tyka toho drgania a sacania.niekto to opise ako ty ja zase opisem hipopovy tanec ako bezprizorne vrtenie sa,vykrucanie,ohybanie sa.nevidim tam nic osobne ani ziadnu volnost.kombinacia predpisanych krokov a pohybov bez ohladu na skladbu.oraganizovana nuda

a ked spominas take sladakove tancovanie.v tom sa robia nejake sutaze??lebo ja som jakziv nevidel laciho stikea ako predvadza nejake osobnejsie tanecky

k tomu uznavaniu ako tanca.myslis ze to nejakeho metlaka,punkaca,HC,skamana,skina,... trapi??
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

sutaze v pogu :lol: :lol: :lol: kto odide so silnejsim otrasom mozgu :lol: ja som to pogo nadhodil ako vtip, nie aby ste sa tuna hadali o karovinach...

keby som chcel byt hnusny tak poviem ze hiphop danceri zakryvaju tancom epilepticke zachvaty :lol: ale maju moj respekt lebo ja sa do hudby hybat teda neviem (preto vymysleli pogo)

watch this:
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

pinacolada napísal:a ked spominas take sladakove tancovanie.v tom sa robia nejake sutaze??lebo ja som jakziv nevidel laciho stikea ako predvadza nejake osobnejsie tanecky
Verim, ze ty si videl tancovat Laciho Strike velmi vela krat...
A k tomu pogu... urcite to nie je tanec, je to len poskakovanie do rytmu a strkanie sa, asi take ako kyvanie rukov pri hip hope. A ne da sa ani nahodou porovnavat s tymi videami, ktore tu boli postnute. A tu mas nejaky freestyle dance: to nie je ziadna kombinacia predpisanych bla bla bla...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

mirak2 napísal: watch this:
Tak toto je podla mna scenicky tanec a nie hip hop.
piton napísal: A tu mas nejaky freestyle dance: to nie je ziadna kombinacia predpisanych bla bla bla...
A toto je zase co?? To je hrozne. Sediet na zemi a trepat nohami vie kazdy epileptik a fetak. To co mali byt asi freezy mi pripadalo ako ked sa niekto uci robit stojku a este mu to velmi nejde- na sekundu sa vysvihne na ruky, skruti sa do cudneho tvaru a potom spadne. Presne to co predviedli oni.

Ak chcete vidiet fakt dobry skill v podobnom tanci a floreios radsej sa dajte an capoeiru

(toto vidko treba pozriet do konca aby ste pochopili preco som ho postol)
Vacsina capoeirstov co poznam su podstatne lepsi "breakeri" ako hip hopova obec.

Edit1: Zabudol som na pogo. Podla man je to tanec a da sa pri nom paradne vyblbnut. To, ze sa v nom nekonaju sutaze neznamena NIC! Je to o volnosti a nie o sutazeni. Tak ako parkour. Niesu v nom sutaze a aj tak je uznavany ako sport. Parkouristi dokonca sutazit nechce a zakladajuci (Belle+Yamakasi) proklamuju, ze nikto nieje lepsi prakourista ako ten druhy a sutaze nechcu. Rovnako "free" je aj pogo.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

axXis, hrozne? LOL synak. By si musel trenovat 5 rokov minimalne a aj tak by si z toho dal tak 10%, mozno.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:axXis, hrozne? LOL synak. By si musel trenovat 5 rokov minimalne a aj tak by si z toho dal tak 10%, mozno.
Fakt hej? Trenujem dva roky (zacinal som s parkourom, teraz capoeira) a ovladam aj narocnejsie veci. Nemyslim si, ze pani na tom vidku boli nejaky uber. Videl som kopu lepsich a jedneho chalana (nemozem si spomenut na meno, ale videl som ho na Pro-X), ktory trenoval taktiez dva roky a nechytaju sa nanho vobec.

Edit: aha nasiel som

Eugene Tunaya
enďžoj (ak rozumies po anglicky vypocuj si kolko cvici)
PWNED
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

axXis napísal:A toto je zase co?? To je hrozne. Sediet na zemi a trepat nohami vie kazdy epileptik a fetak. To co mali byt asi freezy mi pripadalo ako ked sa niekto uci robit stojku a este mu to velmi nejde- na sekundu sa vysvihne na ruky, skruti sa do cudneho tvaru a potom spadne. Presne to co predviedli oni.
Vacsina capoeirstov co poznam su podstatne lepsi "breakeri" ako hip hopova obec.
Fetuješ bud moc Pika alebo si sa taký narodil ... že každý feták... ved by si si zlomil ruku pri tom druhom triku.. Videt ze uz stes siloumocou zhadzovať hiphop tak si vymyslas už veci o epileptikoch ... Fetak a epileptik by dokazal bezchybna "tancovat" skor na to pogo, tam si vlasatý hupkajú a mozu byt hocijaký retardi od Zachvatov po parkinsonovu chorobu.

A Capoera je skor bojové umenie ako tanec ... neviem čo to sem taháš.

Sa už uvedom prosím ťa... chceme ti len dobre :wink:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:Fetuješ bud moc Pika alebo si sa taký narodil ... že každý feták... ved by si si zlomil ruku pri tom druhom triku.. Videt ze uz stes siloumocou zhadzovať hiphop tak si vymyslas už veci o epileptikoch ... Fetak a epileptik by dokazal bezchybna "tancovat" skor na to pogo, tam si vlasatý hupkajú a mozu byt hocijaký retardi od Zachvatov po parkinsonovu chorobu.

Sa už uvedom prosím ťa... chceme ti len dobre :wink:
Nepochopil si. Nenadaval som na break dance ale konkretne na tych na videu, lebo tie ich "freezy" boli priserne a sedienie na zemi s prepletanim nohami tam bolo taktiez.
Porovnaj si to so skillom tohto chlapika:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:Nepochopil si. Nenadaval som na break dance ale konkretne na tych na videu, lebo tie ich "freezy" boli priserne a sedienie na zemi s prepletanim nohami tam bolo taktiez.
Porovnaj si to so skillom tohto chlapika:
Ale si uvedom ze tý chlapci sú amatéri a ucia sa sami , ucí ich ulica.... Toto co sem posielas sú profesionáli čo majú dennodenne aj 2 tréningy a k tomu profesionálnych trénerov a specialne stravovanie atd... Chapes ?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:Ale si uvedom ze tý chlapci sú amatéri a ucia sa sami , ucí ich ulica.... Toto co sem posielas sú profesionáli čo majú dennodenne aj 2 tréningy a k tomu profesionálnych trénerov a specialne stravovanie atd... Chapes ?
Pravdu? Nechapem, vobec nechapem. na Pro-X su LEN AMATERI. Cvicia sami (ulica ich nanestastie necvici, celkovo si myslim, ze ulica nieje schopna niekoho cokolvek naucit), videl si co dokaze ten Eugen? Kazdy profik zacinal sam.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:Pravdu? Nechapem, vobec nechapem. na Pro-X su LEN AMATERI. Cvicia sami (ulica ich nanestastie necvici, celkovo si myslim, ze ulica nieje schopna niekoho cokolvek naucit), videl si co dokaze ten Eugen? Kazdy profik zacinal sam.
JJJ videl som ... ale ja ta nechapem ze ako si to myslel na tých chlapcov ze to dokáze každý feták , kukni sa tam ešte raz...
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

Digital napísal:Lolek dosiel zabrdat....Po prvé nemajú začo nadávať na Slovensko kedže v hiphope sa nesuperia krajiny, vela francuzov ma aj featuringy so slovakmi, a keby aj ano tak už sa otom dávno píše na portaloch... takže ked už nemáš žiadne riadne argumenty tak si aspon odpusť tieto trápne arogantné príspevky okz ? Cmuk
neodpustim si ich a budem tak arogantny ako chcem a kolko chcem.. mame slobodu prejavu !!!
BTW super avtar moc si ma pobavil :D:D hahaha...
B3rET napísal:napisal KEBY... skor tym chcel podla mna vyjadrit ze nevies o com rapuju :roll:
ano toto som myslel, ale ony to nepochopili ... keby ti nadava tak ani o tom nevies :D ale budes kyvat tou hlavou
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

[quote="masino"][/quote]Touto arogantnosťou znižuješ akurat sam seba na dost kritickú úroven... Možno v niektorych očiach antihiphoperov si hrdina :wink:

Thx , sám som ho robil :lol:

A este k tvojmu novému avataru... Beres si do huby HipHoperov .. takze su to neinteligenti s IQ pod 34 ?

-Može byť neinteligent taký človek čo robí choreografie po celom svete ?
-Može byť neinteligent ten kto narapuje soundtrack k celému filmu ?
-Može byť neinteligent ten kto produkuje hudbu raperom 15 rokov a jeho podmazy sa ukazujú v každom tretom filme ?
-Može byť neinteligent niekto kto dokáže breakdance alebo Battle DJing ?
-Može byť neinteligent ten kto robí niečo takéto ? http://www.artattack.sk/steny/steny.htm

jedine ty sa tu prejavujes jak kkt , a sudis nieco ocom absolutne nemáš ani šajn
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

Digital napísal: A este k tvojmu novému avataru... Beres si do huby HipHoperov .. takze su to neinteligenti s IQ pod 34 ?

-Može byť neinteligent taký človek čo robí choreografie po celom svete ?
-Može byť neinteligent ten kto narapuje soundtrack k celému filmu ?
-Može byť neinteligent ten kto produkuje hudbu raperom 15 rokov a jeho podmazy sa ukazujú v každom tretom filme ?
-Može byť neinteligent niekto kto dokáže breakdance alebo Battle DJing ?
-Može byť neinteligent ten kto robí niečo takéto ? http://www.artattack.sk/steny/steny.htm

jedine ty sa tu prejavujes jak kkt , a sudis nieco ocom absolutne nemáš ani šajn
moja odpoved : ano moze... a neni ich malo :D staci?
(som nevedel, ked vie dakto kreslit na steny, tak ze je z neho automaticky inteligent... dobra teoria... mal by si si ju nechat patentovat...)
a vyjadruj sa normalne nie ako retard . cmuk :oops:
mudrejsi ustupi, hiphoper ostane.... :D
pod ponadavaj mi... :D cakam...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Digital, masino, od tohto momentu uvidim len naznak nejakych osobnych invektiv a obaja sa pojdete schladit do basy.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Chcel by som vedet kolkáti tu poznajú/pamatajú big punishera , zanechal po sebe dosť kvalitné albumy a klipy, bohužial aj ženu a deti pretože umrel :(
Big Pun was not only the first Latin solo rapper to go platinum; he was a family man known to his friends as being extremely generous with a great sense of humor.
www.bigpunforever.com

nieco s jeho tvorby:

Klipy:

Big Pun R.I.P
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

vzdy som si myslel ze fat joe je tlsty :D na big pun-a nema :D
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Digital napísal:Chcel by som vedet kolkáti tu poznajú/pamatajú big punishera , zanechal po sebe dosť kvalitné albumy a klipy, bohužial aj ženu a deti pretože umrel :(

Big Pun R.I.P
Jasne, ze pozname a pamatame. Velka skoda, ze uz zomrel... :( Song s Fat Joe-om Twinz je pre mna jeden z najlepsich.
EDIT:
Point napísal:vzdy som si myslel ze fat joe je tlsty :D na big pun-a nema :D
lol...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

DissTracky na Fifty Senta :)

Wu-Tang Clan Who The Fuck Is 50 Cent?

Shyne - For the record

Cam'Ron - "Currtiisss" Curtis

Big Pun - My Turn

Jadakiss ft. Fat Joe -Be easy

Nas - MC Burial

Sheek Louch- Bag 'Em Up

Pojde dole :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

50 Cent je stale kral. Takisto, ako tu budete nadavat na Rytmusa a Kontrafakt, takisto budete na 50 Centa. :) Nic to ale nezmeni na tom, ze predava najviac, ma dobre albumy, dobru muziku. A tiez bol gangstrom, ako vsetci ostatni. So fuck off haters. Mam ta rad Digital, to vies, ale 50 je pre mna OK.

;)
Napísať odpoveď