Hip-Hop - všeobecne
nic ja ameriku moc nemusim.. nakolko nebudem rozumet tym zlozitejsim frazam.. hip hop pocuvam preto aby som mal s cim nakrmit svoje svedomie a svoje usi a ne svoje ego a ze jaky som ganster.. ako to robi 70% posluchacov hip hopu..50cent je presne ako rytmus na slovensku len tu je ta scena este v plenkach..dissov je malo..malo kvality vela kvantity..
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Problem je taktiez, ze je modne nenavidiet 50 Cent-a. Presne to bolo vidiet na Toto Je Hip Hop napriklad. Deticky fuckuju pred podiom 50 Cent-a, ale nohavice na sebe G-Unit, capice G-Unit, v autach im hra 50 Cent. Fuck haters.
Cele toto podme nenavidiet 50 Cent-a a Rytmus-a, lebo to robia vsetci je take trapne, az to boli. Verim, ze 90% deticiek, ani netusi, co je v textoch G-Unit alebo 50 Cent-a, ci nebodaj Wu-Tang Clan-u alebo The Game-a, ale hlavne, ze nenavidi, lebo vsak co, robia to ostatni, robi to zopar ludi v Amerike.
Trapne, az je to smiesne.
Cele toto podme nenavidiet 50 Cent-a a Rytmus-a, lebo to robia vsetci je take trapne, az to boli. Verim, ze 90% deticiek, ani netusi, co je v textoch G-Unit alebo 50 Cent-a, ci nebodaj Wu-Tang Clan-u alebo The Game-a, ale hlavne, ze nenavidi, lebo vsak co, robia to ostatni, robi to zopar ludi v Amerike.
Trapne, az je to smiesne.
-
Digital
Guru
jjjj , toto sme videli na totojehiphop festivalep4ra napísal:Problem je taktiez, ze je modne nenavidiet 50 Cent-a. Presne to bolo vidiet na Toto Je Hip Hop napriklad. Deticky fuckuju pred podiom 50 Cent-a, ale nohavice na sebe G-Unit, capice G-Unit, v autach im hra 50 Cent. Fuck haters.
No a k tomu fiftimu , pozeral som na mtv NAS-ov preslov k 50 centovi a hovoril nieco v tom zmysle že nemá svoje texty a ani do produkcie nezakopne ... vraj len inkasuje a predvádza sa .... ja nemám rád fiftyho koli tomu že sa mi absolutne nelúbi jeho hudba , nie koli tomu že je to v mode alebo že ho nemá rad nas alebo fat joe .. proste mi nesadla .. ale film sa mi lubil
-
nErD. ' z
Medium Star
Ja som si už na neho dávno spravil vlastný názor či už na rytmusa alebo 50centa a niesom ovplyvnený inými naopak moje okolie ho skôr vníma pozitívne čo im neberiem.p4ra napísal:Cele toto podme nenavidiet 50 Cent-a a Rytmus-a, lebo to robia vsetci
Ameriku takisto nemusim niesom az taky velky znalec anglictiny aby som uplne vsetko pochopil a cenim si skôr rodnú reč ako škreky kto má väčšiu limuzínu.
50cent je super , zazil si toho vela a moze o tom rapovat kolko chce , ale myslim si ze kral raperov ostane navzdy 2pacp4ra napísal:50 Cent je stale kral. Takisto, ako tu budete nadavat na Rytmusa a Kontrafakt, takisto budete na 50 Centa.Nic to ale nezmeni na tom, ze predava najviac, ma dobre albumy, dobru muziku. A tiez bol gangstrom, ako vsetci ostatni. So fuck off haters. Mam ta rad Digital, to vies, ale 50 je pre mna OK.
ja tiez ked sa zapocuvam rozumiem a ked nie tak si prelozim text americky rap je uzastna vec je to ten pravy rap ostatne su len niake slabsie odvari podla mnap4ra napísal:Kiezby by boli vsetci taki uprimni. Ja presne preto Ameriku mozem. Pretoze rozumiem 99% textov (nerozumiem fakt len niektorym slangovym veciam, co je pochopitelne).
-
Digital
Guru
Králi raperov navždy ostanú tý ktorý ho dá sa povedať založilimatko888 napísal:50cent je super , zazil si toho vela a moze o tom rapovat kolko chce , ale myslim si ze kral raperov ostane navzdy 2pac
to je len moj nazor , mne sa paci jeho styl ja mam oblubenych tychto raperov : 2pac , 50 cent , eminem , ludacris aj ostatnych ako the game , petey pablo , busta rhymes , dr.dre, DMX su super. a milujem neni to tak cisto raper ale je super : P.DiddyDigital napísal:Králi raperov navždy ostanú tý ktorý ho dá sa povedať založili... 2pac bol len raper ako každý iný a slávu si získal dá sa povedať smrťou... samozrejme že bol jeden s najlepších , ale najlepší určite nebol.
jj to bolo fakt trapne. Najlepsie bolo jak on tam hovoril o svojom zivote alebo co a hovori ze and i joined organization called a publikum malo doplnit ze g unit a stale im to nemohlo dojst a ale 5x dookola hovorili g unotPresne to bolo vidiet na Toto Je Hip Hop napriklad. Deticky fuckuju pred podiom 50 Cent-a, ale nohavice na sebe G-Unit, capice G-Unit, v autach im hra 50 Cent. Fuck haters.
-
p4ra
Redeemer
Ad 2pac. Myslim si, ze Digital to nesmierne trafil. 2pac bol nepochybne jeden velmi kvalitny raper, kt. mal vybornu lyriku a dobry beat, ale viac mu na jeho slave pridala smrt, ako jeho samotna hudba. Taktiez je to aj s Biggym. Tym, ze si ich zidealizujeme, ako komunita sa pre nas stavaju kralmi. Ale dovolim si tvrdit, ze dodnes je omnoho viac raperov, s omnoho lepsou, tvrdsou a kvalitnejsou lyrikou, ako mali 2pac alebo Biggy.
ved jasne moze byt , to je len moj nazor ze sa mi strasne paci . inak raperi mali vacsinou tazky zivot, nie vacsinou ale vzdy. gangy , drogy a tak . aj preto ich stale tolko umierap4ra napísal:Ad 2pac. Myslim si, ze Digital to nesmierne trafil. 2pac bol nepochybne jeden velmi kvalitny raper, kt. mal vybornu lyriku a dobry beat, ale viac mu na jeho slave pridala smrt, ako jeho samotna hudba. Taktiez je to aj s Biggym. Tym, ze si ich zidealizujeme, ako komunita sa pre nas stavaju kralmi. Ale dovolim si tvrdit, ze dodnes je omnoho viac raperov, s omnoho lepsou, tvrdsou a kvalitnejsou lyrikou, ako mali 2pac alebo Biggy.
-
Digital
Guru
Tak neni som p4raR1k1nko napísal:p4ra a ktory ? daj aspom 6 nech si stiahnem
nj, to je pravda, ze slavu ziskal najma svojou smrtou (R.I.P), ale mal neuveritelny flow, doteraz ho kazdy den pocuvam (Hit Em Up, Ain´t Mad At Cha, Smoke weed all day, ... uzasne songy).p4ra napísal:Ad 2pac. Myslim si, ze Digital to nesmierne trafil. 2pac bol nepochybne jeden velmi kvalitny raper, kt. mal vybornu lyriku a dobry beat, ale viac mu na jeho slave pridala smrt, ako jeho samotna hudba. Taktiez je to aj s Biggym. Tym, ze si ich zidealizujeme, ako komunita sa pre nas stavaju kralmi. Ale dovolim si tvrdit, ze dodnes je omnoho viac raperov, s omnoho lepsou, tvrdsou a kvalitnejsou lyrikou, ako mali 2pac alebo Biggy.
doteraz som onom ani nepoculDigital napísal:Youna krs-a sa neda povedat ani krive slovo... nie nadarmo je prezivany tatko hiphopu... ved bol medzi prvymi 3-4 skupinamy ktorym vyslo s huby niečo ako rap...
(KRS-One - The MC samozrejme)
-
Digital
Guru
Ako som už spomínal , tý ozajstný ostali zatratený lebo dosla velka komercia a novy raperi chcu velke zarobky tak media prekryli vsetko dobré... aj ked dobre veci sa najdu aj cil u novackov ale malokedy..sirmisoturbo napísal:doteraz som onom ani nepoculale kvalitka.
Síce KRS je celosvetovo známy ale mladsia generacia sa uz nezaujma o to , kto dostal rap hore..