HockeyArena Slovenska Hra

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
noldor
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa noldor »

chcem postupit do play-off. tag som si kupil noveho brakara. ma 32 rokov, 77 branka, za 15,7 miliona. dnes bude mat 1. zapas-priatelak. bola to dobra kupa?liga IX.48, team 9. v tabulke.
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

noldor napísal:chcem postupit do play-off. tag som si kupil noveho brakara. ma 32 rokov, 77 branka, za 15,7 miliona. dnes bude mat 1. zapas-priatelak. bola to dobra kupa?liga IX.48, team 9. v tabulke.
no je dost stary :) ale ak ma este niaky potencial a rychlost aspon nad 25 tak mozno este nieco chyti.....ja by som za neho 15mil. urcite nedal :wink:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

JohnFrusciante napísal:IX.145 a vobec to neviem hrat ale ci pana ma to fest taha. sa nemozem odtrhnut od toho
cosi aj ja som v tej lige :D team Spitifire K.
no bratu makaj makaja aby si sa dostal do playoff, ja uz mam iste najhorsie 4. miesto
pondelok hrame spolu, davam nizku dolezitost zapasu, lebo mne je to uz jedno viacmenej budem stvrty tak ci tak..
booze to je korupcia :D
joooc
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa joooc »

No, ja som si prave dne zaistil, ze nyvypadnem. To by sa uz musel stat skutocne zazrak ale aj tie sa obcas deju, tak snad sa neprekvapkam.
Error
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Error »

u mna je iste ze spadnem z VII.15 do VIII.30, ale to preto ze som zacal v tej siedmej lige... Ale ma to chytilo a som rad ze to hram aj na diskusiu chodim a dokonca aj na trh :D v tej VIII je mojim cielom aspon Play-off a uz sa tesim na tu sezonu.
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

mirak2 napísal:cosi aj ja som v tej lige :D team Spitifire K.
no bratu makaj makaja aby si sa dostal do playoff, ja uz mam iste najhorsie 4. miesto
pondelok hrame spolu, davam nizku dolezitost zapasu, lebo mne je to uz jedno viacmenej budem stvrty tak ci tak..
booze to je korupcia :D
co sa stane ked das dolezitos zapasu nizka? budu tvoji menej hrat? a ja ked dam vysoka tak je vacsia pravdepodobnost ze vyhram?
a ako sa trenuju hraci? som si nastavil rezimi a ked dam trening, vyberem kazdeho hraca a urcim co ma trenovat a dam potvrdit. co sa ma potom diat lebo mne sa tam nic nerobi. to uz su akoze po treningu?
Error
Light Star
Light Star

JohnFrusciante napísal:co sa stane ked das dolezitos zapasu nizka? budu tvoji menej hrat? a ja ked dam vysoka tak je vacsia pravdepodobnost ze vyhram?
a ako sa trenuju hraci? som si nastavil rezimi a ked dam trening, vyberem kazdeho hraca a urcim co ma trenovat a dam potvrdit. co sa ma potom diat lebo mne sa tam nic nerobi. to uz su akoze po treningu?
V prvom rade si precitaj navod a FAQ. Dolezitost zapasu urcuje motivaciu hracov na konkretny zapas- ked das nizku motivacia bude nizka ale nalada sa zlepsi, vysoka dolezitost zvysuje motivaciu ale znizuje naladu. Nalada je dolezita z hladiska dlhodobeho vyhravania zapasov.
Ked nastavis rezimy treningu tak potom zvolis hraci - trening a tam im vyberes jeden z rezimov. Nezabudni vzdy potvrdit :)
Error
Light Star
Light Star

empty1982 napísal:no tak ten turnaj je super a aj nadstaveny je celkom dobre , tak ze maju sancu ako profici tak aj zaciatocnici.

Je to len v ramci CR a SR a 10 turnajov s dotaciou 1000 EUR nie je fakt malo platit skoro kazde dva mesiace.

Urcite by sa vam lepsie pacilo hrat o kes lenze nie je vsetko take jednoduche, ako napr najst sponzora ktory bude davat kes 40 000 korun kazdu sezonu.

A co sa tyka toho ako otocit cca 3000 korun aby som odtial aspon nieco vybral je ozaj velmi jednoduche. A ked si to tak zoberiete a aj to nieco je dost oproti tomu co vam ponukaju ostatne free web hry.

Ja som sa hlasil ale nestihol som to tak pockam po lige, ked skonci play off tak som horuci kandidat, a citim sa na vitazstvo vo svojej divizii.
optimista, pozri sa na silu teamov v D divizii a svoju silu. Myslim ze nemas sancu v nasledujucej sezone vyhrat. :roll:
noldor
Medium Star
Medium Star

PAIN napísal:no je dost stary :) ja by som za neho 15mil. urcite nedal
ale ja potrebujem dobreho brankara surne, tag je moj. tu su jeho atributy : Brána-77 (76%) Rýchlosť-19 (82%)
Obrana-0 (0%) Sila-0 (76%)
Útok-23 (0%) Sebaovládanie-0 (0%)
Streľba-6 (51%) Forma-46
Nahrávka-0 (0%) Skúsenosť-116 (81%)
Energia-97 Tréning-4% Index šikovnosti-125 Vek-32 Kvalita-99%? Potenciál-9%?
JohnFrusciante
Star
Star

Error napísal:V prvom rade si precitaj navod a FAQ. Dolezitost zapasu urcuje motivaciu hracov na konkretny zapas- ked das nizku motivacia bude nizka ale nalada sa zlepsi, vysoka dolezitost zvysuje motivaciu ale znizuje naladu. Nalada je dolezita z hladiska dlhodobeho vyhravania zapasov.
Ked nastavis rezimy treningu tak potom zvolis hraci - trening a tam im vyberes jeden z rezimov. Nezabudni vzdy potvrdit :)
a to sa budu sami trenovat?
noldor
Medium Star
Medium Star

JohnFrusciante napísal:a to sa budu sami trenovat?
ano, postupne im budu narastat hodnoty, ktore im zvolis, aby trenovali. sag si precitaj navod a FAQ.
JohnFrusciante
Star
Star

diki moc. ja som cghcel iba toto. viac veci by som aj vedel len som vedel ze ako sa budu trenovat
Error
Light Star
Light Star

JohnFrusciante napísal:diki moc. ja som cghcel iba toto. viac veci by som aj vedel len som vedel ze ako sa budu trenovat
hlavne stavaj trening. a regener. priestory v stadione a potom ti budu trenovat viac. hraci s najvyssou kvalitou najviac natrenuju :wink:
joooc
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa joooc »

Presne ako Error odporuca, mozem len potvrdit. TP a RP su jednoznacne najdolezitejsie zlozky zazemia.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

omg dal som nizku dolezitost na zapas s JohnomFrusciante a aj tak chalpec prehral, clovece rob si nieco s tym teamom, mne tu vyhru netrebalo :D
JohnFrusciante
Star
Star

mirak2 napísal:omg dal som nizku dolezitost na zapas s JohnomFrusciante a aj tak chalpec prehral, clovece rob si nieco s tym teamom, mne tu vyhru netrebalo :D
tak vies som sice zaregistrovany uz skor ale zacal som to tak seriozne hrat az pre par dnami. cel by som sa dostat do lepsej ligy ale ved to hrajem nejaky ten tyzden. nemam dobrych hracov nemam vlastne nic. som to zacal hrat po 27 ligovom zapase. od novej sezony sa uz budem poriadne snazit ze postupim. :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

tak ja som sa registroval 9.11. a ozaj som to zacal hrat tak 15.11. takze zas neviem aky naskok nemam...
JohnFrusciante
Star
Star

mirak2 napísal:tak ja som sa registroval 9.11. a ozaj som to zacal hrat tak 15.11. takze zas neviem aky naskok nemam...
mojou naj nevyhodou bolo asi to ze som nevedel podla coho mam kupovat hraqcov. tak som ich bral zta radom a nepozeral som na atributy. teraz sa ich musim zbavit a kupit novych
noldor
Medium Star
Medium Star

poslite mi dosi vyzvu na 9.12.06, vtedy bude volny den medzi kolami play-off. postupili ste do play-off? manazer juro145 a klub Turniansky hockey hlub ,liga IX.48. thx
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

ty co mas v branke ze prieskum (15 percentny :D ) mi hlasi ze brankara mas 32 percent?
Napísať odpoveď