Hojkári v BRNE (a v okolí)
Heh, tak to ja keď som písal na e - mail, ktorý bol uvedený pri objednávkach brožúrok s príkladmi na prípravu na FIT VUT, a chcel som, aby mi poslali nejaké príklady z prijímačiek, tak mi pani poslala naspäť mail, v ktorom mi hodila link na výsledky a štatistiku posledných prijímačiek s počtom prijatých študentov. Neviem, či som jej ten mail napísal po japonsky alebo fakt nemôžu poslať ani pár príkladíkov z predchádzajúcich prijímačiek 
-
fikus-kukis
Guru wannabe
V tých jednotlivých termínoch sú linky na PDFka, v ktorých su zadania z jednotlivých termínov prijímačiek. Keby si sa trochu rozhliadol, tak sa k tomu doklikáš.Pilifo napísal:Heh, tak to ja keď som písal na e - mail, ktorý bol uvedený pri objednávkach brožúrok s príkladmi na prípravu na FIT VUT, a chcel som, aby mi poslali nejaké príklady z prijímačiek, tak mi pani poslala naspäť mail, v ktorom mi hodila link na výsledky a štatistiku posledných prijímačiek s počtom prijatých študentov. Neviem, či som jej ten mail napísal po japonsky alebo fakt nemôžu poslať ani pár príkladíkov z predchádzajúcich prijímačiek
Pche, a vraj chce byť informatikom
Ach, som asi slepý alebo čo, vôbec som si nevšimol tie odkazy na konci stránkyfikus-kukis napísal:V tých jednotlivých termínoch sú linky na PDFka, v ktorých su zadania z jednotlivých termínov prijímačiek. Keby si sa trochu rozhliadol, tak sa k tomu doklikáš.
Pche, a vraj chce byť informatikom.
Ahoj Brňáci,
chcel by som vás poprosiť o radu,kedže tento semester mám trochu volnejší tak by sa asi aj patrilo robiť niečo zmysluplné,nielen si válať šunky...takže asi tolko či neviete o nejakej brigáde,najlepšie cez víkendy.Na nete som samozrejme priebežne pozeral,každopádne niektoré ponuky sa mi nezdajú zrovna najsolventnejšie,príp ponúkajú až moc,takže v tom povacine byva nejaky chytak.Zopár favoritov už teda mám,ale určite by mi prišlo vhod keby počujem aj niečo od vás a mal istotu do čoho idem.Tak,zatial dakujem
chcel by som vás poprosiť o radu,kedže tento semester mám trochu volnejší tak by sa asi aj patrilo robiť niečo zmysluplné,nielen si válať šunky...takže asi tolko či neviete o nejakej brigáde,najlepšie cez víkendy.Na nete som samozrejme priebežne pozeral,každopádne niektoré ponuky sa mi nezdajú zrovna najsolventnejšie,príp ponúkajú až moc,takže v tom povacine byva nejaky chytak.Zopár favoritov už teda mám,ale určite by mi prišlo vhod keby počujem aj niečo od vás a mal istotu do čoho idem.Tak,zatial dakujem
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ja som mal par rokov dozadu dobru skusenost s firmou Bruco. Je to firma starajuca sa o rozne firmy v roznych rozmedziach udrzby. Ja som brigadoval v technologickom parku dolu v Modriciach, valal som si sunky a este ma za to chvalili ze ako dobre robime
Cistili sme dlazku od oleja a zaplatene to bolo (na to ze to bola brigada) dost slusne na tunajsie pomery. Takze skus najst nieco tam - pravdepodobne iba cez agenturu.
http://dnes.atlas.sk/svet/529709/ skoda, ze som to nevidel 
-
makaveli
King
http://zpravy.idnes.cz/sedesatka-romu-s ... 6_brno_krc
tu o tom viac..
tu o tom viac..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Ty jo,tak uz viem preco tam bolo tolko policajtov,no skoda (alebo skor teda dost velke stastieades napísal:http://dnes.atlas.sk/svet/529709/ skoda, ze som to nevidel
P.S.Dik za tu pracu,niekedy sa tam zbehnem pozret..
trochu oživím 
o miesiac idem na zápis do brna na stavebnú fakultu (v prípade, že zmaturujem
). došiel domov papier o tom zápise, ale či som slepý, neviem tam nájsť konkrétne miesto, kam sa mám dopratať. viem, že v budove A je vo vestiibuli čosi. ale kde je budova A? kto tam chodíte, pomôžete mi? nejakú mapu, alebo GPS súradnice
ideme tam viacerí. ešte budem zisťovať, čo je lepšie - bus alebo vlak. ako chodíte vy? diky za odpovede 
o miesiac idem na zápis do brna na stavebnú fakultu (v prípade, že zmaturujem
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Curuj -> z trencina chodia docela slusne busy (ovsem podla toho kedy potrebujes byt na mieste !) ... IMHO lepsie ako vlaky ... z trencina vlakom je to najblizsie asi do "neviem ako sa to tam vola" cez Sŕnie na hranice (Vlára ?) ((z Teplej tam chodi vlak)) -> odtial do Bylnice a z Bylnice chodia vlaky do Brna ... komplikovane jak prasa, predovsetkym ak clovek cestuje s batozinou ... navaznost spojov tiez nemusi byt idealna ... dalsia moznost je cez Blavu a tretia cez Zilinu -> Olomouc (Přerov) -> Brno ... inu moznost osobne nepoznam
(netvrdim ze neni) ... to mi pride jednoduchsie sadnut na stanici v TN na medzinarodnu busovu linku a vystupit po 2,5 hodinach v Brne
...