Hojkári v BRNE (a v okolí)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ades »

vyborna je kniha fyzika v kocke. mas tam naozaj vsetko, este aj take veci ako priklady z optiky (svietivost, svetelny tok,...). a je to vysvetlene polopate aj s grafmi atd. odporucam
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Heh, tak to ja keď som písal na e - mail, ktorý bol uvedený pri objednávkach brožúrok s príkladmi na prípravu na FIT VUT, a chcel som, aby mi poslali nejaké príklady z prijímačiek, tak mi pani poslala naspäť mail, v ktorom mi hodila link na výsledky a štatistiku posledných prijímačiek s počtom prijatých študentov. Neviem, či som jej ten mail napísal po japonsky alebo fakt nemôžu poslať ani pár príkladíkov z predchádzajúcich prijímačiek :roll:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Pilifo napísal:Heh, tak to ja keď som písal na e - mail, ktorý bol uvedený pri objednávkach brožúrok s príkladmi na prípravu na FIT VUT, a chcel som, aby mi poslali nejaké príklady z prijímačiek, tak mi pani poslala naspäť mail, v ktorom mi hodila link na výsledky a štatistiku posledných prijímačiek s počtom prijatých študentov. Neviem, či som jej ten mail napísal po japonsky alebo fakt nemôžu poslať ani pár príkladíkov z predchádzajúcich prijímačiek :roll:
V tých jednotlivých termínoch sú linky na PDFka, v ktorých su zadania z jednotlivých termínov prijímačiek. Keby si sa trochu rozhliadol, tak sa k tomu doklikáš. :)

Pche, a vraj chce byť informatikom :D .
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

fikus-kukis napísal:V tých jednotlivých termínoch sú linky na PDFka, v ktorých su zadania z jednotlivých termínov prijímačiek. Keby si sa trochu rozhliadol, tak sa k tomu doklikáš. :)

Pche, a vraj chce byť informatikom :D .
Ach, som asi slepý alebo čo, vôbec som si nevšimol tie odkazy na konci stránky :shock: Dík, fikus-kukis K+ :wink:
expo-br
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa expo-br »

Seruste. Ja tiež študujem v trocha širšom okolí od brna v Pardubiciach. Som študentom fakulty Chemicko-technologickej prvý rok.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Sirsie okolie Brna? To uz mozes rovno napisat Berlin, omg. Pardubice su blizsie k Prahe ako k Brnu, btw ...
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudo64 »

Ahoj Brňáci,

chcel by som vás poprosiť o radu,kedže tento semester mám trochu volnejší tak by sa asi aj patrilo robiť niečo zmysluplné,nielen si válať šunky...takže asi tolko či neviete o nejakej brigáde,najlepšie cez víkendy.Na nete som samozrejme priebežne pozeral,každopádne niektoré ponuky sa mi nezdajú zrovna najsolventnejšie,príp ponúkajú až moc,takže v tom povacine byva nejaky chytak.Zopár favoritov už teda mám,ale určite by mi prišlo vhod keby počujem aj niečo od vás a mal istotu do čoho idem.Tak,zatial dakujem :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ja som mal par rokov dozadu dobru skusenost s firmou Bruco. Je to firma starajuca sa o rozne firmy v roznych rozmedziach udrzby. Ja som brigadoval v technologickom parku dolu v Modriciach, valal som si sunky a este ma za to chvalili ze ako dobre robime :) Cistili sme dlazku od oleja a zaplatene to bolo (na to ze to bola brigada) dost slusne na tunajsie pomery. Takze skus najst nieco tam - pravdepodobne iba cez agenturu.
ades
Guru
Guru

http://dnes.atlas.sk/svet/529709/ skoda, ze som to nevidel :(
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

inu Cejl, co by sme chceli ... bez noziku, alebo strelnej zbrane by tade isiel len vazny adrenalinovy nadsenec alebo totalny vymel .. alebo AFák, ktorý ľúbi hnedočechov, ktori ho za odmenu rozoberu na nahradne diely :?
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudo64 »

ades napísal:http://dnes.atlas.sk/svet/529709/ skoda, ze som to nevidel :(
Ty jo,tak uz viem preco tam bolo tolko policajtov,no skoda (alebo skor teda dost velke stastie :) ) ze som tade nesiel o par minut dopredu a mi hlavna pointa unikla.

P.S.Dik za tu pracu,niekedy sa tam zbehnem pozret..
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

trochu oživím :)
o miesiac idem na zápis do brna na stavebnú fakultu (v prípade, že zmaturujem :D ). došiel domov papier o tom zápise, ale či som slepý, neviem tam nájsť konkrétne miesto, kam sa mám dopratať. viem, že v budove A je vo vestiibuli čosi. ale kde je budova A? kto tam chodíte, pomôžete mi? nejakú mapu, alebo GPS súradnice :) ideme tam viacerí. ešte budem zisťovať, čo je lepšie - bus alebo vlak. ako chodíte vy? diky za odpovede :)
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Curuj
Addict
Addict

ďakovala :aasmile1:
ades
Guru
Guru

dopravny prostriedok zavisi od toho, odkial si. ja osobne chodim vlakom, lebo busom neverim, je to pohodlnejsie, vzdy sa zmestim.
Curuj
Addict
Addict

som z Trenčína... a tiež to vidím na ten vlak. plus ked pôjdeme viacerí odtiaľto, tak to je asi jasné :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ades z Galanty mas prostredie celkom schopne, oproti tomu napriklad ja z Kosic by som musel ist az do Pardubic a tam prestupovat, pre mna je lepsie zviest sa SAckom.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Curuj -> z trencina chodia docela slusne busy (ovsem podla toho kedy potrebujes byt na mieste !) ... IMHO lepsie ako vlaky ... z trencina vlakom je to najblizsie asi do "neviem ako sa to tam vola" cez Sŕnie na hranice (Vlára ?) ((z Teplej tam chodi vlak)) -> odtial do Bylnice a z Bylnice chodia vlaky do Brna ... komplikovane jak prasa, predovsetkym ak clovek cestuje s batozinou ... navaznost spojov tiez nemusi byt idealna ... dalsia moznost je cez Blavu a tretia cez Zilinu -> Olomouc (Přerov) -> Brno ... inu moznost osobne nepoznam :-) (netvrdim ze neni) ... to mi pride jednoduchsie sadnut na stanici v TN na medzinarodnu busovu linku a vystupit po 2,5 hodinach v Brne :-) ...
Curuj
Addict
Addict

dik nordkapp_pb, tak busy... :)
Napísať odpoveď