Keďže prázdniny sa končia a blíži sa nám blíži semester, čoskoro dôjde k hromadnému sťahovaniu na koleje (pre neznalých - internáty). Teda - ak už v niektorých prípadoch k tomu nedošlo .
Pri tejto udalosti by sa malo spraviť ščítanie ľudu, uvítal by som nejaký krátky report a nejaké vízie do budúcna (stačia aj priania) od každého ochotného, koho sa táto téma týka.
Premiéru bude mať pár nových tvárí, ktoré v rámci novej etapy svojho života do Brna zavítajú. Oni dobre vedia, ktorých sa to týka .
Aj preto oživenie tejto zapadnutej témy .
No tak zelenacom budem aj ja v Brne, idem na VUT fakulta FSI. Byvat budem na PPV A02 a cas na pivko sa vzdy najde
Na intrak idem v nedelu a mam z toho trochu blby pocit
Z intrakov blby pocit nemajte nejaký prvý týžden možno budete plakať za maminkou a bude vam smutno ,ale potom zistite že intrakový život stojí fakt za to a ani sa vam nebude chcet chodit domov...teda pokial uz nebudete umierat od hladu a nedostatku penazi
ja veru z intráku blbý pocit nemám z piatich spolužiakov, čo sme sem išli som tu ostal na tento víkend sám naozaj, na čo domov? smutno mi neni, peniaze sú neni o čom
Tak hlásim sa ako čerstvo nový prisťahovalec z PPV A02. Idem na FIT VUT.
Intrák je nad moje očakávania a aj napriek vyššej cene som veľmi spokojný. Je to cenovo primerané ku kvalite. Akurát sa neteším na to, že zajtra sa mi začína diskrétna matika o 7:00 na FEKT - e
mno, dnes, zajtra škola do šiestej v terči to je narvané už o siedmej? sme tam boli kuknúť včera večer a dosť plno... kto má viac info? alebo čosi navrhnite, moc to tu nepoznám, ani spolubývajúci. prípadne v stredu kedykoľvek v podstate
V terči je začiatkom vždy najviac prvákov, ktorí prišli študovať do Brna a mnohí z nich sú ako odtrhnutí z reťaze. Veľké vreckové od rodičov, chlastá sa za ne veselo a ľahko. Ono to po mesiaci-dvoch upadne trochu. A keď sa budú blížiť zápočtové záležitosti a skúšky, tak je tam relatívne mŕtvo .
teraz mi niekto zaklopal na dvere a dal mi taku pozvanku do dakeho Magnetu, ktory sa nachadza na PPV. Ide o dake posedenie, kde vam daju rady a tipy ako studovat. Ja len ci tam niekto idete, ze by sme sa tam stretli. Mozno pojdem pozriet medzi dvere . tak keby nieco napiste.