Hojkári v BRNE (a v okolí)
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
pre istotu este aj v tejto teme pripominam STRETKO vo STVRTOK 1.10. o 19:30 v restike U Formana (Švejk) na rohu ulic Joštova a Česká ((zastavka Česká))
Pre PPVckarov - padol navrh na hromadny odchod z PPV, takze o 19:00 pred kafeckom na PPV ... rozlisovacie znaky budu upresnene v teme stretka vo volnej diskusii
...
Pre PPVckarov - padol navrh na hromadny odchod z PPV, takze o 19:00 pred kafeckom na PPV ... rozlisovacie znaky budu upresnene v teme stretka vo volnej diskusii
v poho dojdiPikolik napísal:kde na A03 byvas??? by som dosiel tak dako o 18:45 za tebou. Ak by ti to nevadilo
prípadne kto je z PPV, tak som na DC skoro furt
-
r3mus
Medium Star
11.1.2010 idem do brna na skusky. vlastne uz v nedelu 10.1 ale to je jedno
no som zvedavy ako to dopadne lebo nvm nvm :DDD cas vycleneny na studium cez prazdniny sa mi dari uspesne vyplnat inymi aktivitami.. no ale ak to nahodou nevyjde tak to nejak prezijem, hlawne ked som uz prezil to 8 hodinove dochadzanie 
-
miki690
Medium Professional
3 skusky ??? och to na ktorej fakulte si ? ved ja mam teraz este 6 a to uz som mal 2 predterminy ... a nemam ziadne predmety z minuleho roku ...r3mus napísal:tak to mas kruteani mne to nevychadzalo, ale urobil som kompromis, nahadzal som 3 skusky na PO-UT-STR 11., 12., 13., a je to
vsetko sa da...
-
r3mus
Medium Star
vlastne celkovo 5 (ci 6?? :DD) ale 3 v jednom tyzdni, 2 v tom dalsom,,, vyslo to pekne lebo mi "odpadla" matika a anglina, no teraz ma skor trapi ako naskrabat 15 kreditov xD a som na FI na sietachmiki690 napísal:3 skusky ??? och to na ktorej fakulte si ? ved ja mam teraz este 6 a to uz som mal 2 predterminy ... a nemam ziadne predmety z minuleho roku ...
hej, aspoň to bduem mať skôr z krku. ale nechce sa miMaki napísal:curuj - co sa stazujes, niesi sam... aj tak mi to tu doma uz leze krkom a chcem mat skuskove co najskor z krku...
-
r3mus
Medium Star
Re: Hojkári v BRNE (a v okolí)
skusky na tento tyzden mam za sebou, IT bola primitivna, matika, ochrana dat.. no nechajme to tak
dneska vecer zakalime, a rano domkov.... I♥U SVK 
//som pocul ze v Tres Gallos byvaju nadrzane cajky, mate nejake skusenosti s klubmi v meste?? a nieco pre mladych ak je mozne
//som pocul ze v Tres Gallos byvaju nadrzane cajky, mate nejake skusenosti s klubmi v meste?? a nieco pre mladych ak je mozne