Horkýže slíže-Ukáž tú tvoju zoo
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Trochu stará téma, ale...
Konečne spravili album, ktorým aspoň trochu pripomenuli svoju dávnejšiu kvalitu...
Pretože album "Ritero Xaperle Bax" (s výnimkou Kruh, Kapely, Baby) bol dosť veľkým sklamaním a "Alibaba a 40 krátkych songov"? Zasmial som sa, ale to je všetko, niečo tomu proste chýbalo...
Tou dávnejšou kvalitou som myslel hlavne prvé 4 albumy ("Ja chaču tebja" je pre mňa tým najlepším...)....
To "staré obdobie" mi pripomenuli Komisárom Rexom, inak paródie RnB Soul a Bernardín vyšli výborne...
Život, Emanuel Bacigala, Já žeru kvítí, Motorkárska, Silný refrén, Fakty, Ukáž tú tvoju Zoo -> všetko vcelku kvalitné veci, najlepšou pre mňa je ale jasne Líza a Wendy...
Koncertného turné k tomuto albumu som sa zúčastnil a bolo tam výborne....
(opäť len škoda, že nezahrali viac starších veci a hlavne mojich "srdcoviek" -> Hovadá, Osemnásť, Poľovník, Sibír taxi, Dole-dole, Denník, Štidirí, Milý synu, Strašne ma baví tento svet, Sex po telefóne, Prispejte!)...
Konečne spravili album, ktorým aspoň trochu pripomenuli svoju dávnejšiu kvalitu...
Pretože album "Ritero Xaperle Bax" (s výnimkou Kruh, Kapely, Baby) bol dosť veľkým sklamaním a "Alibaba a 40 krátkych songov"? Zasmial som sa, ale to je všetko, niečo tomu proste chýbalo...
Tou dávnejšou kvalitou som myslel hlavne prvé 4 albumy ("Ja chaču tebja" je pre mňa tým najlepším...)....
To "staré obdobie" mi pripomenuli Komisárom Rexom, inak paródie RnB Soul a Bernardín vyšli výborne...
Život, Emanuel Bacigala, Já žeru kvítí, Motorkárska, Silný refrén, Fakty, Ukáž tú tvoju Zoo -> všetko vcelku kvalitné veci, najlepšou pre mňa je ale jasne Líza a Wendy...
Koncertného turné k tomuto albumu som sa zúčastnil a bolo tam výborne....
(opäť len škoda, že nezahrali viac starších veci a hlavne mojich "srdcoviek" -> Hovadá, Osemnásť, Poľovník, Sibír taxi, Dole-dole, Denník, Štidirí, Milý synu, Strašne ma baví tento svet, Sex po telefóne, Prispejte!)...
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak co kupujete ?:D
http://www.elegenda.sk/knihy/umenie/hud ... gdove-oci/
Osobne som fakt zvedavy co to bude zase za zverinu
-
Flinstone
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ano 100% to bude taky hlod ze to si musim kupitkukiak napísal:Tak co kupujete ?:D
-
Thrash/Death
Star
Neodolal som a stiahol som ti album mám pocit tri dni po vydaní [a to som chcel kúpiť origoš]. Spokojnosť bola na mieste, po sračkách RXB a Alibabe konečne fošňa, ktorá má úroveň. Dvojročná pauza im len prospela. Ale najlepší počin je jednoznačne Ja chaču tebja, keby sa im chcelo nahrať niečo podobne dobré ...