Prepacte ale j asom si ani nemysle ze tolkyto mate radi horkyze slize . Ja ich mam velmi rad som si dokonca aj orig dvd kupil lebo nikto ho nema ze to je blbost a ked osm si ho kupil vsetci si ho odo mna pozicavali bol to zivak a je super . vsetko je od nich super. tento album je perfektny . ja som sa tak potesil ked osm zistil ze maju novy album . najlepsia je naozaj FAKTY a aj silny refren
Uplne paradny album :D ked som ho prvykrat pocul tolko som sa nasmial najviac ma dostalo toto : " vysvetlite zdrogovanej mladezi ze sa im nenacita brusny kotuc na vezi " z pesnicky Emanuel Bacigala a potom este refren z pesnicky Zivot ale vsetky songy su uplne paradne
hojko napísal:Vola sa to Ukaz tu svoju zoo Inak podla mna super album, jeden z tych lepsich medzi poslednymi albumami Najviac sa mi paci pesnicka Fakty, dokonca este aj tam spominaju trapnych Mojsejovcov.
Tak tak nieje to už tak silné ako kedysi ale oproti predošlím aspoň ukázali že ešte stále niesú zlý Podobne ma zaujala pesnička fakty ta rýchla smršť vtipných viet ma skoro zabila (a to som to počúval okolo 1-dnej ráno)
S HS to ide dolu vodou. Na tomto albume su 2 velmi priemerne pesnicky, uz to nie je co to byvalo. Od odchodu Kosa sa to vezie smerom nadol a neviem kedy sa to uz zastavi. Volakedy, ked este neboli taki slavni Kuko povedal, ze ked budu komercni tak to zabalia, bol by som nerad keby skoncili, ale mali by sa zamysliet nad tym co produkuju.
cvock napísal:spočiatku sa mi nevidel ale časom som sa do toho dostal....niektoré pesničky sú kúl taká striptérka alebo liza a wendy
tie su podlamna najhorsie imho naj su Cavalera , Bernardin , Motorkarska... ale vsetky su dobre velmi tento zaner nepocuvam ale tento album a celkovo HS su kvalita
Lamor napísal:tie su podlamna najhorsie imho naj su Cavalera , Bernardin , Motorkarska... ale vsetky su dobre velmi tento zaner nepocuvam ale tento album a celkovo HS su kvalita
kolko ludi tolko chuti, podla mna su najlepsie refren, liza a wendy a ukaz tu svoju zoo, ale celkovo velmi vydareny album imho