jackb napísal:koncert v BB v Robotnickom dome pred tyzdnom bol strasne fajny... a aj predskokan: Anawi
musim suhlasit v BB hraliozaj dost kvalitne a dost ticho na ich pomery... hold starnu ale tak aj vino je lepsie ked je starsie a iwanku som sice zmeskal ale to mi nejak extra nevadi bo hudobne je to kus mimo mna
heh, CD perfektne, koncert v BB tiez spociatku sa mi CD az tak nepacilo no neskor sa mi zapacili vsetky okrem yellow bager - to je chobotina
Ten tipek s trickom </head> <body> nebol niekto z fora ?
Vesper napísal:musim suhlasit v BB hraliozaj dost kvalitne a dost ticho na ich pomery... hold starnu ale tak aj vino je lepsie ked je starsie a iwanku som sice zmeskal ale to mi nejak extra nevadi bo hudobne je to kus mimo mna
ja hudbnost nemozem hodnotit kedze mam hudobny hluch ale ako vies tak vypocujem takmer vsetko
bol tam fakt typek v takom tricku? ja si ho nepamatam... ale urcite nebol z okruhu userov ktorych poznam
Sparrow napísal:Volakedy, ked este neboli taki slavni Kuko povedal, ze ked budu komercni tak to zabalia, bol by som nerad keby skoncili, ale mali by sa zamysliet nad tym co produkuju.
No mne sa to zrovna ako velmi komercny album nezda.....
Sparrow napísal:S HS to ide dolu vodou. Na tomto albume su 2 velmi priemerne pesnicky, uz to nie je co to byvalo. Od odchodu Kosa sa to vezie smerom nadol a neviem kedy sa to uz zastavi. Volakedy, ked este neboli taki slavni Kuko povedal, ze ked budu komercni tak to zabalia, bol by som nerad keby skoncili, ale mali by sa zamysliet nad tym co produkuju.
S tym Kosom absolutny suhlas. Dufam, ze sa "daju dokopy" akoze nie je to az take zle, ale podla mna bolo uz aj lepsie.
Muhehe k songe RnB Soul natocili klip ...najprv su tam ako sladki chlapci potom neake kanice tam dojdu a nakoniec skoncia niekde medzi vypchatymi zvieratkami v lese ....a zabudla som Kuko na Wc rapuje ...uz sa neviem dockat toho klipu ...
pancuska26 napísal:Muhehe k songe RnB Soul natocili klip ...najprv su tam ako sladki chlapci potom neake kanice tam dojdu a nakoniec skoncia niekde medzi vypchatymi zvieratkami v lese ....a zabudla som Kuko na Wc rapuje ...uz sa neviem dockat toho klipu ...
Ja som videl na youtube ze nejaky manik spravil na to klip z lega