Hormonalna antikoncepcia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Doris
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Doris »

ob3l1x napísal:njn len s tym rozdielom ze ja som si nehladal na googli poucky... nieco som vedel sam je to v podstate stredoskolska biologia a nieco som konzultoval s priatelkou ktora studuje medicinu ...
oki, a vies ty, co studujem ja?
ale o tom som nechcela :)

cely moj prispevok je vlastne reakciou na to, ako sa tu chlapci doberaju a natahuju na slovickach ( "ty vies, co je hormon, on to nevie,... je to ista smrt a nie je to ista smrt") a jedine, co k tomu naozaj a najviac mozu povedat su hlavne zeny, lebo sa ich to bezprostredne tyka, ide o ich zdravie, o ich uvedomenie a pod. :wink: a pritom sa mi uslo komentara, ze na moj nazor sa nikto nepytal, len tak mimochodom...
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja chodim na elektrotechniku a tam biologiu nemame... a v mojom predošlo príspevku som napísal že je ironicke sa bavit na tuto temu ked sa to chlapov netyka
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Doris napísal:cely moj prispevok je vlastne reakciou na to, ako sa tu chlapci doberaju a natahuju na slovickach ( "ty vies, co je hormon, on to nevie,... je to ista smrt a nie je to ista smrt") a jedine, co k tomu naozaj a najviac mozu povedat su hlavne zeny, lebo sa ich to bezprostredne tyka, ide o ich zdravie, o ich uvedomenie a pod. :wink: a pritom sa mi uslo komentara, ze na moj nazor sa nikto nepytal, len tak mimochodom...
jasne mali by o tom hovorit hlavne zeny kedze sa to tyka vas ale nevidim dovod preco by o tom nemohli hovorit aj ludia ktori tomu rozumeju a mozu informovat ostatnych co to vlastne je a ako to ucinkuje...
Opak
Addict
Addict

ok ok...ja som len chcel vlastne vyviest DonLuca z omylu..ako vidím podarilo sa..no a takto sa to zvrtlo :)
Doris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Doris »

Opak napísal:ja chodim na elektrotechniku a tam biologiu nemame... a v mojom predošlo príspevku som napísal že je ironicke sa bavit na tuto temu ked sa to chlapov netyka
:smt023

a naozaj, niekomu tu chyba umenie citat medzi riadkami...
to fajcenie a HAK = ista smrt :smt044
tusim je to v pribalovom letaku napisane, ze sa to zenam nedoporucuje, ale je to ich osobna volba...
len tak na porovnanie, ked sedi obezny clovek v MC.Donalde, tak mu vytrhnete hamburger z ruky, aby ste ho zachranili pred infarktom? :wink:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Doris napísal::smt023

a naozaj, niekomu tu chyba umenie citat medzi riadkami...
to fajcenie a HAK = ista smrt :smt044
tusim je to v pribalovom letaku napisane, ze sa to zenam nedoporucuje, ale je to ich osobna volba...
len tak na porovnanie, ked sedi obezny clovek v MC.Donalde, tak mu vytrhnete hamburger z ruky, aby ste ho zachranili pred infarktom? :wink:
vidis obom sa da zabranit ale ludia na to kaslu lebo si myslia ze je to vymysel ... vsade je len varovanie ale nikto to neberie vazne ...
steniatko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa steniatko »

Opak napísal:vieš mňa len sere to že vyprávaš že by si jej neničil zdravie ale keby ste to spolu robili tak by si mal asi iný názor :D
TY sklapni z takymi vetami.Citaj co pises :lol:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

ehmm.. obelix no takze..

poznam jeden pripad..
dajme tomu ze 18 rokov bere HAK len neviem nazov.. a teraz vyfajci denne 20 cigeret NEPREHANAM PRED MOJIM OCAMI TO VIDIM.. takze podla "tvojich" vypoctov by mala za pat dni umret ne ? no ale ona uz zije 3 mesiace s antikoncepciou.. tak viem ze jej zdratovny stav je nekde jak auto z roku 1920...

neni to nikdo z mojich blizkych kebyze hej robim neco preto..

len to je jedno z okolia.. a moc mi nanom nezalezi vobec sa nebavime..
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

murphy ... to je ako ked niekto fajci 50 rokov a neumrie ... preco asi ?
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Opak napísal:ok ok...ja som len chcel vlastne vyviest DonLuca z omylu..ako vidím podarilo sa..no a takto sa to zvrtlo :)
po 1. ja som na nijakom omyle nebol.....

po 2. z ničoho si ma nevyviedol

po 3. prestaň ma láskavo brať do papule

Sorry za OT
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Akakolvek debata je zbytocna panstvo, obelix je najmudrejsi a my spolu s milionmi zien sme ko*ot.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

mi-chau napísal:Akakolvek debata je zbytocna panstvo, obelix je najmudrejsi a my spolu s milionmi zien sme kok****.
zaujimavy postreh .... ja som nikdy nepovedal ze som najmudrejsi ... len tu pisu ludia co o tom vedia asi tolko ako ty ... tak potom sa necuduj ze nerozumies ked ti niekto napise fakty ...
mi-chau
Darca
Darca

ob3l1x napísal:zaujimavy postreh .... ja som nikdy nepovedal ze som najmudrejsi ... len tu pisu ludia co o tom vedia asi tolko ako ty ... tak potom sa necuduj ze nerozumies ked ti niekto napise fakty ...
neviem povedat co je hormon tak aby som z toho na skuske z bioly dostal B+, nepotrbujem sa tu ohanat statistikami zalozenymi na blate... viem ze HAK je volba a ta volba nie je na nas ale na zenach tak tu do toho mozes hovorit velke hovno.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

mi-chau napísal:neviem povedat co je hormon tak aby som z toho na skuske z bioly dostal B+, nepotrbujem sa tu ohanat statistikami zalozenymi na blate... viem ze HAK je volba a ta volba nie je na nas ale na zenach tak tu do toho mozes hovorit velke hovno.
moj krasny len som vam vysvetlil ze to nie je take neskodne ako si myslite ... nemozem za to ze som ti teraz podkopal ego ... nauc sa zit s tym ze o niektorych veciach nestaci iba mysliet si ale treba si o tom aj nieco zistit ...
mi-chau
Darca
Darca

ob3l1x napísal:moj krasny len som vam vysvetlil ze to nie je take neskodne ako si myslite ...
ano hlavne ja som si myslel ze su to vitaminy :roll:
ob3l1x napísal:... nemozem za to ze som ti teraz podkopal ego ...
ano, prosim, ked niekto oponuje tak je automaticky ko*ot vsak? Ja zas nemozem za to ze si skaredy..
ob3l1x napísal:... nauc sa zit s tym ze o niektorych veciach nestaci iba mysliet si ale treba si o tom aj nieco zistit ...
Ked uz si taky zatazeny na fakty na rozdiel od domnienok tak mi prosim dokaz tu statistiku 1:100 000 o nechranenom sexe.
Opak
Addict
Addict

DonLuca ešte stále si myslíš že vieš ovládať svoje pudy a keť to na teba pojde tak ho jednoducho vytiahneš vystriekaš sa a možeš pokračovať??odkial si spadol prosím ťa..už to raz p4ra písal
o nie je len o tom, ze sa nespravis do nej. Tvoj penis je schopny uz zeny sposobit pocatie uz pri prvom naznaku vzrusenia, ked ti z neho samovolne vyteka urcite mnozstvo tekutiny. Takze sprostosti, ako prerusovana suloz su pre nezodpovednych. Uz 2 kamaratky mam, ktore boli taketo mudre a dnes im po svete behaju deti. Jedna porodila v 18., druha v 19.
tak tu láskavo nemachruj že správny chlap vie ovládať svoje pudy...
ob3l1x:my neštudujeme biologiu tak ti tu nemožme vysypať presné definície a poučky...dobre priznávam že vieš toho o hormónoch hodne ale asi trošku prehánaš s tou škodlivosťou HAK...veď vedci by to už dávno stiahli z obehu a vobec by sa to nepredavalo...tak isto su skodlive cigy alkohol,výpary,kofola,káva,smog.....
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

mi-chau zatial som tu nevidel jednu oponenciu ... toto nie je debata ale len to ze si nikto z vas nechce nic pripustit ... ked tu uvidim nejaku inteligentnu otazku alebo oponovanie tak zareagujem... na tvoje "inteligentne" nazory ma uz odpovedat nebavi ...
Opak preco sa HAK este predava ked je to skodlive ? odpovedal si si sam ...
Opak
Addict
Addict

nie...také škodlivé to zasa nemože byť keď to stovky vedcov a výskumníkov nestiahlo alebo vobec sa neozvali...ved to vobec neni atakovane
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

ale ozvali .... lenze v dnesnej dobe je to moderne a preto sa k ludom nedostanu nazory ... kedze to nezabija na pockanie ani to nezabija kazdu jednu ktora to vezme tak to "nie" je podstatne...
ved si len vezmi jeden priklad z nie tak vzdialenej minulosti ... cigarety este cca pred 30 rokmi nikto skoro nic nehovoril o tom ze cigarety su skodlive fajcenie zabija... facili skoro vsetci a skoro vsade ... a dnes ?
nemusi sa na vsetko prist okamzite ... ale ved ludia na to pridu casom ...
Opak
Addict
Addict

máš pravdu..ale tato debata aj tak nikam nevedie
Napísať odpoveď