Jasné, že nevedie, keď tu rozoberáš totálne drísty...Opak napísal:máš pravdu..ale tato debata aj tak nikam nevedie
Ty si to rob so svojou jak vieš a ja si to budem robiť so svojou jak viem...OK
Dúfam, že už konečne prestaneš o tom točiť
moj : napisal som 1:100 000 priblizne nenapisal som ze je to presne taketo cislo bolo to len informativne (preto bolo na konci napisane priblizne)... takze najprv si dobre precitaj a potom sa snaz na nieco poukazovat ...mi-chau napísal:takže si nechceš priznať že si si tú štatistiku vycucal z prsta, že? Vieš, zvykaj si že niekedy nestačí len myslieť si ale treba aj vedieť fakty.
lebo umre o mesiac ?ob3l1x napísal:murphy ... to je ako ked niekto fajci 50 rokov a neumrie ... preco asi ?
predpokladám že to bolo myslené na mňa...takže ja sa nebojím alebo nehanbím otvorene rozprávať o mojom sexuálnom živote s mojou polovičkou...možno by ste sa ani vy dvaja nebránili keby ste to robili...ale mne je to tak úprimne u <> ....aj keby ste to robili tak mne má najmenej čo hovoriť že neviem krotiť svoje pudy lebo chlap ktorý si nenatiahne kondóm lebo si myslí že mu stačí že ho vytiahne je....domysli si...nechám to na tebasteniatko napísal:BOze citala som ze vkuse musis je*at do DONLUCA.ale uz klud ano.A tak s abojis mi aj napisat ...Uz bud z tym ticho.MOzno ty si este z nikym nespal ty:D hahaha
óóóóó.. aký mi tu nie si king, tu nejde o strach alebo o hanbu ty lolOpak napísal:predpokladám že to bolo myslené na mňa...takže ja sa nebojím alebo nehanbím otvorene rozprávať o mojom sexuálnom živote s mojou polovičkou...možno by ste sa ani vy dvaja nebránili keby ste to robili...ale mne je to tak úprimne u <> ....aj keby ste to robili tak mne má najmenej čo hovoriť že neviem krotiť svoje pudy lebo chlap ktorý si nenatiahne kondóm lebo si myslí že mu stačí že ho vytiahne je....domysli si...nechám to na teba
Myslim,ze sa skor k teme vyjadrim ja,ako on..no takze..nejake tie letaky som cital,cital som aj to v novom case..cital som co to aj na internete..a ked ti mam pravdu povedat nemyslim si,ze by to predpisaovali uz dievcatam,ktore maju pravidelnu menstruaciu uz tri mesiace(myslim,ze tri)..ved tie dievcata maju niektore aj menej ako dvanast rokov..sice je to malo pravdepodobne,ale je to tak..cital som aj to,ze to moze brat aj zena v tehotenstve...a to uz zakazuju kedejake sirupy na kasel...a HAK nie?..to sa mmi nejko nezda...raz nam profka rozpravala o liekoch,ktore vyrabla jedna firma,ze je to neskodne,ze sa to moze brat aj pocas tehotenstva,atd.tie deti sa rodili bez ruciciek,bez noziciek,atd..potom na to ti vedci prisli..a okamzite to stiahli z trhu...kolko je HAK na trhu?...a este nieco k tym hormonom...tie hormony,ktore su v HAK zvysuju hlien v posve,zvysuju klskost na maternici(myslim,ze tam) a proste taketo veci..ona neznizuje oplodnenie vajicka,len ostatnymi doprovodnymi faktami znizuje sancu na oplodnenie..keby to bolo az take skodlive,ako vravis,tak by to zakazali minimalne od nejakeho roku zivota...samozrejme,ze su tam nejake fakty,ktorym sa nevyhnes...ale na to je lekar,aby branie HAK doprovadzalo co najmenej,popripadne ziadne neziaduce ucinky..chapes to konecne?..nieje to svinstvo ako drogy,ktore je samozerejme zakonom zakazane...(nemyslel som to ako utok na teba,ale ako ciastocne vyvratenie faktov, a to ze nesmie vsetci taki sprosti)...PEACE!!ob3l1x napísal:mi-chau k tebe nemam co dodat proste nemas co povedat a tak trepes blbosti ...
murphy ... ako sorry ale si myslis ze z coho by mali firmy ktore vyrabaju lieky prachy kebyze sa nepredavaju aj lieky ktore su skodlive zdraviu ? preco to gynekologicka predpisuje ? pride ku nej dealer liekov a porozprava jej o tom ake je to super a ze to vobec neskodi a podobne prkotinky a na konci jej nezabudne povedat ze ked bude predpisovat dany liek dostane nejake peniaze ... myslis ze to nebude predpisovat ?
si myslis ze gynekologicka je co king ? ako podla teba predpisuje antikoncepciu ? skusi jednu ak skodi predpise druhu a takto to ide az kym nenajde nejaku ktora je najmenej agresivna k organizmu danej zeny ...
mimochodom kazda antikoncepcia naplaste, HAK, ... dostavaju do tela hormony ... alebo si myslis ze naplaste dostavaju do tela malickych cloviecikov ktori sa dostanu do vaginy a zabijaju spermie ?
ako som uz pisal na potlacenie urciteho deja je potrebna urcita davka hormonov nie je mozne predpisat menej proste musi byt urcite mnozstvo daneho hormonu ...
no snad uz pochopili aj ti menej inteligencne vyspeli ludia (ti ktorych myslim urcite vedia ze sa jedna o nich ... ze murphy a mi-chau (hovno o tom viete a pisete blbosti ...))
preco sa to predava aj ked je to skodlive ? pretoze ludia su hlupi a nevedia co za svinstvo do seba davaju ...
mi-chau otvoril som ti temu aby si sa mohol vyjadrit som straaasne zvedavy na tvoju inteligentnu odpoved ...