Horoskop

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Veríte na ne/zhodu znamení?

áno
29
25%
nie
85
75%

Celkom hlasov: 114

begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Horoskop

Príspevok od používateľa begbeee »

Veríte, že ne/zhoda znamení niečo znamená alebo je to podľa vás hlúposť?
WolfFeral
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa WolfFeral »

Hm...podla mna to je niekedy nezhoda aj zhoda :D:D ale ja sa osobne moc nespolieham na horoskop :D ... ale rad si ho precitam aby som vedel na com som :D:D
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Neverím, že má znamenie nejaký vplyv na náš život. A nepáči sa mi, ako sa to všade propaguje - a nie len to, ale aj numerológia, a podobné kraviny. Horoskopy sa čítajú v teleráne, a v podobných reláciách, na titulke SME.sk hneď pod najčítanejšími článkami a vedľa predpovede počasia je odkaz na horoskop... Keď prepínam cez televíziu Nautik, tak tam sú takmer stále nejaké trápne veštice a numerológovia, ktorí vedia akože určiť osud podľa dátumu narodenia a mena - a je neuveriteľné ako tomu môže vôbec niekto veriť. Nechápem ani to, že sme kresťanský štát - s kresťanskou väčšinou a horoskopy sú tak veľmi obľúbené...

Ak si čítam nejaký horoskop, tak je to len zo srandy - určite by som sa ničím podobným nedal ovplyvniť.
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

JaJeNiektoIny: Presne. :)
Inak horoskopy sú tak všeobecne napísané, že je takmer 100% šanca, že trafia "váš" osud :D
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa N@pster »

Neverim na zhodu v znameniach jednoducho si s tym clovekom sadnete alebo nesadnete ale rad si precitam horoskopy lebo niekedy su fakt podarene vedcsinou ked si precitam rano co ma cez den caka tak to ocakavam ze sa stane ale napriklad ked si precitam napriklad vcerajsie noviny ktore som nevidel a kuknem horoskop tak to s mojim vcerajsim dnom nemalo nic spolocne
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

Celkom zaujimave je na horoskopoch, ze ktorykolvek si precitas ti "sedi"... aspon ja som si to vsimol, ked som z nudy (u babky) cital noviny, cital som viac horoskopov... a faktom bolo ze kazdy mi sedel, len na inu cast mojho zivota... neviem ci len zhoda nahod, alebo skor to niekto robi tak, aby sa "pre istotu" v nikom nesekol ( :lol: )
okrem toho na horoskop neverim ale aj tak si ho sem tam, ked mi pridu pod ruku noviny, tak si precitam... sem tam mi to aj vyde... ale nejako sa nepozastavujem nad tym co mi "hviezdy" vyvestia... sice pravdou je ze mesiac ovplyvnuje velmi vela ludi, tak isto ako aj oceany aj ludi.. ale zeby hviezdy ktore su niekolko 100mld svetelnych rokov daleko?... tomu sa mi nejako verit moc nechce...
//edit gepid ma predstihol :P...
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Jedna osoba mi raz spravila horoskop ktory mal niekolko stran. (cca 10-12) Tak 90% toho co tam bolo napisane bola pravda. Pisalo sa o mojom charaktere alebo napr velke nestastia. V mladosti mi zomrel otec. Ale bolo to tam pisane. Presnejsie to bolo pisane tak ze v mladosti stratim jedneho z rodicov. Moze to byt nahoda. Avsak moj brat to tam mal tiez. To moze byt dva krat vacsia nahoda. Nuz oznacil som ze verim na horoskopy. Nie zrovna na tie co si mozete precitat v kazdom casopise alebo denniku ale na podrobne horoskopy. Vypocitavaju sa na zaklade postavenia hviezd v den kedy sa clovek narodil. Ide aj o prestnu hodinu.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Horoskop ako taký považujem za zaujímavé čítanie. Proste idem ráno napr. do školy, prečítam si horoskop a mám vtipnejšiu náladu :)
A či to má vplyv na vzťah? Podľa mňa určite nie. Povaha je povaha aj keby ryba k škorpiónovi podľa horoskopu sedela na 100%
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Podľa mňa je už len jedna väčšia strata času ako čítať horoskop - písať ho :lol:
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

JaJeNiektoIny napísal:Neverím, že má znamenie nejaký vplyv na náš život. A nepáči sa mi, ako sa to všade propaguje - a nie len to, ale aj numerológia, a podobné kraviny. Horoskopy sa čítajú v teleráne, a v podobných reláciách, na titulke SME.sk hneď pod najčítanejšími článkami a vedľa predpovede počasia je odkaz na horoskop... Keď prepínam cez televíziu Nautik, tak tam sú takmer stále nejaké trápne veštice a numerológovia, ktorí vedia akože určiť osud podľa dátumu narodenia a mena - a je neuveriteľné ako tomu môže vôbec niekto veriť. Nechápem ani to, že sme kresťanský štát - s kresťanskou väčšinou a horoskopy sú tak veľmi obľúbené...

Ak si čítam nejaký horoskop, tak je to len zo srandy - určite by som sa ničím podobným nedal ovplyvniť.
Ako keby si mi z duše hovoril, letí k Tebe K+. Ak sa nemýlim, nikdy sa nepotvrdilo, že znamenia, polohy hviezd a podobné veci ovplyvňujú život človeka, vedy ako astrológia či numerológia považujem za nezmysel. Každý si je strojcom svojho šťastia.
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Neverím tomu. Mne je smiešna už len predstava, že by niekto narodený v ten istý deň, tú istú hodinu a minútu ako ja mal mať so mnou rovnaký osud. :)
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa N@pster »

Ja poznam jedneho japonca/činana ktory je narodeny v ten isty datum ako ja ale iny rok vola sa Naoki Hasimoto :D
Blackhacker
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Blackhacker »

a nerobi sa to aj + zmiesta narodenia ? a mena ?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Neverím tomu, ale prvé, keď chytím noviny do ruky, prečítam svoj horoskop a horoskop mojej bývalej. Neviem prečo práve bývalej, ale už je to taký môj zvyk z dávnejších čias.

Ale istým spôsobom ma to aj ovlyvňuje, teda ak napríklad je v horoskope napísané, že vyhrám peniaze, hneď idem podať zápasy a občas sa to aj splní.

Samozrejme horoskopy sú obyčajný výmysel tých, čo ich vymýšľajú.
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Blackhacker napísal:a nerobi sa to aj + zmiesta narodenia ? a mena ?
Neverím, že by mohlo nejako ovplyvniť môj život to, že ma rodičia nazvali Danka a nie Janka, a že mama nestihla dobehnúť do pôrodnice do Košíc, ale iba do Prešova :lol:
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Blackhacker napísal:a nerobi sa to aj + zmiesta narodenia ? a mena ?
Pardon aj to som zabudol. Ano mas pravdu. Aj to do toho zapada.

//autoeditácia príspevku ( 04 Aug 2009, 15:38 )
Ma troska mrzi ze vsetci to tak odsudzujete. Ved ty ludia co to pisu si to nevymyslaju ale maju to z nejakej predlohy. A venovali vela casu a uceniu tejto vedy. Astrologia sa to vola keby niektori nevedeli. Z nich pochadzaju tie horoskopy. Niektory sa tym zivia a niektori to beru ako koniecek. Ta osoba ktoru som spominal ze mi robila ten horoskop je moja mama. A nemyslim si ze 2 roky ucenia tohoto jej konicka bolo zbtocne. Robila horoskop vela ludom. Hlavne priatelom a najblizsim. A vela veci bolo zarazajuco prekvapujucich co sa naozaj stalo. Tak uznajte ze kusok pravdy v tych hviezdach je.
ChallengerQo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ChallengerQo »

ak by bolo narodenie deti cisto nahodna vec tak prosim :D ale ak sa to da naplanovat zhruba +-mesiac tak aky maju znamenia zmysel? nieco na tom bude podla mna.. inak by to ani neexistovalo ale zas az take podstatne to nie je :P

//autoeditácia príspevku ( 04 Aug 2009, 15:53 )
ak by bolo narodenie deti cisto nahodna vec tak prosim :D ale ak sa to da naplanovat zhruba +-mesiac tak aky maju znamenia zmysel? nieco na tom bude podla mna.. inak by to ani neexistovalo ale zas az take podstatne to nie je :P
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Pozeral som si Cinsky horoskop..Vysiel mi tam nejaky ten Had..
Priatelka je tak trochu na horoskopy veriaca a tak mi dala v knihe precitat o tom danom cinskom znameni...
Cudoval som sa, ale 80-90% napisane pri danom znameni (2velke strany pisane) na mna uplne sedelo..A to som celkovo zvlasna povaha navonok a zvlastna vo vnutry..

Nieco na tom moze byt..Ktovie..Je to diskutabilne fakt..
kaboo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kaboo »

imo horoskopy su dobre(casto aj vtipne(hlavne ak sa jedna o tie zo vcerajska) citanie, ale verit im alebo sa nimi nechat ovplyvnit je take iste ako verit v to ze vas chyti bozia ruka ked padate volnym padom z utesu ...
Napísať odpoveď