Horoskop
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Neverím, že má znamenie nejaký vplyv na náš život. A nepáči sa mi, ako sa to všade propaguje - a nie len to, ale aj numerológia, a podobné kraviny. Horoskopy sa čítajú v teleráne, a v podobných reláciách, na titulke SME.sk hneď pod najčítanejšími článkami a vedľa predpovede počasia je odkaz na horoskop... Keď prepínam cez televíziu Nautik, tak tam sú takmer stále nejaké trápne veštice a numerológovia, ktorí vedia akože určiť osud podľa dátumu narodenia a mena - a je neuveriteľné ako tomu môže vôbec niekto veriť. Nechápem ani to, že sme kresťanský štát - s kresťanskou väčšinou a horoskopy sú tak veľmi obľúbené...
Ak si čítam nejaký horoskop, tak je to len zo srandy - určite by som sa ničím podobným nedal ovplyvniť.
Ak si čítam nejaký horoskop, tak je to len zo srandy - určite by som sa ničím podobným nedal ovplyvniť.
Neverim na zhodu v znameniach jednoducho si s tym clovekom sadnete alebo nesadnete ale rad si precitam horoskopy lebo niekedy su fakt podarene vedcsinou ked si precitam rano co ma cez den caka tak to ocakavam ze sa stane ale napriklad ked si precitam napriklad vcerajsie noviny ktore som nevidel a kuknem horoskop tak to s mojim vcerajsim dnom nemalo nic spolocne
-
winni
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Celkom zaujimave je na horoskopoch, ze ktorykolvek si precitas ti "sedi"... aspon ja som si to vsimol, ked som z nudy (u babky) cital noviny, cital som viac horoskopov... a faktom bolo ze kazdy mi sedel, len na inu cast mojho zivota... neviem ci len zhoda nahod, alebo skor to niekto robi tak, aby sa "pre istotu" v nikom nesekol (
)
okrem toho na horoskop neverim ale aj tak si ho sem tam, ked mi pridu pod ruku noviny, tak si precitam... sem tam mi to aj vyde... ale nejako sa nepozastavujem nad tym co mi "hviezdy" vyvestia... sice pravdou je ze mesiac ovplyvnuje velmi vela ludi, tak isto ako aj oceany aj ludi.. ale zeby hviezdy ktore su niekolko 100mld svetelnych rokov daleko?... tomu sa mi nejako verit moc nechce...
//edit gepid ma predstihol
...
okrem toho na horoskop neverim ale aj tak si ho sem tam, ked mi pridu pod ruku noviny, tak si precitam... sem tam mi to aj vyde... ale nejako sa nepozastavujem nad tym co mi "hviezdy" vyvestia... sice pravdou je ze mesiac ovplyvnuje velmi vela ludi, tak isto ako aj oceany aj ludi.. ale zeby hviezdy ktore su niekolko 100mld svetelnych rokov daleko?... tomu sa mi nejako verit moc nechce...
//edit gepid ma predstihol
Jedna osoba mi raz spravila horoskop ktory mal niekolko stran. (cca 10-12) Tak 90% toho co tam bolo napisane bola pravda. Pisalo sa o mojom charaktere alebo napr velke nestastia. V mladosti mi zomrel otec. Ale bolo to tam pisane. Presnejsie to bolo pisane tak ze v mladosti stratim jedneho z rodicov. Moze to byt nahoda. Avsak moj brat to tam mal tiez. To moze byt dva krat vacsia nahoda. Nuz oznacil som ze verim na horoskopy. Nie zrovna na tie co si mozete precitat v kazdom casopise alebo denniku ale na podrobne horoskopy. Vypocitavaju sa na zaklade postavenia hviezd v den kedy sa clovek narodil. Ide aj o prestnu hodinu.
-
lekoklatik
VIP
Ako keby si mi z duše hovoril, letí k Tebe K+. Ak sa nemýlim, nikdy sa nepotvrdilo, že znamenia, polohy hviezd a podobné veci ovplyvňujú život človeka, vedy ako astrológia či numerológia považujem za nezmysel. Každý si je strojcom svojho šťastia.JaJeNiektoIny napísal:Neverím, že má znamenie nejaký vplyv na náš život. A nepáči sa mi, ako sa to všade propaguje - a nie len to, ale aj numerológia, a podobné kraviny. Horoskopy sa čítajú v teleráne, a v podobných reláciách, na titulke SME.sk hneď pod najčítanejšími článkami a vedľa predpovede počasia je odkaz na horoskop... Keď prepínam cez televíziu Nautik, tak tam sú takmer stále nejaké trápne veštice a numerológovia, ktorí vedia akože určiť osud podľa dátumu narodenia a mena - a je neuveriteľné ako tomu môže vôbec niekto veriť. Nechápem ani to, že sme kresťanský štát - s kresťanskou väčšinou a horoskopy sú tak veľmi obľúbené...
-
Blackhacker
Novice
Neverím tomu, ale prvé, keď chytím noviny do ruky, prečítam svoj horoskop a horoskop mojej bývalej. Neviem prečo práve bývalej, ale už je to taký môj zvyk z dávnejších čias.
Ale istým spôsobom ma to aj ovlyvňuje, teda ak napríklad je v horoskope napísané, že vyhrám peniaze, hneď idem podať zápasy a občas sa to aj splní.
Samozrejme horoskopy sú obyčajný výmysel tých, čo ich vymýšľajú.
Ale istým spôsobom ma to aj ovlyvňuje, teda ak napríklad je v horoskope napísané, že vyhrám peniaze, hneď idem podať zápasy a občas sa to aj splní.
Samozrejme horoskopy sú obyčajný výmysel tých, čo ich vymýšľajú.
Neverím, že by mohlo nejako ovplyvniť môj život to, že ma rodičia nazvali Danka a nie Janka, a že mama nestihla dobehnúť do pôrodnice do Košíc, ale iba do PrešovaBlackhacker napísal:a nerobi sa to aj + zmiesta narodenia ? a mena ?
Pardon aj to som zabudol. Ano mas pravdu. Aj to do toho zapada.Blackhacker napísal:a nerobi sa to aj + zmiesta narodenia ? a mena ?
//autoeditácia príspevku ( 04 Aug 2009, 15:38 )
Ma troska mrzi ze vsetci to tak odsudzujete. Ved ty ludia co to pisu si to nevymyslaju ale maju to z nejakej predlohy. A venovali vela casu a uceniu tejto vedy. Astrologia sa to vola keby niektori nevedeli. Z nich pochadzaju tie horoskopy. Niektory sa tym zivia a niektori to beru ako koniecek. Ta osoba ktoru som spominal ze mi robila ten horoskop je moja mama. A nemyslim si ze 2 roky ucenia tohoto jej konicka bolo zbtocne. Robila horoskop vela ludom. Hlavne priatelom a najblizsim. A vela veci bolo zarazajuco prekvapujucich co sa naozaj stalo. Tak uznajte ze kusok pravdy v tych hviezdach je.
-
ChallengerQo
Expert
ak by bolo narodenie deti cisto nahodna vec tak prosim
ale ak sa to da naplanovat zhruba +-mesiac tak aky maju znamenia zmysel? nieco na tom bude podla mna.. inak by to ani neexistovalo ale zas az take podstatne to nie je
//autoeditácia príspevku ( 04 Aug 2009, 15:53 )
ale ak sa to da naplanovat zhruba +-mesiac tak aky maju znamenia zmysel? nieco na tom bude podla mna.. inak by to ani neexistovalo ale zas az take podstatne to nie je 
//autoeditácia príspevku ( 04 Aug 2009, 15:53 )
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Pozeral som si Cinsky horoskop..Vysiel mi tam nejaky ten Had..
Priatelka je tak trochu na horoskopy veriaca a tak mi dala v knihe precitat o tom danom cinskom znameni...
Cudoval som sa, ale 80-90% napisane pri danom znameni (2velke strany pisane) na mna uplne sedelo..A to som celkovo zvlasna povaha navonok a zvlastna vo vnutry..
Nieco na tom moze byt..Ktovie..Je to diskutabilne fakt..
Priatelka je tak trochu na horoskopy veriaca a tak mi dala v knihe precitat o tom danom cinskom znameni...
Cudoval som sa, ale 80-90% napisane pri danom znameni (2velke strany pisane) na mna uplne sedelo..A to som celkovo zvlasna povaha navonok a zvlastna vo vnutry..
Nieco na tom moze byt..Ktovie..Je to diskutabilne fakt..