Žitný zrazil 5 ročného chlapčeka s otcom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

MurphY napísal:hm ten hasic,potom neaka tetus co tam bola na zahrade s mamou alebo s kym a vlastne to je jedno..ja nejsom detektiv tak mi je to jedno len mi je luto toho chlapca a otca..zitny mi je ukradnuty
:lol: chlape rozmyslaj, ty chces povedat ze hasic a tetus co bola na zahrade videli v ktorom pruhu sli ti cyklisti? nebud smiesny
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

no musel to byt pre neho sok ked mu to povedal.....a este ked mu idu amputovat alebo uz amputovali(neviem nesledujem to) ruku a ma tolko zlomenin bude to prenho tazke psychicky aj fyzicky sa dat dokopy.....ale nieje to nic oprotim mame toho chlapceka :(
a btw: z toho clanku je mi zle vkuse ked hovoria o Zitnom tak napisu pred to markizak....no nechapem :?
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

mateq, samo, ze sa da polemizovat, ale toto iste plati aj pri porovnani nechcem napisat profika (lepsieho sofera) a horsieho sofera na aute bez ABS. nebudu mat rovnaku brzdnu drahu na tom istom aute za zachovania rovnakych podmienok- stav vozovky, klimaticke podmienky, zahriatie brzd a pneu, hmotnosti vozidla...
ABS v zasade vzniklo z dvoch dovodov.
-clovek naozaj nedokaze davkovat brzdnu silu a hlavne v krizovych situaciach maju takmer vsetci tendenciu na brzdu skocit a nepustit.
-pomaha udrzat zvolenu stopu z dovodu spominaneho nezablokovania kolies.
zaujimave by bolo ale az porovnanie jedneho (skuseneho sofera), na identickom aute s a bez ABS. v takomto pripade by to bolo pravdepodobne na centimetre.

a k tej citacii. uz som naznacil, ze zaseknuta rucicka na 115 km/h neznamena vobec nic. aj my na nasej fy alhambre ideme asi 80 a rucicka ukazuje 270. teraz si predstavte, ze v tej 80-tke narazime a rucicka zamrzne na 270 :D tym ale netvrdim, ze aj zitny mal zle budiky- je to len jedna z moznosti, ktoru som uviedol. neviem ci sem uz niekto daval toto video (hned prve): Pozrite si zhruba 300-metrový úsek cesty za Rohožníkom až po miesto nehody relativne prehladna zakruta. podla mna by videl v cas trojicu bicyklistov (aj napriek rychlosti) aj keby isli v protismere- ci uz za sebou, alebo vedla seba. skuseny jazdec za akeho sa sam povazoval by neriesil situaciu tak ako zitny.
a autor irelevantne spominal rozstrihany vrak automobilu, lebo ako je na roznych zaberoch vidiet: najviac poskodena je strana vodica a prave tu nie je vidiet ziadny zasah po strihani pripadne rezani. dokonca su tam aj dvere vodica. pravdepodobne ho vyberali z druhej strany.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

SchYzo napísal::lol: chlape rozmyslaj, ty chces povedat ze hasic a tetus co bola na zahrade videli v ktorom pruhu sli ti cyklisti? nebud smiesny
ach jaj vsetko sa da vyvodit..ale vazne nebudem ti to hovorit o tom kde kedy kto bol lebo ma to nezaujima..
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

pana boha ved co stale riesite, isiel rychlo nezvladol to a dorazil pri tom cloveka, je to jeden kkt co sa predvadza na cestach

- inak teraz bola nejaka akcia co kontrolovali ci vodici vedia podat prvu pomoc - inak nie je 1.pomoc ako 1.pomoc, ine je ked sa clovek uci na nejakom kurze na figurine a ine je ked ju ma podat niekomu po nehode na sracky potrhaneho, cloívek skor zamrzne a ani nevie co ma spravit
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

peterkozel napísal:pana boha ved co stale riesite, isiel rychlo nezvladol to a dorazil pri tom cloveka, je to jeden kkt co sa predvadza na cestach
Clovece, ze sme to doteraz nevideli. Uz sa vdaka Tebe citim osvieteny, dakujem.

Kebyze v slovenskom sudnictve pracuju len takyto experti ako Ty, ktori vidia vec cierno alebo bielo, to by sa nam vsetky sudne spory ale urychlili, ze?
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Vigor napísal:Clovece, ze sme to doteraz nevideli. Uz sa vdaka Tebe citim osvieteny, dakujem.

Kebyze v slovenskom sudnictve pracuju len takyto experti ako Ty, ktori vidia vec cierno alebo bielo, to by sa nam vsetky sudne spory ale urychlili, ze?
dalsie chitre je*le decko - ak budu po cestach jazdit frajeri ako rasto 150 rychlost tak bezdovodne nadalej zomierat ludia tak tu nic ne*eb o nasom sudnictve - vdaka sudnym prietahom su na slobode ludia ktory vrazdili a teraz si behaju kde sa im zachce, k nasmu sudnictvu ti mozem povedat len jedno - kopa hnoja...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ano samozrejme. Vidim, ze Tvoja vseznalost je naozaj bezhranicna a nema zrejme ziadny zmysel sa proti nadpriemernej inteligencii Tvojej osoby vobec vzpierat.

1) Nauc sa prosim Ta vyjadrovat, lebo takymto stylom vyznievas jak posledny sedlak.

2) Zopakuj si gramatiku. Prispieva k tomu, co som pisal v bode 1.

3) Stale sa nevie presne kolko isiel. Viacero ludi co poznam mi uplne isto a nezavisle od seba povedali, ze ta zakruta sa v pohode dala prejst aj pripadnou rychlostou 150km/h. Pricom je stale moznost, ze siel pomalsie. Poznal tu cestu a kazdy z nas co soferuje, pokial ide po jemu dobre znamej ceste, si obcas prida pretoze v tom danom useku citi istotu. Je to podla mna uplne bezne a robi to velka vacsina vodicov.

4) Uplne ignorujes ulohu, ktoru v tomto celom zohrali cyklisti.

5) Je pre Teba bezne nadavat ludom do j*blych, aj ked ich vobec nepoznas? Velmi kultivovane, gratulujem.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Vigor napísal:Ano samozrejme. Vidim, ze Tvoja vseznalost je naozaj bezhranicna a nema zrejme ziadny zmysel sa proti nadpriemernej inteligencii Tvojej osoby vobec vzpierat.

1) Nauc sa prosim Ta vyjadrovat, lebo takymto stylom vyznievas jak posledny sedlak.

2) Zopakuj si gramatiku. Prispieva k tomu, co som pisla v bode 1.

3) Stale sa nevie presne kolko isiel. Viacero ludi co poznam mi uplne isto a nezavisle od seba povedali, ze ta zakruta sa v pohode dala prejst aj pripadnou rychlostou 150km/h. Pricom je stale moznost, ze siel pomalsie. Poznal tu cestu a kazdy z nas co soferuje, pokial ide po jemu dobre znmaej ceste, si obcas prida pretoze v tom danom useku citi istotu. Je to podla mna uplne bezne a robi to velka vacsina vodicov.

4) Uplne ignorujes ulohu, ktoru v tomto celom zohrali cyklisti.

5) Je pre Teba bezne nadavat ludom do j*blych, aj ked ich vobec nepoznas? Velmi kultivovane, gratulujem.
heh nadhera, to mam najradsej ked ma ide niekto poucat a pritom si si do ruk nasral sam - ten tvoj bodik cislo 3 presne hovori o tom o com som pisal - heh ze kazdy z nas co soferuje si po znamom useku prida lebo to tam pozna a citi istotu - ved prave koli takymto chujkom zomieraju ludia ty navonany frajer
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Navonany frajer :) . Clovece, si naozaj ubohy, ved ani nevies co pisat.

Dobre kaslat nato. Zi si vo svete, kde neberes do uvahy okolnosti udalosti.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Vigor napísal:Navonany frajer :) . Clovece, si naozaj ubohy, ved ani nevies co pisat.

Dobre kaslat nato. Zi si vo svete, kde neberes do uvahy okolnosti udalosti.
iste a ty zas mas usek cesty kde mas istotu a pridas si to na 200 a spekulujes ako somar a vlastne si zastavas frajerikov co sa nevedia zmestit do koze a obhanas sa nejakymi okolnostami ci co, vies ty co nasadni do auta a chod si to niekam zihat 200kou po znamej trase cesty kde mas istotu
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ano, samozrejme. Ved piseme predsa uplne o tom istom... Si smiesny. Kazdy normalny clovek pochopi co som chcel napisat a aj napisal. A kedze som hovoril o normalnych ludoch, je mi vcelku jasne, ze Ty to nechapes. Co uz. Mozme tuto debatu rovno skoncit.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

peterkozel uz to neber ... zas s teba srsi inteligencia.
btw k tomu textu co pisal Lubo$ bude na tom nieco pravdy ...
Ak to je pravda tak v tom pripade nechapem otca a jeho rodinu.
Kedze neboli na svojej strane ale v protismere, nekrical by som zabijeme ta a podobne velmi inteligentne a predmetne texty. Byt na mieste citil by som sa aj ja vinny a nezvaloval by som to vsetko na Zitneho. Mozno by sa stalo to iste aj keby siel 80km/h.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Shark NX napísal:peterkozel uz to neber ... zas s teba srsi inteligencia.
Kedze neboli na svojej strane ale v protismere, nekrical by som zabijeme ta a podobne velmi inteligentne a predmetne texty. Byt na mieste citil by som sa aj ja vinny a nezvaloval by som to vsetko na Zitneho. Mozno by sa stalo to iste aj keby siel 80km/h.
hmmm takze bude inteligentne aj to ked sa niekto hra na profi sofera a ma svoju znamu cestu kde ma istotu a dovoli si pridat na rychlost xy - boze moj ved s takymto pristupom sa stretavam u magorov u nas a kazdy jeden uz rozje*al auto alebo ma na krku ublizenie na zdravi
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

Shark NX napísal:peterkozel uz to neber ... zas s teba srsi inteligencia.
No neviem ako by si reagoval ty keby ze si otec toho syna. V prvom momente keby si sa dozvedel ze dajaky navonany frajer zabil tvojho 5 rocneho syna, ci by si nereagoval takto ako oni.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tam to nieje moc na mieste kedze to je vjazd do Dediny. Ale tatino mal tiez guraz ze zobral 5Rocne dieta na bicykel ked vedel ze ta Pernecka cesta je taka aka je.
A zas sa ukazalo jedno VESTY. Keby ich vsetci mali na sebe tak som si isty ze by Zitny pred tou dedinou spomalil. Lebo by uz videl niekoho na ceste.

Ali-G neviem. Ale keby som vedel ze som mu stal v ceste a nebol som na svojej strane vozovky tak by som hladal velku cast viny na sebe. A rozhodne by som sa nerozkrikoval vrah.
Je jedno ci by to bol "navonany" Frajer alebo stary dedo.
Jake44
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Jake44 »

peterkozel napísal:iste a ty zas mas usek cesty kde mas istotu a pridas si to na 200 a spekulujes ako somar a vlastne si zastavas frajerikov co sa nevedia zmestit do koze a obhanas sa nejakymi okolnostami ci co, vies ty co nasadni do auta a chod si to niekam zihat 200kou po znamej trase cesty kde mas istotu
Hmm neviem, ale nejak som si nevsimol, ze by Vigor v niektorom svojom prispevku obhajoval Zitneho. Skor sa mi zda, ze sa na vec pozera z viacerych uhlov a nie z toho isteho ako Ty a "par" ludi na strankach pred nami. "Zitny je frajer co sa predvadza na cestach a kvoli nemu umrel 5-rocny chlapcek." Netvrdim, ze je nevinny, len si myslim, ze nie je vinny sam.
A len medzi nami, prilis tu zvelicujes o 200-vkach a hrani sa na hrdinu. Podla Tvojich vyjadreni su asi 3/4 soferov somari.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Jake44 napísal:Netvrdim, ze je nevinny, len si myslim, ze nie je vinny sam.
Toto tvrdim cely cas ... Konecne niekto co to pochopil. :aasmile1:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Shark NX napísal:Mozno by sa stalo to iste aj keby siel 80km/h.
bez problemov ta sunda aj pri 40
Napísať odpoveď