Žitný zrazil 5 ročného chlapčeka s otcom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

ach jaaaaj ze VESTY, fakt si tvoj decky mozog mysli ze VESTY vyriesia umrtnost na cestach???niektory sa tu hraju na takych inteligentov az hruuuza, tak s tym ze keby mali vesty sa nic nestane si ma uz uplne pochoval - keby sme tu placali co by bolo keby bolo keby tak sa tu o zitnom pise na veky
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Mali si pripevnit hukacku na ciapku nie? :D To je podla mna absurdne
Mali mat helmi, a isli v zlom smere to je ich chyba, ale ajtak je tam urcita predpisana rychlost ktora je tam prave preto aby sa nieco taketo nestalo. Chybu spravila aj jedna aj druha strana, len na jednej zomrel chlapec a zranil sa otec na druhej je "celebrita" :lol: ktora ma zlomenu asi kazdu 3 kost v tele a prasknutu lebku. Keby si aj jedna aj druha strana davala pozor na predpisi nic by sa nestalo :)
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

peterkozel No vies aspon decky mozog ktory dokazem aj vyuzit ako duta hlava ktora sa hra na dospelu a pritom trepe take chu**** ze clovek straca chut do jedla.
Reflexna zlta vesta je vidiet na obrovsku dialku. Uz ked ju clovek zazrie tak zbystrie.
Ale asi to je zbytocne ti nieco vysvetlovat ... lebo podla tvojich vyrokov si auto este nesoferoval a volant si akurat chytil na Autosalone ked ti dovolili sadnut do Lady Nivy.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Shark NX napísal:peterkozel No vies aspon decky mozog ktory dokazem aj vyuzit ako duta hlava ktora sa hra na dospelu a pritom trepe take chu**** ze clovek straca chut do jedla.
Reflexna zlta vesta je vidiet na obrovsku dialku. Uz ked ju clovek zazrie tak zbystrie.
Ale asi to je zbytocne ti nieco vysvetlovat ... lebo podla tvojich vyrokov si auto este nesoferoval a volant si akurat chytil na Autosalone ked ti dovolili sadnut do Lady Nivy.
jasneee veris v zazrak ze niekto si na seba da vestu a zrazu cari mari a zitny by bol taky kerevsky bistry ze by hned reflexne zareagoval, heh nebud labud, vsetci stale spekuluju ze zatial sa nevie kolko isiel - ved sa stacilo pozret na to auto ako vyzeralo a ako skoncil rasto a kazdemu dojde ze nesiel 40, inak sorry ak som ti pokazil chut do jedla
a inak decko niesom, mam 25 a s tym autom mas pravdu nemam ziadne a vies ty co normalne mam chut zaviest ta napr.ku nam na cintorin a ukazat ti kde lezia 3.ludia ktory zomreli koli kktom frajerom na cestach, koli takym ludom aku tu uz bolo pisane ktory maju usek cesty kde su si isty ze sa nic nestane a dovolia si ist rychlejsie...
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

peterkozel napísal:ach jaaaaj ze VESTY, fakt si tvoj decky mozog mysli ze VESTY vyriesia umrtnost na cestach???
Ak má niekto na sebe vestu tak ho vidíš už z dialky, a určite by kleslo % smrtelných úrazov
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

peterkozel napísal:jasneee veris v zazrak ze niekto si na seba da vestu a zrazu cari mari a zitny by bol taky kerevsky bistry ze by hned reflexne zareagoval, heh nebud labud, vsetci stale spekuluju ze zatial sa nevie kolko isiel - ved sa stacilo pozret na to auto ako vyzeralo a ako skoncil rasto a kazdemu dojde ze nesiel 40, inak sorry ak som ti pokazil chut do jedla
Ty si myslis ze je take iste zbadat cloveka z 1km a ho zbadat ked je 100 metrov od teba?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tempus7 napísal:Ak má niekto na sebe vestu tak ho vidíš už z dialky, a určite by kleslo % smrtelných úrazov
Tak tak ... mam odjazdene trochu a Chodec o 1:00 v noci je vidiet na vzdialenost 700m Bicyklista to iste.
Plus Reflexna vesta ma jednu vlastnost ... to ze tak ziari je sposobene tym ze meni Volnym okom neviditelne spektrum svetla na jej farbu. Preto aj v sere tak ziari ze ti ide vybit oci.
Fakt ked budes mat vodicak zistis ... Cokolvek co je inej farby ako okolie pritahuje pozornost + pri tej Zltej farby vesty sa to podoba na Policajne vesty.

Nadeo nechaj ho tak ... to nema cenu.

peterkozel 25?? Hmm povedal by som ze si vcera odlozil kolobezku a ciapocku z vrtulkou, odlepil si lizatko z tricka a isiel si oslavit 15.
Cintorin mi ukazovat nemusis ... tiez mam par znamych ktory si mysleli ze si majstri kolies ... uz niesu.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Shark NX napísal:Tak tak ... mam odjazdene trochu a Chodec o 1:00 v noci je vidiet na vzdialenost 700m Bicyklista to iste.
Plus Reflexna vesta ma jednu vlastnost ... to ze tak ziari je sposobene tym ze meni Volnym okom neviditelne spektrum svetla na jej farbu. Preto aj v sere tak ziari ze ti ide vybit oci.
Fakt ked budes mat vodicak zistis ... Cokolvek co je inej farby ako okolie pritahuje pozornost + pri tej Zltej farby vesty sa to podoba na Policajne vesty.

ved dobre zlepsi to prehlad ale myslim ze to je aj tak jedno ked si to niekto kuri prilis rychlo, joooj to by bolo az moc jednoduche - vesty=zitny by nespravil co spravil
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Shark NX napísal:Fakt ked budes mat vodicak zistis
Ty sranduješ, ja ho mám "už" 2 roky :D
Trochu preháňam, ale ked má niekto v noci vestu na rovnej ceste, tak ho vidíš lepšie(aj skôr) ako za bieleho dňa :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

peterkozel napísal:ved dobre zlepsi to prehlad ale myslim ze to je aj tak jedno ked si to niekto kuri prilis rychlo, joooj to by bolo az moc jednoduche - vesty=zitny by nespravil co spravil
a ta nehoda nastala cez den alebo v noci? lebo cez den vestu tahsie zbadas
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tempus podobne ... len cez den ma ta vesta fakt velku intenzitu. A ako som pisal ... Zlta sa podoba na policjanu tak aby sa vyhol pokute/problemom tak by spomalil. Ale ani to ich nemuselo zachranit.

Sheep ta farba tak razi do oci ze nemas sancu ju nezbadat. To je jak keby si povedal ze si si nevsimol ludske hovno v bielom polievkovom tanieri :)
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Shark NX napísal:Tak tak ... mam odjazdene trochu a Chodec o 1:00 v noci je vidiet na vzdialenost 700m Bicyklista to iste.

peterkozel 25?? Hmm povedal by som ze si vcera odlozil kolobezku a ciapocku z vrtulkou, odlepil si lizatko z tricka a isiel si oslavit 15.
Cintorin mi ukazovat nemusis ... tiez mam par znamych ktory si mysleli ze si majstri kolies ... uz niesu.
mozno polovici fora tie tvoje poznamky o kolobezke pridu smiesne a mna s tym chlapce neohuris a vobec o akych majstoch kolies tu meles, ja som myslel chodcov co boli zrazeny kktmi ako zitny a mal by si vidiet ako to vyzera ked ma mrtvola odtrhnutu hlavu
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nesnazim sa ta ohurit ;) ... To by som ti musel vypnut internet.
A povedz mi sposob ako ich zrazili??
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Sheep napísal:a ta nehoda nastala cez den alebo v noci? lebo cez den vestu tahsie zbadas
ved jasne, inak neviem kedy sa to stalo a vlastne ani neviem odkial tu ludia maju ze boli v protismere
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Shark NX napísal:Tempus podobne ... len cez den ma ta vesta fakt velku intenzitu. A ako som pisal ... Zlta sa podoba na policjanu tak aby sa vyhol pokute/problemom tak by spomalil. Ale ani to ich nemuselo zachranit.

Sheep ta farba tak razi do oci ze nemas sancu ju nezbadat. To je jak keby si povedal ze si si nevsimol ludske hovno v bielom polievkovom tanieri :)
ja len hovorim ze v noci je odost lahsie viditelna, netvrdim ze cez den ju neuvidis :P , ale podla mna aj keby mali vesty tak by im to nepomohlo, teda pretoze ich vraj presiel v zakrute to zanemna ze nikto nikoho nevidel
:]
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa :] »

Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

peterkozel napísal:ved jasne, inak neviem kedy sa to stalo a vlastne ani neviem odkial tu ludia maju ze boli v protismere
Lub0$ napísal:Tu mate tu vypoved zachranara troska presnejsie, ale zdroj je neznamy, mohol to byt ktokolvek, cize nespoliehal by som sa...
Je tam vela pravdivych veci ... Keby boli na svojej strane maleho by odhodilo doprdele niekam do pola. Ale on lezal na ceste.
Ohladom toho brzdenia ... stopy po brzdeni zo systemom ABS su vidno pod uhlom lenze to zachranar asi nevedel ...
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Shark NX napísal:Nesnazim sa ta ohurit ;) ... To by som ti musel vypnut internet.
A povedz mi sposob ako ich zrazili??
takym sposobom ze niekto si myslel ze ma odjazdene 20 rokov, frcal si to 120 a zrazu co???bum, cosi leti,ruka tam noha tam, hmm a preco to chces clastne vediet???
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Kvoli tomu ze ako k tomu doslo ... ak je chodec na svojej strane cesty tak vidi prichadzajuce auto. Tzn ma miesto na reakciu ... keby bol pod vplyvom omamnych latok tak hovno spravi ... este sa aj vrhne pod auto. Na prechode ta auto zriedkavo zramuje ak sledujes cestu ...
Napísať odpoveď