Je samovražda riesenie ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
magnum
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa magnum »

nieje to riešenie je to utek zo života myslim že tym človek nevyrieši nič akurat sposobi vela bolesti ludom ktory ho maju radi
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Dead_Warrior napísal:aj tak ako si ty pisal som to myslel ale ja som to myslel skor zo strany rodiny resp ako musia potom trpiet....predstav si ze mas zenu+3deti krpate a mas im vysvetlit ze ich otec sa zavrazdil.... :cry: :roll:

jj je toho v poslednom case az moc vela....najem ako ty pises ze si postriela rodinu a potom seba... :cry:
jj tak to hej.. ale tak radsej im to vysvetlovat, ze ocko je mrtvy, ako ich zabit.. Urcite to tie deti pochopia casom, ale musi to byt pre vsetkych tazke..
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa =Erik= »

podla mna to riesenie nieje ak ide o nejake problemy napr. rodinne, ale keby mal clovek zomriet tak ze ho to bude poriadne boliet, alebo zomriet utpenim, a vedel by ze ho uz nic nezachrani, tak radsej si niekam strelit, nech ta bolest je len chvilkova....
Ale ja osobne by som si zivot asi nevzal a cakal by som do poslednej chvile, ze ma nieco alebo niekto zachrani a jasne ze by som sa aj ja o to pokusal
:D
havarka
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa havarka »

Nie, nie je to riešenie. Je to zbabelosť.
gfru
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gfru »

podla mna to riesenie je.
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

gfru napísal:podla mna to riesenie je.
je to riesenie?Ake?Ze tvoja rodina bude mat viacej starosti?Je to sebeckost!riesenie v ziadnom pripade.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

ef.K0 napísal:je to riesenie?Ake?Ze tvoja rodina bude mat viacej starosti?Je to sebeckost!riesenie v ziadnom pripade.
:smt048
presne tak!!
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

vždy sa nájde dôvod, kvôli ktorému sa oplatí žiť :!:
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa =Erik= »

krija napísal:vždy sa nájde dôvod, kvôli ktorému sa oplatí žiť :!:
asi tak... :wink:
gfru
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gfru »

krija napísal:vždy sa nájde dôvod, kvôli ktorému sa oplatí žiť :!:
vymenuj :lol:
ef.K0 napísal:je to riesenie?Ake?Ze tvoja rodina bude mat viacej starosti?Je to sebeckost!riesenie v ziadnom pripade.
Mrtvemu je to tak jedno :wink:
Pechy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pechy »

ef.K0 napísal:pre niekoho je to riesinim ked veri v posmrtny zivot a veri ze tam na druhej strane sa bude mat lepsie.
no ked veri v posmrtni zivot, tak by to mal byt krestan a ty urcite vedia ze samovrazda je smrtelny hriech a ak sa ho dopustite, tak autmaticky sa idete smazit do pekla :oops: takže neviem ci to robia z dovodov ktore si popisal :)
ikovan napísal:ak suhlasi tak by som to upravil ak niekto je chory tak ze vlastne skoro o sebe nevie a je zivot strasnym ale strasnym utrpenim tak hej ale skorej to sa da nazvat eutanazia (a nie samovrazda)
eutanazia je ukoncenie zivota niekoho z dovodu napriklad nevyliecitelnej choroby, dotocny s tym ale musi suhlasit, ale ked sa zabije on sam, tak to neni eutanazia :wink:
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Zoberte si situaciu pri ktorej vas chce niekto zabit mafia ale tym najkrutejsim sposobom . tak sebevrazda urcite riesenie je .radsej jedna gulka ako rezanie prstov a pod.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Je sebevrazda riesenie ?

Príspevok od používateľa will.i.am »

Nymphested napísal:je podla vas samovrazda riesenie ? co si myslite o cirkvi a ich reciach na toto tema.
Jasne, ze nie je riesenie, bez ohladu na to co si o tom mysli cirkev. Vrazda je okrem ineho trestny cin a samovrazda? predsa takisto, ale takito ludia patriua do blazinca.
Ale to co robia so samovrahmi, ked sa pokusia o samovrazdu, zachranuju ich za kazdu cenu, ale neuvedomuju si, ze oni to tak chceli sami. A s najvacsou pravdepodobnostou sa o to pokusia opat. Jednoducho, kto sa chce zabit, branit mu nebudem, ale urcite by som ho v tomnepodporil...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

gfru napísal:vymenuj
ja som sa nad samovraždou ešte nikdy nepozastavoval a nikdy som na ňu ani len nepomyslel.
a tých dôvodov, prečo tu zostať je nespočetné množstvo, každý deň, čo trepem, každá jedna sekunda v živote prináša so sebou niečo neopakovateľné a nezabudnuteľné. stačí len vychutávať, to čo ti život prináša.

samozrejme, že v živote sa nestávajú len príjemné veci, a veľa ľudí si na tejto zemi užije fakt svoje /patrím k nim asi aj ja/, ale proste treba ísť ďalej :arrow: rozdýchať to :arrow: tým, že prekonáte niečo zlé, sa z vás stávajú silnejšie osobnosti, ktoré sú potom otvorené takmer všetkému, čo vám tie ďalšie sekundy prinesú. a tým potom môžete pomôcť niekomu kto to bude naozaj potrebovať :idea:
Apollo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Apollo »

Jedna z moznosti po smrti je nebo/peklo a clovek ktory spacha samovrazdu pojde do pekla, pretoze spravil tazky hriech Zabil ! :) No a kolui tomu by som to nerobil aby som cely posmrtny zivot stravil v mukach ..
qwerty-xyz

Re: Je sebevrazda riesenie ?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Nymphested napísal:je podla vas samovrazda riesenie ? co si myslite o cirkvi a ich reciach na toto tema.
na samovrazdu treba mat odvahu,to nie je zbabelstvo...musis totiz v hlave prekonat psychicku prekazku ktora sa vola PUD SEBAZACHOVY
inac si neublizis..... :wink:
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Ja si myslim že samovražda nie je riešenie, ale každý človek má pravo na rozhodnutie či žiť alebo nie. Ale odsudzujem cirkev prečo vlastne samovrahov pochovávaju na konic cintorina, a tvrdia že skončia v pekle.... :?
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Ja si myslim ze je mas po problemoch, len co robis po smrti ?
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

ST1 napísal:Ja si myslim ze je mas po problemoch, len co robis po smrti ?
sebevrazda je utekanie od problemov(moj nazor) noo zevraj existuej aj posmrtny zivot alebo sa mozno stanes dakou vcielkou na niakej luke :lol:
pt89
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pt89 »

ne ludia zi a nexaj zit .. uzivaj si naplno a nebudes takto rozmyslat :wink:
Napísať odpoveď