Je samovražda riesenie ?
jj tak to hej.. ale tak radsej im to vysvetlovat, ze ocko je mrtvy, ako ich zabit.. Urcite to tie deti pochopia casom, ale musi to byt pre vsetkych tazke..Dead_Warrior napísal:aj tak ako si ty pisal som to myslel ale ja som to myslel skor zo strany rodiny resp ako musia potom trpiet....predstav si ze mas zenu+3deti krpate a mas im vysvetlit ze ich otec sa zavrazdil....![]()
![]()
jj je toho v poslednom case az moc vela....najem ako ty pises ze si postriela rodinu a potom seba...
podla mna to riesenie nieje ak ide o nejake problemy napr. rodinne, ale keby mal clovek zomriet tak ze ho to bude poriadne boliet, alebo zomriet utpenim, a vedel by ze ho uz nic nezachrani, tak radsej si niekam strelit, nech ta bolest je len chvilkova....
Ale ja osobne by som si zivot asi nevzal a cakal by som do poslednej chvile, ze ma nieco alebo niekto zachrani a jasne ze by som sa aj ja o to pokusal

Ale ja osobne by som si zivot asi nevzal a cakal by som do poslednej chvile, ze ma nieco alebo niekto zachrani a jasne ze by som sa aj ja o to pokusal
-
Pechy
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
no ked veri v posmrtni zivot, tak by to mal byt krestan a ty urcite vedia ze samovrazda je smrtelny hriech a ak sa ho dopustite, tak autmaticky sa idete smazit do peklaef.K0 napísal:pre niekoho je to riesinim ked veri v posmrtny zivot a veri ze tam na druhej strane sa bude mat lepsie.
eutanazia je ukoncenie zivota niekoho z dovodu napriklad nevyliecitelnej choroby, dotocny s tym ale musi suhlasit, ale ked sa zabije on sam, tak to neni eutanaziaikovan napísal:ak suhlasi tak by som to upravil ak niekto je chory tak ze vlastne skoro o sebe nevie a je zivot strasnym ale strasnym utrpenim tak hej ale skorej to sa da nazvat eutanazia (a nie samovrazda)
-
will.i.am
Darca
Re: Je sebevrazda riesenie ?
Jasne, ze nie je riesenie, bez ohladu na to co si o tom mysli cirkev. Vrazda je okrem ineho trestny cin a samovrazda? predsa takisto, ale takito ludia patriua do blazinca.Nymphested napísal:je podla vas samovrazda riesenie ? co si myslite o cirkvi a ich reciach na toto tema.
Ale to co robia so samovrahmi, ked sa pokusia o samovrazdu, zachranuju ich za kazdu cenu, ale neuvedomuju si, ze oni to tak chceli sami. A s najvacsou pravdepodobnostou sa o to pokusia opat. Jednoducho, kto sa chce zabit, branit mu nebudem, ale urcite by som ho v tomnepodporil...
-
krija
VIP
ja som sa nad samovraždou ešte nikdy nepozastavoval a nikdy som na ňu ani len nepomyslel.gfru napísal:vymenuj
a tých dôvodov, prečo tu zostať je nespočetné množstvo, každý deň, čo trepem, každá jedna sekunda v živote prináša so sebou niečo neopakovateľné a nezabudnuteľné. stačí len vychutávať, to čo ti život prináša.
samozrejme, že v živote sa nestávajú len príjemné veci, a veľa ľudí si na tejto zemi užije fakt svoje /patrím k nim asi aj ja/, ale proste treba ísť ďalej
-
qwerty-xyz
Re: Je sebevrazda riesenie ?
na samovrazdu treba mat odvahu,to nie je zbabelstvo...musis totiz v hlave prekonat psychicku prekazku ktora sa vola PUD SEBAZACHOVYNymphested napísal:je podla vas samovrazda riesenie ? co si myslite o cirkvi a ich reciach na toto tema.
inac si neublizis.....
-
Dead_Warrior
Professional